ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ(Βίντεο)

5/5 (5)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Η ενσωμάτωση προχωρά! Των Ελλήνων στο Ισλάμ!

Μια ομάδα 107 κυρίως μουσουλμάνων παράνομων εισβολέων, οι οποίοι προσπάθησαν να απελευθερωθούν από ένα κέντρο κράτησης στη Μάλτα, συνελήφθησαν μετά από πέντε αυτοκίνητα προσωπικού και κτίρια που είχαν εκραγεί εκεί. Οι πυρκαγιές άφησαν τμήματα των κτιρίων τα οποία οι εισβολείς μένουν στην καταστροφή και ένας τραυματίας αστυνομικός.

Rioting migrants torch cars at Maltese holding center

Αφρικανοί λαθρο καμαρώστε τους

African migrant culturally enriching women in Italy.

Κούνδουρος για μετανάστες

Επίτιμος Αρχηγός ΓΕΣ, Κωνσταντίνος Γκίνης: 

Η Ελλάδα δέχεται ασύμμετρη επίθεση μέσω μεταναστών

Ο Tom Trento της Ηνωμένης Δύσης πάρνει σνέντευξη τον πάστορα Ουμάρ Μούλντεν, πρώην μουσουλμάνο σεΐχη, ο οποίος μόλις επέζησε δύο τρομακτικές επιθέσεις με οξύ.

Ο πάστορας Σόρος Mulinde μοιράζεται τη μαρτυρία του ότι δέχτηκε επίθεση από μουσουλμάνους στην παραμονή των Χριστουγέννων το 2011 στην πατρίδα του Ουγκάντα, οι οποίοι δύο φορές πέταξαν οξύ στο πρόσωπό του, παραμορφώνοντας τον άσχημα, επειδή άφησε το Ισλάμ να γίνει Χριστιανός. Η Ουγκάντα είναι 80% χριστιανική και 12% μουσουλμανική, όμως το έθνος θεωρείται ισλαμικό, διότι ο Idi Amin το δήλωσε το 1974.

MUSLIM ATTACK – TOM TRENTO INTERVIEWS PASTOR UMAR MULINDE

Επιθέσεις με οξύ σύντομα και στις γειτονιές σας

Με μια λέξη: Soros. Ο γνωστός ναζί συνεργός Τζορτζ Σόρος και το Ίδρυμα Ανοιχτής Κοινωνίας του, που έδωσε 300.000 δολάρια σε Ιταλούς αριστερούς με σκοπό να ανοίξει ξανά τη μαζική μουσουλμανική παράνομη μετανάστευση στην Ιταλία από την Αφρική. Και αυτό είναι πάνω από τα 8,5 εκατομμύρια δολάρια σε μόλις ένα χρόνο που έδωσε ο Σόρος σε ευρωπαϊκές ΜΚΟ, πολύ αριστερά πολιτικά κόμματα και ενώσεις για να προωθήσει τη μαζική ατζέντα του για την εισβολή των Μουσουλμάνων στην Ευρώπη.

George SOROS: The One-Man DESTABILIZATION Machine

Πολυπολιτισμικό πείραμα στη Γερμανία Βάζουν Γερμανίδες να φορέσουν ισλαμικές μαντίλες

Συζήτηση στο ιταλικό κοινοβούλιο για το GlobalCompactForMigration του ΟΗΕ πέρυσι. Η Giorgia Meloni λέει ότι είναι ένα έγγραφο που προορίζεται να μετατρέψει τους ανθρώπους σε είδος σκλάβων που ο Σόρος ονειρεύεται για τους οπαδούς της μαζικής μετανάστευσης .

https://twitter.com/BasedPoland/status/1187339089223266304

Η πιο δύσκολη ομάδα για εθνικιστές; Ένα παράδειγμα από τη Σουηδία … Οι ψηφοφόροι ηλικίας 18-29 Κατά της μετανάστευσης. Σουηδία Οι δημοκράτες = γυναίκες 6,5% (άνδρες 23,7%) Πρώην κομμουνιστικό κόμμα = γυναίκες 18,4% (άνδρες 9,6%) Για μαζική μετανάστευση Γράμμα = γυναίκες 17,2% (άνδρες 10%) Πράσινο συμβαλλόμενο μέρος = γυναίκες 11,4% (άνδρες 5%)

Γυναίκες: σήμερα έτσι μεγαλώνουν τα παιδιά τους λέγοντας στο αγοράκι ότι είναι κοριτσάκι. Το βαφεί τα νύχια και το ντύνει με ρούχα κοριτσιών.

Λαθρο στην Σουηδία πλέον δεν φοβούνται ούτε , ούτε αστυνομία. Μια συμμορία νέων επιτέθηκε στους αστυνομικούς την ώρα που ήθελαν να τους ελέγξουν. Έριξαν πέτρες και έσπασαν το αυτοκίνητο τους.

Στη Νορβηγία η μουσουλμάνοι πήραν τους νόμους στα χέρια τους. Οι γυναίκες απαγορεύονται να βρίσκονται στους δρόμους μετά τις 8 το βράδυ και επιβάλουν κώδικα ντυσίματος γιατί λένε ότι προσβάλουν το Ισλάμ.  Αγνοούν εντελώς αστυνομία και κράτος και τους κυβερνώντες  διότι σε λίγο θα κυβερνούν οι ίδιοι και θα επιβάλουν την σαρία. Μερικές περιοχές πλέον δεν είναι δυνατόν να πάνε Νορβηγοί, άραγε τι έχει να γίνει σε λίγο καιρό στην Ελλάδα ειδικά σε εκείνες τις περιοχές που οι λαθρο είναι περισσότεροι και από τους κατοίκους.

Απόδειξη ότι δεν θα σέβονται και δεν θα φοβούνται τίποτα εδώ στην Ελλάδα, δείτε το βίντεο.

Μετανάστες σπάνε περιπολικό στην Ειδομένη – Σκηνές Χάους

Κατάθεσις Σομαλοῦ:

Στὴν Σομαλία εἶχα καταδικασθῆ γιὰ βιασμοὺς σὲ θάνατο. Ἤμουν φυλακὴ καὶ ἦλθαν καὶ μοῦ πρότειναν ἢ νὰ πάω στὴν Τουρκία νὰ βοηθήσω τὴν θρησκεία μου.
Ἢ θὰ ἐκτελεσθῶ βάσει τῆς ποινῆς μου, ἡ Τουρκία γιὰ βοήθεια. Ἐπέλεξα φυσικὰ Τουρκία.

Ἔφθασα ἀεροπορικῶς, μὲ πῆγαν σὲ ἕνα στρατόπεδο κάπου στὸ πουθενά, μὲ ἐκπαίδευσαν δύο μῆνες σὲ ὄπλα ἐκρηκτικά, μάχες πόλεων, μοῦ ἔδωσαν 2.000 εὐρῶ, ἕνα κινητὸ δορυφορικὸ μὲ τὴν ἐντολή: πᾶς Ἑλλάδα, θὰ κάνης sms ποιοὺς θὰ εὕρης καὶ θὰ κάνετε θύλακα μὲ τὴν ὁμάδα.

Ὑπάρχουν πολλὲς ὁμάδες ἀνὰ τὴν Ἑλλάδα ποὺ θὰ ἀναλάβουν δράση γιὰ τὸ ἰσλὰμ κατὰ ἐντολὴ τῆς Τουρκίας. Ὅταν φτάσῃ ἡ ὥρα θὰ πάρετε τὰ ὄπλα ποὺ θὰ σᾶς δώσουν, θὰ πάρετε ἀπὸ τὰ χάπια ποὺ θὰ σᾶς δώσουν καὶ θὰ ἐκτελεῖτε ἀνεξέλεγκτα ὅτι εὔρετε ἐμπρός σας.
Σὲ μὴ ἐκτέλεση θὰ ἐκτελεῖστε ἐσεῖς ἀπὸ τοὺς θύλακες.
Ὅταν ἡ Ἑλλὰς θὰ εἶναι δική μας θὰ ἀμοιφθεῖτε πλουσιοπάροχα.»

Καὶ τί κάνουν οἱ ἑλληνικὲς ἀρχὲς ποῦ τὰ γνωρίζουν ὅλα αὐτά;
Ἀντὶ νὰ κατασχέσουν διαβατήρια καὶ κινητά,ὥστε νὰ συλλέξουν στοιχεῖα τῆς τουρκικῆς πολιτικῆς καὶ τῶν προθέσεών της, τοὺς χαϊδεύουν τὰ αὐτιά.

Ἀλκαῖος Ἰωάννης

Θέλουν να κάμψουν τις αντιδράσεις για το λαθρομεταναστευτικό με… φοροελαφρύνσεις!

Σε άρθρο του ελληνικού τμήματος του CNN με τίτλο «Πώς το προσφυγικό «ξεκλειδώνει» θετικά μέτρα για τους πολίτες», αποκαλύπτεται με έμμεσο τρόπο, εκείνο που υποστηρίζουμε από τα τέλη του καλοκαιριού: Ότι η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, έχει λάβει πολιτικά ανταλλάγματα από τους ευρωπαίους προκειμένου να εγκλωβίσει στην χώρα μας δεκάδες χιλιάδες λαθρομεταναστών, μετατρέποντας την Ελλάδα σε ένα απέραντο hotspot.

Σε αντάλλαγμα για τις υπηρεσίες της κυβερνήσεως ΝΔ, οι ευρωπαίοι εμφανίζονται πιο «διαλλακτικοί» στις οικονομικές εξαγγελίες του Μητσοτάκη, στον οποίο και επιτρέπουν να δίνει ψίχουλα στους Έλληνες – αν σκεφτεί κανείς την οικονομική αφαίμαξη που υπέστησαν οι συμπατριώτες μας στα χρόνια των Μνημονίων, αρκεί εκείνος να κάνει την Ελλάδα «ασπίδα» της Ευρώπης στο ζήτημα της λαθρομετανάστευσης, θυσιάζοντας όμως την Πατρίδα μας.


Πάρτε μια μικρή γεύση της μυστικής συμφωνίας: «Μπορεί στην κυβέρνηση να αισθάνονται περιχαρείς διότι καθημερινά δείχνουν, όπως λένε, ότι δεν είναι ίδιοι με την προηγούμενη κυβέρνηση, εκείνο όμως που ορισμένοι παραδέχονται είναι πως η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας δεν έχει καταφέρει ακόμη να μετουσιώσει το θετικό κλίμα στην οικονομία σε απτά αποτελέσματα.  Ακόμη, δηλαδή, καταλαβαίνουν ορισμένοι από τους συνεργάτες του πρωθυπουργού, ότι δεν έχει αλλάξει το κλίμα στη λεγόμενη πραγματική οικονομία και προσώρας οι πολίτες, που έζησαν δύσκολα τα προηγούμενα χρόνια, δεν έχουν αισθανθεί την αλλαγή στη τσέπη τους. 

Ο λόγος είναι πως, παρά το ευνοϊκό κλίμα στην οικονομία και, ενώ στην υπόλοιπη Ευρώπη εκδηλώνονται τάσεις ύφεσης, στην Ελλάδα γίνεται το αντίθετο και αυτό χαροποιεί ιδιαιτέρως την κυβέρνηση – που παρά το θετικό κλίμα, όμως-  αντιμετωπίζει, όπως αναφέρουν συνεργάτες του κ. Μητσοτάκη, «παράπλευρες» απώλειες. Είναι η υπόθεση για το μεταναστευτικό και οι αντιδράσεις που εκδηλώνονται οι οποίες αναμένεται να ενταθούν το επόμενο διάστημα από πολίτες σε όλη την ελληνική επικράτεια, όπου θα μεταφερθούν πρόσφυγες και μετανάστες σε κέντρα φιλοξενίας, διαμερίσματα και ξενοδοχεία. 

Για το λόγο αυτό η κυβέρνηση θέλει να «ισορροπήσει» το «ισοζύγιο» ανάμεσα στο προσφυγικό και την οικονομία ώστε να μην είναι προβληματικό και ετεροβαρές αλλά, αντιθέτως, να βοηθά οικονομικά τους ασθενέστερους. Η κυβέρνηση, στην προσπάθειά της να μην επιβαρύνει περαιτέρω τους πολίτες με παρόμοια – όπως στα Βρασνά – ζητήματα, επιχειρεί να βρει τρόπους τουλάχιστον να τους ελαφρύνει οικονομικά και να μειώνει ό,τι μπορεί από φόρους ή από δαπάνες.»


Στο δημοσίευμα υπάρχει η παραδοχή ότι η κυβέρνηση αντιλαμβάνεται πως δεν υπάρχουν ακόμα απτά αποτελέσματα στην οικονομική πολιτική. Αυτό συμβαίνει γιατί πολύ απλά, με επικοινωνιακούς και μόνο τρόπους, δεν μπορεί να γίνει επανεκκίνηση της οικονομίας. Το ενδιαφέρον όμως βρίσκεται στην τελευταία παράγραφο όπου βλέπετε πως σκοπεύει να αντιμετωπίσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης τις σφοδρές αντιδράσεις που ήδη υπάρχουν για τον εποικισμό της Πατρίδας μας: Με… φοροελαφρύνσεις!

Δεν γνωρίζουμε σε τι ποσοστό ακριβώς, παρουσιάζουν οι Έλληνες ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ. Πάντως αν κάποιοι είναι έτοιμοι να καταστρέψουν την Ελλάδα που παραλάβαμε από τους γονείς μας για να πληρώνουν… λιγότερους φόρους (!), εμείς δεν σκοπεύουμε να τους ακολουθήσουμε.

«Την Ελλάδα θέλομεν και ας τρώγωμεν πέτρες», όπως έλεγε το γνωστό σύνθημα.

N.K.

Βουλευτής του AFD: δεν πρέπει να αφήσουμε τους λαθρο εδώ και ούτε να επιτρέψουμε να έρθουν και άλλοι υπάρχει διαφορά μεγάλη σε ήθη και εθίματα και έχουν πολύ βία  αν δεν τους σταματήσετε θα χαθούμε.

Recht hat er 😉

Μας βάζουν να ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΟΥΜΕ! Σχολεία με ‘πανώ’ στα ….α ρ α β ι κ ά ! (ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ; Υ Π Α Ρ Χ Ο Υ Ν ;;;;;;)

Η ενσωμάτωση προχωρά! 

Των Ελλήνων στο Ισλάμ!

Ελένη Παπαδοπούλου

Η πολυπολιτισμική εκπαιδευτική πολιτική πιάνει τόπο. 

Εδώ σχολείο της Αγ. Παρασκευής στις καθιερωμένες πολυπολιτισμικές σχολικές δραστηριότητες με πανό στα …αραβικά!

Περιμένω την επιστολή των εκπαιδευτικών (λέμε τώρα) και των παιδιών, όπου θα καλούν τον «Χρυσοχοΐδη» να φτιάξει ένα χοτ σποτ 1.000 ατόμων στην περιοχή τους.

Περιμένω αίτημα προς το υπουργείο Παιδείας των εκπαιδευτικών που καμαρώνουν σαν Ρομά σκερπάνι με το πανό στα αραβικά και το κατόρθωμα τους να αφελληνίσουν Έλληνες, καθώς και των λοβοτομημένων γονιών να ζητήσουν να φέρουν στα σχολεία των παιδιών τους στην Αγ. Παρασκευή λαθρόπουλα από τα ‘hot spot’, ΤΩΡΑ όμως.

Να δούμε τέλος πάντων εμπράκτως αυτή την ανεκτικότητα.

Με ‘πανό’ και ‘κολάζ’ δεν πειθόμαστε για τις αγαθές προθέσεις.

Λυπάμαι, αλλά όλο αυτό το σχολικό ‘τζέρτζελο’ που πλέον έχει ξεπεράσει τα όρια του γελοίου, αν δεν συνοδεύεται από έμπρακτη πρόσκληση για φιλοξενία ‘χοτ σποτ’ στην γειτονιά τους και αποδοχή δεκάδων παιδιών λάθρο στα σχολεία τους, ονομάζεται 

ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ. 

Και ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ.

Ως εκ τούτου η ανοχή μας στο θέμα αυτό έχει κάποια όρια, τα οποία οι βλαμμένοι κάθε είδους τα έχουν πλέον ξεπεράσει.

Ελένη Παπαδοπούλου

Σχόλιο kostasxan: Λαμβάνοντας υπ’ όψιν την γνωστή δήλωση του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη «χαίρομαι που η Ελλάδα μετατρέπεται σε μια πολυπολιτισμική χώρα», θα θέλαμε να ρωτήσουμε τα εξής:

 Ποιά συγκεκριμένα οφέλη μπορεί να μας αναφέρει ο πρωθυπουργός, από την μετάλλαξη της Ελλάδας;

 Ο Ελληνικός πολιτισμός έχει ανάγκη από προσθήκες άλλων πολιτισμών (οι οποίοι δεν φημίζονται για την τάση τους προς ενσωμάτωση);

Εκτός από εκθέσεις της παγκοσμιοποίησης και της νέας τάξης πραγμάτων περί «ανθρωπισμού», μπορεί ο ίδιος ο πρωθυπουργός (ή κάποιος επώνυμος από την κουστωδία των συμβούλων του) να απαντήσει με συγκεκριμένες αναφορές – παραδείγματα στα οφέλη (βραχυπρόθεσμα, μεσοπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα) που θα έχει η Ελλάδα (και το σύνολο των Ελλήνων πολιτών) ως χώρα από την αποδοχή μιας εισβολής πολιτιστικών και πολιτισμικών στοιχείων που μεταφέρουν στην χώρα οι λαθραία και παράνομα εισελθόντες αγνώστου ταυτότητας πληθυσμοί;

kostasxan

Μας κάνει και υποδείξεις (!) ο «Δ.Ο.Μ.»: «Να μην ξαναγίνουν περιστατικά όπως στα Βρασνά»!

Υποδείξεις στην ελληνική κοινωνία και τους διάφορους φορείς κάνει ο …αποκαλούμενος διεθνής οργανισμός μετανάστευσης ο οποίος αφού εκφράζει την «ανησυχία» του για τον ξεσηκωμό  της κοινωνίας των Βρασνών στην Θεσσαλονίκη για την μεταφορά στην περιοχή τους παράνομων μεταναστών, αλλά και γενικότερα για την αντίδραση της κοινωνίας  απέναντι στο πρωτοφανές φαινόμενο της παράνομης μετανάστευσης που  αλλοιώνει δημογραφικά την χώρα, στην συνέχεια κάνει και… υποδείξεις (!!!) να μην ξαναγίνουν τέτοια περιστατικά, ως να μην υπάρχει καμία εθνική κυριαρχία.

Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ‘Δ.Ο.Μ.’
(ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ
ΔΙΕΘΝΗΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ
ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΕΩΣ)
κ. ΔΑΝΙΗΛ  Ε Σ Δ Ρ Α Σ….

Δείτε την ανακοίνωσή:

«Στην διάρκεια των τελευταίων ετών μέχρι και σήμερα, η στάση που έχει επιδείξει η Ελλάδα απέναντι στους μετανάστες έχει υπάρξει αξιοσημείωτη.

Καθημερινά γινόμαστε μάρτυρες παραδειγμάτων ειλικρινούς αλληλεγγύης και σεβασμού προς τους πληθυσμούς προσφύγων και μεταναστών, τόσο από την ελληνική κοινωνία συνολικά όσο και από τοπικές κοινότητες», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Ο ΔΟΜ* αξιολογεί τα χθεσινοβραδινά γεγονότα ως μεμονωμένα περιστατικά και καλεί το σύνολο των κυβερνητικών και των μη κυβερνητικών φορέων να συνεργαστούν, ώστε να αποτραπούν παρόμοια περιστατικά στο μέλλον.»

‘pronews’

* Ακόμα εσείς στο…DOM  δέν είδατε τίποτα! DOM-INO θα  γίνουν οι αντιδράσεις των Ελλήνων, έτσι θα αναγκαστείτε να  βάλετε αυτούς που μας κουβαλάτε, εκεί που ξέρετε…

Juan (καμμιά φορά λίγα «γαλλικά» είναι απαραίτητα!)

http://www.efenpress.gr/2019/10/blog-post_449.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+EFENPRESS-+%28E+F+E+N+P+R+E+S+S+-+++++++++++++%CE%97%CE%9B%CE%95%CE%9A%CE%A4%CE%A1%CE%9F%CE%9D%CE%99%CE%9A%CE%97++++%CE%95%CE%A6%CE%97%CE%9C%CE%95%CE%A1%CE%99%CE%94%CE%91%29

Δείτε την ανακοίνωσή:

«Στην διάρκεια των τελευταίων ετών μέχρι και σήμερα, η στάση που έχει επιδείξει η Ελλάδα απέναντι στους μετανάστες έχει υπάρξει αξιοσημείωτη.

Καθημερινά γινόμαστε μάρτυρες παραδειγμάτων ειλικρινούς αλληλεγγύης και σεβασμού προς τους πληθυσμούς προσφύγων και μεταναστών, τόσο από την ελληνική κοινωνία συνολικά όσο και από τοπικές κοινότητες», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Ο ΔΟΜ* αξιολογεί τα χθεσινοβραδινά γεγονότα ως μεμονωμένα περιστατικά και καλεί το σύνολο των κυβερνητικών και των μη κυβερνητικών φορέων να συνεργαστούν, ώστε να αποτραπούν παρόμοια περιστατικά στο μέλλον.»

‘pronews’

* Ακόμα εσείς στο…DOM  δέν είδατε τίποτα! DOM-INO θα  γίνουν οι αντιδράσεις των Ελλήνων, έτσι θα αναγκαστείτε να  βάλετε αυτούς που μας κουβαλάτε, εκεί που ξέρετε…

Juan (καμμιά φορά λίγα «γαλλικά» είναι απαραίτητα!)

http://www.efenpress.gr/2019/10/blog-post_449.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+EFENPRESS-+%28E+F+E+N+P+R+E+S+S+-+++++++++++++%CE%97%CE%9B%CE%95%CE%9A%CE%A4%CE%A1%CE%9F%CE%9D%CE%99%CE%9A%CE%97++++%CE%95%CE%A6%CE%97%CE%9C%CE%95%CE%A1%CE%99%CE%94%CE%91%29

ΕΛΛΗΝΕΣ ! Γαλλικά ξέρετε;

Η …ΕΠΙΤΟΜΗ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜΙΚΟΥ 

Θ Ρ Α Σ Ο Υ Σ !

Η …ΕΠΙΤΟΜΗ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜΙΚΟΥ 

Θ Ρ Α Σ Ο Υ Σ !

Αφιερώνεται…εξαιρετικά…

Ευάγγελος Νιάνιος

…στον κ. Πρωθυπουργό, στους συνοδοιπόρους του Συριζαίους και σε κάθε όψιμο «φιλάνθρωπο» που φιλοδοξεί να καταστήσει την Ελλάδα πολυπολιτισμική χώρα. Το ‘πλακάτ’ που κρατάει η μουσουλμάνα διαδηλώτρια γράφει επί λέξει: «Γαλλίδα Μουσουλμάνα με μαντήλα/ Αν σας ενοχλώ/ Σας καλώ να εγκαταλείψετε/ Την χώρα μου». 

Η φωτογραφία τραβήχτηκε κατά την διάρκεια διαδήλωσης στην πλατεία Δημοκρατίας της πόλης Μαντ (στην περιοχή των Πυρηναίων) για την υποστήριξη της …«Μητέρας με μαντήλα»! 

Η επόμενη διαδήλωση, όπως ανακοινώθηκε στα αραβικά (!), «για την αγάπη των παιδιών μας, πορεία των μητέρων, για την δικαιοσύνη και την αξιοπρέπεια στις 8 Δεκεμβρίου, στο Παρίσι». 

Η φωτογραφία κυκλοφορεί στα κοινωνικά δίκτυα, ενώ…θάφτηκε από τα συστημικά μέσα ενημέρωσης…. 

‘ακτινες’

&

https://scripta—manent.blogspot.com/2019/10/blog-post_478.html

ΜΗ-ΤΣΟ-ΤΑ-ΚΗΣ, ΜΗ-ΤΣΟ-ΤΑ-ΚΗΣ! 1.218 «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ» ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΚΟΥΛΗ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ 48 ΩΡΕΣ!

Το επισημάναμε από την πρώτη στιγμή, που η κυβέρνηση των Κούληδων (και των Μπουμπούκων, και των Βορίδηδων, και των Πλεύρηδων, και των Κυρανάκηδων και των λοιπών… σκληρών) ανακοίνωσε ότι 60.000 «προσφυγάκια» θα μεταφερθούν σε ξενοδοχεία της ηπειρωτικής Ελλάδας, ότι αυτό είναι ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ για να’ ρθουν μυριάδες από απέναντι!

Κι αυτό δεν είναι «γκάφα» των Κούληδων, αλλά εσκεμμένη ενέργεια, γιατί έχουν υπογράψει μυστική συμφωνία με τους διεθνείς τυράννους να εποικίσουν την Ελλάδα με εκατομμύρια «προσφυγάκια», με αντάλλαγμα μια πιο σφιχτή οικονομική πολιτική, για να εξαγοράσουν τους ψηφοφόρους!

Κάθε μέρα που περνάει, λοιπόν, όλο και περισσότερα «προσφυγάκια» ανταποκρίνονται στο ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ των Κούληδων (και των λοιπών… «ακροδεξιών» δυνάμεων) και… προτιμούν την Ελλάδα! 

Έτσι, τις τελευταίες 15 ημέρες έφτασαν στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου περισσότερα από 5.000 «προσφυγάκια», ενώ μόνο τις τελευταίες 48 ώρες, είτε «διασώθηκαν» από το Λιμενικό είτε αποβιβάστηκαν μόνοι τους στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου 1.218 «προσφυγάκια».

Προκειμένου δε να προσελκύσει η κυβέρνηση των Κούληδων ακόμα περισσότερα «προσφυγάκια», ανακοίνωσε σήμερα πως θα μεταφέρει προσεχώς από τα άθλια hotspots των νησιών σε υπερλούξ ξενοδοχεία της  ηπειρωτικής Ελλάδας, ακόμα 3.000 «προσφυγάκια»!!!

Άλλος για Ελλάντα; «Προσφυγάκια» μην στριμώχνεστε, όλοι θα πάρετε! Ο «θείος» Κούλης (και οι Μπουμπούκοι, Βορίδηδες, Πλεύρηδες, Κυρανάκηδες, κ.λπ.) έχουν φροντίσει για σας!

/ethnikismos.net

ΤΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΤΑΦΟΣ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!

Μια δημοσκόπηση της εταίρας Pulse, δημοσιοποιήθηκε από τον ΣΚΑΪ, για τις 100 πρώτες ημέρες της κυβέρνησης Κούλη.

Φαινομενικά, η δημοσκόπηση είναι θρίαμβος για τον Κούλη, καθώς αυξάνει τα ποσοστά του ως «καταλληλότερος πρωθυπουργός», ενώ και η Νουδούλα αυξάνει τη διαφορά της από τον ΣΥΡΙΖΑ και η πλειοψηφία των πολιτών απαντούν ότι η χώρα βαδίζει προς τη σωστή κατεύθυνση.

Βέβαια, ανάλογη ήταν η ατμόσφαιρα και τον πρώτο καιρό της διακυβέρνησης της χώρας από τον Jeffrey (που κέρδισε τις δημοτικές εκλογές έναν χρόνο μετά τις βουλευτικές και με το πρώτο Μνημόνιο σε ισχύ…), από τον Σαμαρά, αλλά και από τον Τσίπρα – που κέρδισε τις εκλογές 6 μήνες μετά την πρώτη επικράτησή του, με τα ίδια ποσοστά και με το Μνημόνιο 3 σε ισχύ.

Αυτή τη φορά δε, η εύνοια των ΜΜΕ –και των εταίρων δημοσκοπήσεων, που βάζουν κάτι παραπάνω- προς τον Κούλη είναι πρωτόγνωρη.

Ωστόσο, υπάρχει ένα θέμα που δεν επιτρέπει αισιοδοξία για μακροημέρευση της κυβέρνησης. Κι αυτό είναι το λαθρομεταναστευτικό, στο οποίο ποσοστό των ψηφοφόρων που απάντησε πως τα πάει καλύτερα από τους «αλληλέγγυους» του ΣΥΡΙΖΑ ήταν μόλις 1%, ενώ στους ψηφοφόρους της ΝΔ το ποσοστό αυτό ήταν ακόμα μικρότερο.

Το χειρότερο δε για τους Κούληδες, είναι ότι δεν πρόκειται ν’ αλλάξουν πολιτική στο συγκεκριμένο ζήτημα, καθώς έχουν υπογράψει μυστική συμφωνία με τους διεθνείς τυράννους, να μετατρέψουν ολόκληρη τη χώρα σ’ ένα ατελείωτο hot spot, με αντάλλαγμα μια πιο χαλαρή οικονομική πολιτική!

Να τη δούμε, λοιπόν, την δημοτικότητά τους και σε λίγους μήνες, όταν θα μεταφέρουν κατά χιλιάδες τα «προσφυγάκια» στην ηπειρωτική Ελλάδα, ενώ η κατάσταση δεν θα βελτιώνεται ούτε στα νησιά! Εδώ σε θέλω… κάβουρα!

Κυριάκος Μητσοτάκης σε νέους – Αν είστε άνεργοι καλύτερα να φύγετε στο εξωτερικό

Αλεξάνδρεια: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας των κατοίκων για συμπεριφορές μεταναστών

Αλεξάνδρεια: Διαμαρτυρίας μαθητών και γονέων για τους πρόσφυγες στο Δημαρχείο

Όλο και περισσότεροι Ιταλοί οπλίζονται

Πάρτε όπλα λέει η κυρία στο βίντεο για αυτοάμυνα και έχει δίκιο. Κανείς δεν πρόκειται να σας προστατεύσει από τους λαθροεισβολείς όταν θα μπαίνουν στα σπίτια σας. Γέροντας πριν από 7 χρόνια ήδη μας πρόβλεψε τότε ότι θα έρθουν ξένοι και θα γίνει εμφύλιος διότι θα θέλουν να σας πάρουν ό,τι έχετε και δεν έχετε και να κατακτήσουν την χώρα. Τότε γελούσαμε όταν τα ακούγαμε και το βρήκαμε πολύ παρατραβηγμένη προφητεία του, τώρα που τα ζούμε δεν μπορούμε να το πιστέψουμε.  Οι περισσότεροι από αυτούς τους έχουν ήδη οπλίσει οι ίδιοι που τους έφεραν και φέρνουν καθημερινά στην χώρα μας.

Gun owners pleased as Italy relaxes law on right to self-defence

The Best Gun For Your 1st Gun & Ones To Stay Away From!

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *