Τα μέτρα τώρα είναι χαλαρά. Όταν έρθει η ώρα, χωρίς χάραγμα θα σε κλείνουν σε στρατόπεδο συγκέντρωσης-Αστυνομικοί και «πολίτες» στην υπηρεσία του (παγκόσμιου;) Κράτους

5/5 (1)

Για όσες και όσους δεν ξέρουν τι είναι το χάραγμα, είναι το λεγόμενο χάραγμα της Αποκάλυψης που έγραψε ο μαθητής του Χριστού Ιωάννης και θα είναι κάτι που θα πρέπει να υπάρχει πάνω στο σώμα μας και χωρίς αυτό, δεν θα δικαιούται κανείς ούτε να πληρώνεται ούτε να πληρώνει, ούτε να αγοράζει ούτε να πουλάει και με δυο κουβέντες δεν θα συμμετέχει στη ζωή που θα ζουν όλοι οι άλλοι που θα το πάρουν.

Δεν ξέρω αν  οι σατανιστές που κυβερνούν την ανθρωπότητα,  προλάβουν να το κάνουν στους λαούς…

ΑΝ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ, Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ.

Υ.Γ. Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ, ΤΙ ΚΑΝΕΙ;;;

ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥΛΗΜΕΝΗ ΣΤΟΝ ΣΑΤΑΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΙΩΝΙΣΜΟ.

Με όλα τα όλο και πιο εντεινόμενα μέτρα εκπαιδεύονται οι πολίτες στο να φοβούνται και να υπακούουν, οι αστυνομικοί στο να επιτηρούν όλο και πιο ψυχρά και άκαρδα και οι “ρουφιάνοι” και “καταδότες”, στο να παραδίδουν στις αρχές όσους δεν ακολουθούν τις οδηγίες.

Θα μου πείτε τώρα, ότι τα μέτρα είναι αναγκαία λόγω πανδημίας.

Εντάξει θα σας πω εγώ, αλλά το αποτέλεσμα είναι που μετράει. Και όταν φέρουν το χάραγμα, αναγκαίο θα είναι για κάποιο λόγο.

Για όσες και όσους δεν ξέρουν τι είναι το χάραγμα, είναι το λεγόμενο χάραγμα της Αποκάλυψης που έγραψε ο μαθητής του Χριστού Ιωάννης και θα είναι κάτι που θα πρέπει να υπάρχει πάνω στο σώμα μας και χωρίς αυτό, δεν θα δικαιούται κανείς ούτε να πληρώνεται ούτε να πληρώνει, ούτε να αγοράζει ούτε να πουλάει και με δυο κουβέντες δεν θα συμμετέχει στη ζωή που θα ζουν όλοι οι άλλοι που θα το πάρουν.

Γράφει το βιβλίο της Αποκάλυψης:

Αποκ. 13,16        καὶ ποιεῖ πάντας, τοὺς μικροὺς καὶ τοὺς μεγάλους, καὶ τοὺς πλουσίους καὶ τοὺς πτωχούς, καὶ τοὺς ἐλευθέρους καὶ τοὺς δούλους, ἵνα δώσωσιν αὐτοῖς χάραγμα ἐπὶ τῆς χειρὸς αὐτῶν τῆς δεξιᾶς ἢ ἐπὶ τῶν μετώπων αὐτῶν,

Αποκ. 13,17        καὶ ἵνα μή τις δύνηται ἀγοράσαι ἢ πωλῆσαι εἰ μὴ ὁ ἔχων τὸ χάραγμα, τὸ ὄνομα τοῦ θηρίου ἢ τὸν ἀριθμὸν τοῦ ὀνόματος αὐτοῦ.

Αποκ. 13,18        Ὧδε ἡ σοφία ἐστίν· ὁ ἔχων νοῦν ψηφισάτω τὸν ἀριθμὸν τοῦ θηρίου· ἀριθμὸς γὰρ ἀνθρώπου ἐστί· καὶ ὁ ἀριθμὸς αὐτοῦ χξς (666).

Θα πει κανείς η ζωή δεν είναι δώρο Θεού;;

Γιατί να μη την απολαύσω;;

Γιατί να μη την χαρώ;;;

Γιατί να μη πάρω το χάραγμα και να ζήσω όπως όλοι οι άλλοι;;

Η ζωή είναι πράγματι δώρο Θεού, αλλά όχι για να την απολαύσετε, αλλά για να την αρνηθείτε, επιλέγοντας τη ζωή στον κόσμο του Φωτός , για την οποία μίλησε και την οποία υποσχέθηκε ο Χριστός.

Αν δεν τα ξέρετε αυτά, μη ρωτήσετε να τα μάθετε από αυτούς που ενώ είχαν την ευκαιρία, σας τα έκρυψαν και δεν σας τα είπαν ποτέ.

Για το λόγο αυτό ο Χριστός είχε πει στο ιερατείο, ότι όχι μόνο έκρυψε την Αλήθεια και τα κλειδιά του Παραδείσου, αλλά εμπόδιζε και τους άλλους να μπουν σε αυτόν.

Μου θέλατε γεγονότα !!!!!!!

Ζήστε τα ……..

Πηγή

ΔΗΛΩΣΗ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΤΟ ΙΟΥΔΑΪΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ : «ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΩ ΤΟΝ ΝΑΤΙΒΙΣΜΟ. ΑΝ ΜΕ ΔΙΟΡΙΣΟΥΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙ ΞΕΝΕΣ ΠΡΕΣΒΕΙΕΣ, ΘΑ ΣΥΝΤΡΙΨΩ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ».

Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ  ΤΗΣ  ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑΣ  ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ,  ΣΕ  ΑΚΡΟΑΤΗΡΙΟ  ΙΟΥΔΑΙΩΝ,  ΤΟΝ  ΝΑΤΙΒΙΣΜΟ,  ΤΗΝ  ΑΥΤΟΧΘΟΝΙΑ,  ΤΗΝ  ΕΝΤΟΠΙΟΤΗΤΑ.

συνεχεια εδω

Πηγή

https://autochthonesellhnes.blogspot.com/2019/04/blog-post_4.html

Αστυνομικοί και «πολίτες» στην υπηρεσία του (παγκόσμιου;) Κράτους

«ΚΑΡΑΟΥΛΙ» για τα σπίτια μας!

Μέτρα «βόμβα» από αύριο!

Ο εισαγγελέας θα περιμένει την παραμικρή καταγγελία, που θα γίνεται έστω και ανώνυμα στην Άμεση Δράση, για πολλά άτομα σε σπίτια, προκειμένου να παρέμβει!!!!!!!!!!!!!!

Η ΣΤΑΛΙΝΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑ, ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ, ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΝΕΛΕΗΤΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΙΟ ΤΥΡΡΑΝΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ.

Κουράγιο ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ και ΕΛΛΗΝΕΣ.

Κρατήστε ζωντανή μέσα σας την ΕΛΠΙΔΑ, ότι αυτή η σταλινική χούντα, δεν θα κρατήσει για πολύ.

ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΓΚΡΕΜΙΣΟΥΜΕ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ.

Υ.Γ. Όσοι ψήφισαν αυτό το ΚΤΗΝΟΣ, και όσοι το στηρίζουν, ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΑΥΤΟΥΡΓΟΙ και δεν μ’ ενδιαφέρει όσο και να πλήττονται – ότι και να πάθουν από τα σταλινικά μέτρα του υιού της αδελφής του.

ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ, ΘΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ, ΣΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.

συνεχεια εδω

Πηγή

https://www.el.gr/nea-taxh/spy-news/karaoyli-gia-ta-spitia-mas-posoys-tha/

www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *