ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ COVID-19 ΠΡΟΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙ Α ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΝΟΥ

5/5 (5)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Έλεγχος του μυαλού: επιστήμονες σχεδιάζουν «Magneto(μαγνητική)» Πρωτεΐνη ικανή να ελέγχει εξ αποστάσεως τον εγκέφαλο και τη συμπεριφορά

Από Jamie White henrymakow.com

Σε ένα πείραμα του 2016, οι συντεθειμένες πρωτεΐνες εισήχθησαν σε έναν ιό, όπου εγχύθηκαν σε εγκεφάλους ποντικών για να ελέγξουν τελικά τα κέντρα ανταμοιβής / κινήτρου του εγκεφάλου χρησιμοποιώντας μαγνητικά πεδία.

Ένας καθηγητής θεολογίας το 1995 προειδοποίησε για υποχρεωτικά εμβόλια που περιέχουν μαγνητισμένα σωματίδια που θα μετέτρεπαν τους δέκτες «σε ζόμπι».

Οι επιστήμονες ανέπτυξαν μια νέα μέθοδο ελέγχου ορισμένων νευρικών κυττάρων του εγκεφάλου για χειρισμό συμπεριφορών – και παρέχεται μέσω ιογενούς ένεσης.

https://www.theguardian.com/science/neurophilosophy/2016/mar/24/magneto-remotely-controls-brain-and-behaviour

In vivo manipulation of zebrafish behavior using Magneto2.0

Το 2016, οι ερευνητές στο Πανεπιστήμιο της Βιρτζίνια στο Σαρλότσβιλ γενετικά δημιούργησαν μια μαγνητισμένη πρωτεΐνη, που ονομάζεται Magneto, η οποία εισάγεται σε έναν ιό που εγχέεται στον εγκέφαλο ενός ζώου για να χειριστεί τη νευρική δραστηριότητα υπό την απομακρυσμένη επιρροή των μαγνητικών πεδίων ….

https://www.theguardian.com/science/neurophilosophy/2016/mar/24/magneto-remotely-controls-brain-and-behaviour

Ο νευροεπιστήμονας Steve Ramirez του Πανεπιστημίου του Χάρβαρντ, αριστερά, ο οποίος χρησιμοποιεί οπτογενετική για να χειραγωγεί τις μνήμες του εγκεφάλου των ποντικών, λέει ότι η μελέτη ελέγχου του μυαλού είναι «σκληρή και επιθετική».

https://www.smithsonianmag.com/innovation/meet-two-scientists-who-implanted-false-memory-mouse-180953045/?no-ist

«Προηγούμενες προσπάθειες [χρησιμοποιώντας μαγνήτες για τον έλεγχο της νευρωνικής δραστηριότητας] χρειάστηκαν πολλά συστατικά για να λειτουργήσει το σύστημα – ένεση μαγνητικών σωματιδίων, έγχυση ενός ιού που εκφράζει ένα ευαίσθητο στη θερμότητα κανάλι, [ή] σταθεροποίηση του κεφαλιού του ζώου έτσι ώστε ένα πηνίο να μπορεί να προκαλέσει αλλαγές στον μαγνητισμό, «εξηγεί. «Το πρόβλημα με το να έχουμε ένα σύστημα πολλών συστατικών είναι ότι υπάρχει τόσος χώρος για κάθε μεμονωμένο κομμάτι να σπάσει.»

https://www.snopes.com/fact-check/magnets-covid-vaccine/

Αξίζει επίσης να επισημανθεί ότι ο Καναδός καθηγητής θεολογίας Dr. Pierre Gilbert (παραπάνω) κατά τη διάρκεια μιας διάλεξης το 1995 προειδοποίησε για ένα επερχόμενο υποχρεωτικό εμβόλιο που περιέχει υγρούς κρυστάλλους που, όταν εκτίθενται σε μαγνητικές συχνότητες, μετατρέπουν τους δέκτες εμβολίων σε «ζόμπι».

«Στη βιολογική καταστροφή υπάρχουν οι οργανωμένες καταιγίδες στα μαγνητικά πεδία», δήλωσε ο Gilbert. «Αυτό που θα ακολουθήσει είναι μια μόλυνση των κυκλοφοριών του αίματος της ανθρωπότητας, δημιουργώντας εκούσιες μολύνσεις.»

«Αυτό θα επιβληθεί μέσω νόμων που θα καθιστούν υποχρεωτικό τον εμβολιασμό», συνέχισε. «Και αυτά τα εμβόλια θα επιτρέψουν τον έλεγχο των ανθρώπων.»

«Τα εμβόλια θα έχουν υγρούς κρυστάλλους που θα φιλοξενούνται στα εγκεφαλικά κύτταρα, οι οποίοι θα γίνουν μικρο-δέκτες ηλεκτρομαγνητικών πεδίων όπου θα αποστέλλονται κύματα πολύ χαμηλών συχνοτήτων.»

IN 1995,DR.PIERRE GILBERT REVEALS THE FUTURE:CONTAMINATING THE BLOODSTREAM WILL BE ENFORCED BY LAW!

https://www.infowars.com/posts/mind-control-scientists-engineer-magneto-protein-capable-of-remotely-controlling-brain-behavior/

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *