Τα Εμβόλια Σκοτώνουν τα Αντισώματα

5/5 (2)

Εμβόλια: Παίζοντας με τις Πιθανότητες

​«Σε σχέση με την ιλαρά και με όλα τα παιδικά και λοιμώδη νοσήματα, αλλά πιο συγκεκριμένα με την ιλαρά, είναι μια πανάρχαια μέθοδος με την οποία ο οργανισμός οργανώνει την άμυνά του. Από την ηλικία των 9 μέχρι 15 ετών με τα άλλα παιδικά νοσήματα (ερυθρά – παρωτίτιδα), αποτελούν μια πράξη από τη μεριά του ανοσοποιητικού συστήματος, το οποίο χτίζεται στην παιδική ηλικία, για την οργάνωση του ανοσοποιητικού.

Η ιλαρά, αυτό που την διαχωρίζει από την ερυθρά, είναι ότι υπάρχει μια έντονη αντίδραση αρχικά με τους βλεννογόνους του στόματος και του υπόλοιπου γαστρεντερικού συστήματος, δημιουργεί μια κατάσταση έντονης φλεγμονής των ματιών, οιδήματος και μετά υπάρχει μια έξαρση στο θέμα της εμφάνισης κηλίδων στο σώμα, κυρίως στον κορμό και μετά στα άκρα. Όπως εμφανίζεται, έτσι και εξαφανίζεται. Με τη σειρά εμφάνισης γίνεται και η απορρόφηση των στοιχείων που έχουν παραχθεί. Εγώ θα τα ενέτασσα αυτά όχι σε κάποιον ιό που μολύνει το σύστημα, αλλά σε μια προσπάθεια του οργανισμού να οργανώσει άμυνες στο σώμα του. Να οργανώσει αντισώματα τα οποία όταν εκτεθούν σε κάποιους λοιμογόνους ή μη διατροφικούς παράγοντες, κάνει ένα είδος καθαρίσματος που θα οδηγήσουν τον εχθρό από μέσα προς τα έξω», τόνισε η ίδια.

Με την παρέμβαση της εξαφάνισης αυτών των 5 λοιμωδών νοσημάτων, έχουμε αντί για νοσήματα που έχουν μια μικρή και οξεία εμφάνιση, έχουμε εμφάνιση συστηματικών εσωτερικών παθήσεων όπως ο παιδικός διαβήτης, ο εσωτερικός διαβήτης, παθήσεις του αίματος (λευχαιμία), ρευματοειδής αρθρίτιδα κ.α. Αυτή η νίκη που λένε, ότι με την εξαφάνιση των 5 παιδικών λοιμωδών νοσημάτων, επετεύχθη μια νίκη για το ανθρώπινο είδος, βλέπουμε ότι διαψεύδεται με την εμφάνιση σταθερών τραγικών χρόνιων νοσημάτων. Δεν είναι τυχαίο ότι έχουμε  τμήματα που νοσηλεύονται χρόνια παιδάκια, με απειλητικές καταστάσεις.

Για τα εμβόλια και την παιδική ηλικία ανέφερε: «Τα εμβόλια καταστέλλουν θεραπευτικές πράξεις. Οι επιδημίες που περάσαμε όλοι όσοι έχουμε κάποια ηλικία. Εγώ δεν ξέρω κανένα θύμα από την παιδική ηλικία μου. Παρόλα αυτά έχουμε τα μη μεταδιδόμενα νοσήματα που προανέφερα. Αυτό που λένε για την έξαρση , για μένα δεν ισχύει. Αυτές είναι ατομικές αντιδράσεις του οργανισμού. Αυτά τα νοσήματα χαρακτηρίζουν την  ωρίμανση του ανοσοποιητικού συστήματος από καταβολής ανθρώπινης κοινωνίας, είναι σαν να έχεις ένα εμβολιασμένο δέντρο και αυτό αναζητάει τις παλιές του ρίζες. Μέσα σε όλη αυτή την κατακρεούργηση, πιστεύω ότι στα παιδιά στα οποία θα αναδειχθούν τέτοιες αντιδράσεις, είναι σαν τα κλαδιά που έχουν εμβολιαστεί αλλά παρόλα αυτά η ρίζα επιμένει».

Για τις ανεπιθύμητες ενέργειες των εμβολίων είπε: «Ένα παιδί από την ηλικία των 2 μηνών μέχρι την ηλικία των 6 χρόνων για να κάνει τα απολύτως απαραίτητα εμβόλια έχει κάνει 59 εμβολιασμούς και επειδή παράλληλα τα παιδάκια δεν έχουν οργανώσει το δικό τους αμυντικό σύστημα για να απαντήσουν στον ιό που μπαίνει, οι τελευταίες μελέτες λένε ότι πρέπει να γίνουν γενετικά μεταλλαγμένα εμβόλια».

Επίσης, τόνισε πως η διατροφή παίζει τον πρώτιστο ρόλο, λέγοντας πως η κύρια αιτία είναι ότι το σύστημά μας δεν αφήνεται μέσω της διατροφής και των εμβολιασμών, να οργανώσει την άμυνά του. «Παλαιότερα δεν νοσούσαν τα παιδιά. Πρέπει να δούμε την αναντιστοιχία του τότε με του τώρα» ανέφερε επίσης, κάνοντας λόγω για «μοντέλα και τρομοκρατίες που μας επιβλήθηκαν και από κάτω έχουν μια πρόθεση από μεγάλα και κυρίαρχα κέντρα, δημιουργίας βαριών και πολυδάπανων ασθενειών».

Η συμβολή των βιολογικών φρούτων και λαχανικών

​Για τις κατάλληλες τροφές που ενδείκνυνται, απάντησε πως «το σώμα μας είναι φτιαγμένο για να τρώει καρπούς, βλαστούς, φρούτα και λαχανικά και όταν αυτό καταστρατηγείται με βιομηχανοποιημένες τροφές, όπως τα γαλακτοκομικά προϊόντα και τυποποιημένες τροφές, δεν έχουν δομή και ταυτότητα που μπορεί ο οργανισμός να την αναγνωρίζει και να τη διασπά… Τα τελευταία χρόνια έχει γίνει παρέμβαση στην τροφή και όλα αυτά καταλήγουν στην εμφάνιση χρόνιων γεροντικών νοσημάτων στα παιδιά. Εμείς έχουμε σε αφθονία φρούτα και λαχανικά. Επειδή τα παιδιά δεν μπορούν πλέον να τρώνε φρέσκα φρούτα και λαχανικά, εμφανίζουν κακοήθειες. Είναι μια επαναδιαπραγμάτευση του πως θέλουμε να ζήσουμε. Μέσω των μεθοδεύσεων εξαπλώνονται θεωρίες. Θα μας εξωθήσουν στα κοινωνικά φαινόμενα μεγάλων τραγωδιών, να καταγγέλλει ο γείτονας τον γείτονα, επειδή έχει διαφορετική άποψη. Στην Ευρώπη και στην Αυστρία τουλάχιστον, ο εμβολιασμός είναι προτεινόμενος και όχι επιβαλλόμενος».

@Στο ράδιοΛόγος, η Αλεξάνδρα Ευθυμιάδου Γρίβα, παθολόγος από τη Θεσσαλονίκη -29/09/2017

Αναζήτησε τα άρθρα της: Χάστε κιλά με Σωστή Διατροφή / Διατροφή για Δύναμη και Υγεία

Εμβόλια: Ολα γίνονται για το κέρδος και τον έλεγχο

Τα εμβόλια είναι άλλη μια υπερτιμημένη και επικίνδυνη εφεύρεση που ωφελεί μόνο τα ταμεία των φαρμακοβιομηχανιών και είναι γνωστό ότι οι θανατηφόρες μεταδοτικές ασθένειες εξαφανίζονται απ’ τον πλανήτη ΟΧΙ λόγω των εμβολιασμών, αλλά εξαιτίας της ανόδου του βιοτικού μας επιπέδου. Οι ασθένειες εξαφανίστηκαν όχι από τα εμβόλια, αλλά γιατί έχουμε σύγχρονο αποχετευτικό δίκτυο και καθαριότητα, που στερούνται (ΣΚΟΠΙΜΩΣ) κάποιες χώρες. Με την αθρόα εισβολή των λαθρομεταναστών αυτό το επίπεδο υγιεινής διαταράσσεται.

Η παγκοσμίως γνωστή Τσαγιέρα του Ράσελ, σύμφωνα με την οποία το βάρος της απόδειξης το φέρει αυτός που κάνει τον ισχυρισμό και όχι αυτός που προσπαθεί να τον καταρρίψει.

Ένα παράδειγμα της τσαγιέρας του Ράσελ θα ήταν ο ισχυρισμός ότι όντως το πεπρωμένο και η τύχη των ανθρώπων χειραγωγούνται από μια κινέζικη τσαγιέρα η οποία είναι σε τροχιά γύρω από τον αστέρα Μπετελγκέζ που βρίσκεται 650 έτη φωτός από την Γη. Η επιστήμη δεν είναι σε θέση να αποδείξει ότι αυτή η τσαγιέρα δεν υπάρχει. Μπορεί αυτό να σημαίνει ότι η τσαγιέρα αυτή έκανε από το υπερπέραν την εθνική Ελλάδος να κερδίσει το Euro 2004 επειδή ήταν σε σύνοδο με τον Ήλιο και την Γη; Εάν αυτός ο συλλογισμός είναι γελοίος ποια λογική κάνει σοβαρό τον ισχυρισμό ότι η τυχερή γραβάτα του Θανάση σε συνδυασμό με τον τυχερό του αριθμό 33 του έφεραν εκατό χιλιάδες ευρώ στο καζίνο; Πιθανώς το γεγονός ότι ο Θανάσης φόραγε την ίδια γραβάτα όταν τον προσέλαβαν στην θέση του διευθυντή και πάλι την ίδια όταν ήταν ο μόνος επιζών σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα με 5 νεκρούς στο 33ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Αθηνών-Θεσσαλονίκης. Αυτό σημαίνει ανάλογα ότι επειδή η τσαγιέρα είχε ξανά σύνοδο με την Γη και τον Ήλιο στις 17 Ιουνίου του 2010, κέρδισε η εθνική Ελλάδος την Νιγηρία στο Μουντιάλ του 2010. Είναι εμφανές ότι:

Κάθε αναπόδειχτος ισχυρισμός μπορεί να αντισταθμιστεί από οποιοδήποτε άλλον εξ’ ίσου αναπόδειχτο.

Ο λόγος που κάνει τον ισχυρισμό του Θανάση αποδεκτό είναι το γεγονός ότι οι περισσότεροι άνθρωποι γύρω από τον Θανάση πιστεύουν και αυτοί στην τύχη και τα γούρια. Η αποδοχή γεγονότων από τον κοινωνικό περίγυρο είναι ο μηχανισμός που κάνει παραδείγματος χάριν τους έλληνες να μην τρώμε έντομα, μυρμήγκια, ακρίδες και αράχνες ενώ στην Ασία και Αφρική είναι πρώτης τάξης εδέσματα.

Ας μας πείσουν λοιπόν ότι όντως τα εμβόλια είναι χρήσιμα γιατί μέχρι σήμερα δηλώνουν ότι δεν υπάρχει επιστημονική τεκμηρίωση ότι οφείλεται στο εμβόλιο MMR ο αυτισμός ΑΛΛΑ ούτε και ότι δεν οφείλεται …

[…] Ο πόθος σου να είσαι σκλάβος του καθενός. Σου λένε μονάχα να σέβεσαι το κράτος. Δε σου υπόσχονται προσωπική μεγαλοσύνη, αλλά εθνικό μεγαλείο. Εφόσον η «ατομική ελευθερία» και η «ατομική μεγαλοσύνη» δε σημαίνουν για σένα το παραμικρό, ενώ η «εθνική ελευθερία» και τα «εθνικά συμφέροντα» διεγείρουν τις φωνητικές σου χορδές ακριβώς όπως τρέχουν τα σάλια του σκύλου μπροστά στο κόκαλο. Ο ήχος αυτών των λέξεων σε κάνει να ζητωκραυγάζεις. Φυσικά, κανένα από αυτά τα ανθρωπάκια δεν πληρώνει το τίμημα της γνήσιας ελευθερίας που πλήρωσε ο Τζιορντάνο Μπρούνο ή ο Λίνκολν.

Δε σ’ αγαπούν, ανθρωπάκο· σε περιφρονούν, επειδή περιφρονείς τον εαυτό σου. Σε ξέρουν απ’ έξω κι ανακατωτά, καλύτερα απ’ ό,τι σε ξέρουν οι Ροκφέλερ και οι Τόρις. Γνωρίζουν τις χειρότερες αδυναμίες σου, όπως θα έπρεπε να τις γνωρίζεις εσύ. Σε θυσίασαν σ’ ένα σύμβολο κι εσύ τους έδωσες τη δύναμη να σ’ εξουσιάζουν. Εσύ ο ίδιος τους αναγόρευσες αφεντικά σου και συνεχίζεις να τους στηρίζεις, παρόλο που πέταξαν τις μάσκες τους.

Στο ‘παν κατάμουτρα: «Είσαι και θα είσαι πάντα κατώτερος, ανίκανος να αναλάβεις την παραμικρή ευθύνη». Κι εσύ τους αποκαλείς καθοδηγητές και σωτήρες και φωνάζεις “ζήτω”… […] Γνωρίζω πως εκείνο που αποκαλείς «Θεός» υπάρχει πραγματικά, αλλά όχι με τη μορφή που φαντάζεσαι. Ο Θεός είναι η πρωταρχική κοσμική ενέργεια, ο έρωτας στο κορμί σου, η ακεραιότητα του χαρακτήρα σου και το αίσθημα της φύσης, μέσα σου και γύρω σου. @ Βίλχεμ Ράιχ

[…] ΠΕΡΙ ΑΣΚΛΗΠΙΟΥ (ἀπὸ τὸ βιβλίο Ὀρφέως ἑρμηνεῖα τῆς Ἑλληνικῆς Μυθολογίας): Ἦτο πράγματι ἄνθρωπος μὲ ὑπερφυσικὲς δυνάμεις. Ἡ διαίσθησίς του ἦτο ὀξεῖα (τοῦτο σημαίνει ὅτι εἶχεν μαντικὴν χάριν). Ἠγάπα τὰ φυτὰ καὶ ἐγνώριζεν πλεῖστα μυστικὰ αὐτῶν. Ἐχρησιμοποίει τὰ βότανα κατὰ τὴν διαίσθησίν του εἰς τοὺς ἀσθενεῖς καὶ εἶχεν μεγάλην ἐπιτυχίαν εἰς τὸ νὰ θεραπεύῃ πάντας, καὶ προπαντὸς τοὺς μὴ ἔχοντας τὰ μέσα νὰ θεραπευθοῦν. Ἔσωσεν πολλοὺς ἀπὸ τὴν νεκροφάνειαν καὶ τὸν ἀνεγνώρισαν ὡς ἰατρὸν μὲ θεϊκὰς δυνάμεις ἀνασταίνοντας νεκρούς! Αἱ ὑπηρεσίαι του πρὸς τοὺς ἀνθρώπους έκτιμήθησαν τόσον, ὥστε ἡ φήμη του, ὡς υἱὸς τοῦ Ἀπόλλωνος, ἔγινεν πιστευτή.

Ἀπέθανεν ἐκ συγκοπῆς καρδίας καὶ εἶπον τότε οἱ διανοούμενοι τῆς ἐποχῆς, ὅτι ἐκεραυνοβολήθη ἀπὸ τὸν Δία, διὰ νὰ μὴν ἀνασταίνῃ τοὺς νεκρούς! Ἀργότερον ἐθεοποιήθη καὶ τὸ ὄνομά του ἐπέρασεν εἰς τὴν ἀθανασίαν καὶ ἔκτοτε ἐλατρεύετο ὡς ὁ θεὸς τῆς Ἰατρικῆς. Ὁ Ἀσκληπιὸς εἶχεν κόρην ὀνομαζομένην Ὑγιείαν. Ὅταν ὁ ἄνθρωπος προσέχῃ τὴν ὑγιείαν του, οὐδέποτε ἡ ἀσθένεια δύνᾳται νὰ τὸν πλησιάσῃ. Τὸ σῶμα ὅταν εἶναι ὑγιὲς καὶ τὸ πνεῦμα καθαρόν, ἡ διανόησις ἐπεκτείνεται μέχρι ἀνωτέρου ἐπιπέδου ἐμπνευστικῆς μορφώσεως. Ὁ Ἀσκληπιὸς πολλὰ ἐκ τῶν φαρμάκων του τὰ ἐκράτει μυστικά, διὰ νὰ μὴ γίνῃ κατάχρησις ἀπὸ τοὺς ὀλίγους μιμητάς του, οἵτινες ἔλαβον μετὰ τὸν θάνατόν του τὴν ὀνομασίαν του, Ἀσκληπιοί, καταχρῴμενοι τὰ πάντα.

Είχε φτιάξει 300 Ασκληπιεία και θεράπευε κι από απόσταση. Σήμερα ουτε στο μικρό του δαχτυλάκι δεν τον φτάνουν οι σύγχρονοι πεϊπερολόγοι. Είναι θέμα πιθανοτήτων και καθένας αναλαμβάνει την Ευθύνη για την ζωή του ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ… στον υπέροχο κόσμο των πεϊπερολόγων δεν βλέπω να αναλαμβάνει ΚΆΝΕΙΣ ΕΥΘΎΝΗ για τίποτα και για ΚΑΝΈΝΑΝ.

Οι ίδιοι οι ιατρικοί σύλλογοι λένε ότι τα ιατρικά λάθη είναι η πρώτη αιτία θανάτου· καρδιά, καρκίνος και ιατρικά λάθη. Αυτό είναι το «τρίγωνο του θανάτου», σύμφωνα με αμερικανική επιστημονική έρευνα, η οποία αποκαλύπτει ότι τα λάθη των γιατρών αποτελούν την τρίτη κυριότερη αιτία θανάτου, μετά την καρδιοπάθεια και τον καρκίνο, στις ΗΠΑ. Την βάζουν τρίτη για ξεκάρφωμα αφού και για τις δύο πρώτες οι ίδιοι ευθύνονται, αφού αντί να γράψουν ότι ο ασθενής πέθανε από την χημειοθεραπεία (δικό τους λάθος) λένε πολύ βολικά από τον καρκίνο !!!! Γνωστά αυτά. Η μελέτη αναγνωρίζει ότι βασικό εμπόδιο για μεγαλύτερη διαφάνεια αποτελεί ο φόβος των γιατρών και των νοσοκομείων ότι, αν παραδεχθούν το μοιραίο λάθος τους, τότε θα συρθούν στα δικαστήρια από τους συγγενείς των θανόντων. Γνωστά κι αυτά …

Οι ερευνητές της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Τζον Χόπκινς της Βαλτιμόρης, με επικεφαλής τον καθηγητή χειρουργικής Μάρτιν Μάκαρι, που έκαναν τη σχετική δημοσίευση στο βρετανικό ιατρικό περιοδικό “British Medical Journal”, ανέλυσαν στοιχεία από τα αμερικανικά νοσοκομεία και κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι κάθε χρόνο στις ΗΠΑ τουλάχιστον 250.000 θάνατοι (σχεδόν το 10% των συνολικών θανάτων μέσα σε ένα έτος) οφείλονται σε κάποιου είδους ιατρικά σφάλματα. Τα θανατηφόρα λάθη των γιατρών περιλαμβάνουν τη λανθασμένη διάγνωση ασθένειας, την χορήγηση φαρμάκων στα οποία ήσαν αλλεργικοί οι ασθενείς, τους θανάτους από λοιμώξεις που θα μπορούσαν να είχαν αποφευχθεί, τα σφάλματα στις χειρουργικές επεμβάσεις, το λάθος ενός ηλεκτρονικού υπολογιστή κ.α. Στην πρώτη θέση, σύμφωνα με τα στοιχεία του Κέντρου Πρόληψης και Ελέγχου Νοσημάτων των ΗΠΑ, βρίσκονται οι θάνατοι από καρδιά (περίπου 615.000 ετησίως) και ακολουθούν οι θάνατοι από καρκίνο (περίπου 592.000). Στην τέταρτη θέση -μετά τα ιατρικά λάθη- είναι οι θάνατοι από χρόνιες πνευμονοπάθειες (147.000) και στην πέμπτη τα ατυχήματα (133.000).

“Δὲν μπορεῖς νὰ περιμένῃς ἀπὸ τοὺς γιατροὺς νὰ νοιαστοῦν γιὰ τὴ δημόσια ὑγιεῖα”, εἶχε πῇ ὁ Μὰρκ Λάππε, καθηγητὴς τοῦ πανεπιστημίου Μπέρκλεϋ. “Ἡ ἰατρικὴ ποὺ λειτουργεῖ μέρα μὲ τὴν ἡμέρα, εἶναι δύσκολο νὰ ἀντιληφθῇ τὴν εὐρύτερη εἰκόνα. Δὲν μπορεῖς νὰ μηνύσῃς ἕνα γιατρὸ ἐπειδὴ παραβιάζει τὴν οἰκόσφαιρα, ἀλλὰ μπορεῖς νὰ τὸν μηνύσῃς ἐπειδὴ δὲν σοῦ ἔδωσε ἕνα ἀντιβιοτικὸ ποὺ νομίζεις ὅτι θὰ μεγάλωνε τὶς πιθανότητες ἐπιβίωσης τοῦ ἀσθενοῦς.”

Οι άνθρωποι σταμάτησαν να έχουν εμπιστοσύνη στο επίσημο κράτος – μαντρί (τσοπάνης) και δικαίως φυσικά, αφού έγιναν όχι ανάξιοι εμπιστοσύνης αλλά κύριοι εχθροί του ανθρώπου και της ζωντανής ζωής, αλλά ως συνεπακόλουθο προέκυψε το ότι, μην έχοντας την απαιτούμενη λογική σκέψη και διάκριση να ξεχωρίσουν τι είναι τι και τι να κάνουν αφού είχαν μάθει να εμπιστεύονται και να υπακούουν στο σύστημα και στους εκπροσώπους του τσοπαναράδες … παπάς, χωροφύλακας, δάσκαλος, βουλευτής, γιατρός, μπακάλης κλπ βολοδέρνουν με ότι τους πουν αυτοί που τους αντικατέστησαν (νέοι τσοπαναραίοι μπόγιες, νταβάδες) στον ψυχισμό τους.

Η ικανότητα να ζήσουν και να παίρνουν αποφάσεις ΧΩΡΙΣ ΔΕΚΑΝΙΚΙΑ ΚΙ ΑΠΟΚΟΥΜΠΙΑ τους είναι αδιανόητο, γιατί δεν ξέρουν να διαβάζουν ή να γράφουν πάνω από μια αράδα λέξεις κι αυτές ανορθόγραφες. Έχουν απόλυτη ΑΓΝΟΙΑ ΑΥΤΟΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ και γι αυτό άγονται και φέρονται σαν τους φελλούς, από τσοπάνη σε τσοπάνη, μεζεδάκια στο τραπέζι του ΑΡΧΟΝΤΑ.

ΝΟΗΣΗ ΧΩΡΙΣ ΝΟΥ

[…] Οι ενδεχόμενες παρενέργειες των εμβολίων είναι γνωστές και επισημαίνονται σε αυτά. Όπως είναι γνωστά και τα πολλαπλάσια προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει το κοινωνικό σύνολο, χωρίς εμβολιασμό. Οπότε τα πολύ περισσότερα πλεονεκτήματα, για την συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου που εμβολιάζεται, μας οδηγούν να επιλέγουμε τον εμβολιασμό. Σχετικά μπορείς να βρεις έρευνες σε εκατομμύρια ατόμων, που ξεκαθαρίζουν το θέμα […] γράφει ο κουτσομπόλης στο fb

Πόσο ΗΛΙΘΙΟ το επιχείρημα … ας πάρουμε τα ΟΠΛΑ ή την ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ οι ενδεχόμενες παρενέργειες είναι γνωστές και επισημαίνονται σε αυτά. Όπως είναι γνωστά και τα πολλαπλάσια προβλήματα που αντιμετωπίζει το κοινωνικό σύνολο, χωρίς αυτά (όπλα, ραδιενέργεια, πλαστικά, πετρέλαιο, ναρκωτικά κλπ) Οπότε τα πολύ περισσότερα πλεονεκτήματα, για την συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου, μας οδηγούν να επιλέγουμε τα όπλα, ραδιενέργεια, πετρέλαιο, ναρκωτικά κλπ κλπ. Σχετικά μπορείς να βρεις έρευνες σε εκατομμύρια ατόμων, που ξεκαθαρίζουν το θέμα.

Και να σκεφτείς ότι (δεν ξέρω αν ακόμη είναι έτσι) αλλά παλιότερα η ασπαρτάμη ήταν ένα από τα βασικά συστατικά στις παιδικές τροφές! Μέχρι που βγήκε η στεβια και έχασε λίγο image η ασπαρτάμη που ήταν το νούμερο ένα γλυκαντικό! Από αποτυχημένο εντομοκτόνο- επιτυχημένο γλυκαντικό! Οπότε, ας μην απορούμε για το τι γίνεται στον εγκέφαλο των σημερινών ενηλίκων!

Τα εμβόλια είναι μέρος του προβλήματος των ασθενειών και όχι της λύσης

Μία από τις πλέον ενεργούς αγωνίστριες ενάντια στα εμβόλια είναι η Αμερικανίδα Μπράντι Βον. Πρόσφατα, η νεαρή γυναίκα ξεκίνησε την καμπάνια «Learn the risk» (Μάθε το ρίσκο), όπου μηνύματα ενάντια στους εμβολιασμούς αναρτώνται σε μεγάλες διαφημιστικές πινακίδες στο Λος Αντζελες. Η Βον από το 2001 έως το 2003 εργαζόταν σε μια μεγάλη πολυεθνική φαρμακοβιομηχανία και πωλούσε ένα φάρμακο το οποίο, όπως λέει, ήταν «τόσο ισχυρό, που -στις ΗΠΑ μόνο- σκότωσε 50 με 500 χιλιάδες ανθρώπους». Εκτοτε, η Βον έμαθε να μην εμπιστεύεται καθόλου τις φαρμακοβιομηχανίες, όπως και κάθε λογικός άνθρωπος.

συνεχεια εδω

https://terrapapers.com/ta-emvolia-skotonoun-ta-antisomata/

www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *