ΤΑ ΠΡΟΦΗΤΙΚΑ ΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΓΕΡΟΝΤΩΝ ΠΙΟ ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΑΠΟ ΠΟΤΕ – Στη Βουλή η επέκταση από 6 σε 12 μίλια…… (βιντεο)

5/5 (2)

ΤΑ ΠΡΟΦΗΤΙΚΑ ΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΓΕΡΟΝΤΩΝ ΠΙΟ ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΑΠΟ ΠΟΤΕ – Στη Βουλή η επέκταση από 6 σε 12 μίλια……

=π.Δ… Ἐγώ εἰμι ὁ ποιμὴν ὁ καλός. ὁ ποιμὴν ὁ καλὸς τὴν ψυχὴν αὐτοῦ τίθησιν ὑπὲρ τῶν προβάτων· ….

Κατατέθηκε στη Βουλή στις 8 Ιανουαρίου 2021 το Νομοσχέδιο για την επέκταση των ελληνικών χωρικών υδάτων από τα 6 στα 12 ναυτικά μίλια από το βορειότερο σημείο του Ιονίου μέχρι το ακρωτήριο Ταίναρο της Πελοποννήσου, το οποίο θα τεθεί σε Ψηφοφορία στις 19/1/2021.

Πιο επίκαιρα από ποτέ λοιπόν τα προφητικά λόγια των Αγίων Γερόντων της Εκκλησίας μας (πραγματική ανάγνωση ειδήσεων τα λόγια τους), σε συνδυασμό με τα όσα συμβαίνουν τόσο στη χώρα μας, όσο και παγκόσμια και ειδικά με τις εξελίξεις στην Αμερική να τρέχουν διαρκώς.

ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΙΩΣΗΦ Ο ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΝΟΣ († 1 Ιουλίου 2009) ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ Ο ΑΓΙΟΡΕΙΤΗΣ († 12 Ιουλίου 1994) ΑΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ († 24 Αυγούστου 1779)

************ ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ, ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΔΙΝΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΧΘΟΥΜΕ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΟ ΑΝΩΔΥΝΟ ΤΡΟΠΟ (ΑΛΛΑΖΟΝΤΑΣ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΛΗΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΕΝ ΤΕΛΕΙ, ΟΠΩΣ ΤΟΤΕ ΣΤΗ ΝΙΝΕΥΗ), ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΕΥΧΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΕΜΠΡΑΚΤΗ ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΟ ΤΡΟΠΟ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΤΩΝ ΑΜΑΡΤΗΜΑΤΩΝ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΜΑΣ, ΕΝΑΝ ΙΕΡΕΑ ΔΗΛΑΔΗ ΕΞΟΜΟΛΟΓΟ.

«Αν και η μετάνοια είναι πάντοτε επιβεβλημένη, αυτή την ώρα είναι επείγουσα…!!!» μας λέει ο Γέροντας Ιωσήφ ο Βατοπαιδινός και συνεχίζει λέγοντας:

«Αδελφοί μου, αν δεν πείσουμε την Αγαθότητά Του οτι μετανοούμε, επεμβαίνει ο Θεός, όπως και άλλοτε επενέβη, εις τον Κατακλυσμό και σε άλλους τοπικούς κατακλυσμούς με φωτιές και με σεισμούς και θεομηνίες.

Τώρα… φθάσαμε σε αυτό το σημείο, της επεμβάσεως της ορμητικής Θείας Δικαιοσύνης, για να αναχαιτίσει ο Θεός το παράλογο, την αμαρτία και τους παραλόγους μαζί.

Γι αυτό «νῦν καιρὸς εὐπρόσδεκτος, νῦν ἡμέρα σωτηρίας (προς Κορινθίους Β’ κεφ.6, στ.2)… .

..Είναι διπλούν το καθήκον μας αδελφοί, ναι είναι διπλούν ημών των Ελλήνων.

Ο Άγιος Νεκτάριος ομολογεί, μέσα εις το φωτισμό του, οτι είμεθα οι προορισμένοι να σηκώνωμεν το Σταυρό της Ανθρωπότητος.

Σε μας είπε ο Κύριός μας φεύγοντας..

» Ὑμεῖς ἐστε τὸ φῶς τοῦ κόσμου», » Ὑμεῖς ἐστε τὸ ἅλας τῆς γῆς» και είπε με παράπονο έναν πικρό λόγο «άρα όταν θα ξανάρθω θα βρω την πίστη επί της γης;»

Οι πρόγονοί μας του είπαν «Ναι Κύριε, έλα και την κρατούμε…»

Θα το πούμε τώρα κι εμείς;

Πρέπει να το πούμε…

… Κι όταν οι πρόγονοί μας εκτυπούσαν την πόρτα και φώναζαν «κύριε, θέλομεν τὸν Ἰησοῦν ἰδεῖν» (κατά Ιωάννην κεφ.12, στ.21), τότε είπεν «ἀρθήσεται ἀφ᾿ ὑμῶν ἡ βασιλεία… καὶ δοθήσεται ἔθνει ποιοῦντι τοὺς καρποὺς αὐτῆς» (κατά Ματθαίον κεφ.21, στ.43).

Από τότε πήραμε αυτή την Επαγγελία, πριν 2000 χρόνια, από το ίδιο Του το Στόμα και την κρατούμε μέχρι τώρα.

Αδελφοί μου ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΟΥΜΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, να μην τρίξουν τα οστά των προγόνων μας….

..Να είστε βέβαιοι οτι θα κερδίσουμε, θα πετύχουμε – οτιδήποτε κι αν θέλει να κάνει ο Θεός στα υπόλοιπα ας κάνει, εμείς ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.

Εμείς τον περιμένουμε και λέμε «Ναι έρχου Κύριε, Σε αναμένομεν, Αμήν»

************ Όταν ο άνθρωπος γίνεται αχάριστος για ό,τι ο Θεός του χαρίζει και συνάμα ανήθικος, τότε αυτή η ΠΡΟΔΟΣΙΑ απέναντι στο Θεό έχει κάποτε και το τίμημά της.

Αλλά ο Θεός, παρά ταύτα, επειδή αγαπάει τα παιδιά Του, φρόντισε και φώτισε Αγίους Πατέρες της Εκκλησίας μας με τον προφητικό λόγο για τα μελλούμενα και τα Σημεία των Καιρών της Θείας Δικαιοσύνης, ώστε ακόμη και την ύστατη στιγμή, να συνετιστούμε και να τρέξουμε κάτω από το πετραχήλι του Πνευματικού μας, για την κάθαρση των αμαρτιών μας, για τη μετάνοια μας και για το ξεκίνημα ενός Πνευματικού Αγώνα, για μια νέα ζωή, που πρώτιστη μέριμνα έχει τη φροντίδα της ψυχής μας, αντί τις απολαύσεις του σώματος, ώστε να την οδηγήσουμε εν ημέρα κρίσεως στις απολαύσεις της Αιώνιας Ζωής, όπως μας έχει υποσχεθεί ο Κύριος μας, μια υπόσχεση που ο Θεός δεν την παίρνει πίσω, διότι είναι ήδη ετοιμασμένη η Βασιλεία των Ουρανών και μας αναμένει. Αμήν.

Καλό Πνευματικό Αγώνα αδελφοί Χριστιανοί.

Ύπομονή κι έχει ο Θεός….

Τό είδα>>>Βίντεο Ορθοδοξίας

www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *