ΤΑ ΕΛΛΕΙΜΑΤΑ ΤΗΣ DEUTCHE BANK ΕΓΙΝΑΝ ΚΟΡΩΝΑΪΟΣ-ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣ ”Η Οικονομία έτοιμη για ΚΡΑΧ!!!”

4.33/5 (6)

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΕΞΗΓΗΣΗ ΤΗΣ «ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ»

Γράφει ο Greek Spirit
Επειδή η Deutch bank έχει έλλειμμα 30 τρις ο κόσμος όλος υπέστη την επιδημία.Οι Γερμανοί σε συνεργασία με την Κίνα, η οποία δεν έχει κανένα κρούσμα, εφηύραν τον κορονοϊό.
Οι Γερμανοί κατάφεραν με αυτή τη κομπίνα να παρακάμψουν ακόμα και τους ιδιοκτήτες hedge funds οι οποίοι μαζί με τους χρηματιστές βλέπουν να καταστρέφονται.
Ο Τραμπ γνωρίζει τι συμβαίνει αλλά είναι απασχολημένος στην επιβίωση του και την επανεκλογή του. Εξάλλου λίγο τον ενδιαφέρει ή έστω, βλέπει με καλό μάτι την καταστροφη του δυτικού κόσμου εφόσον ο ίδιος θέλει την επιστροφή των ΗΠΑ. εντός συνόρων και τον βολεύει να γνωρίζει ότι εκτός αυτών κυριαρχεί η καταστροφή, χωρίς αξιόλογους γεωπολιτικούς κινδύνους. 
Η Γερμανία συνεργάζεται με την Κίνα διότι η τελευταία είναι η πιο πεπειραμένη χώρα του κόσμου στο ολοκληρωτικό καθεστώς και τον έλεγχο ανθρώπων και κεφαλαίων. Στην μετά covid εποχή οι Γερμανό Κινέζοι θέλουν την εγκαθίδρυση ενός ολοκληρωτικού καθεστώτος παρόμοιο με αυτό του καπιταλιστικού κινεζικού κομουνισμού.
Στόχος των Γερμανών και Κινέζων είναι η απόλυτη καταστροφή της οικονομίας και η επανεκκίνηση με νέο παγκόσμιο νόμισμα. 
Η Γερμανία απο το 1990 και μετά διέγνωσε τον κίνδυνο της Κίνας η οποία με την υψηλή βιομηχανική παραγωγή, την κρατική επιδότηση και το χαμηλό κόστος εργασίας, εισέβαλλε εμπορικά στην Δύση.
Η Γερμανία πάντα κατατρέχονται απο το κινεζικό φοβικό σύνδρομο, γιαυτό και κατα το ν Β ΠΠ εισέβαλλε στη Ρωσία , για να φτάσει στα βόρεια σύνορα της Κίνας και α την περικυκλώσει με την βοήθεια των Ιαπώνων που είχαν εισβάλει στα νοτιοανατολικά.
Το 1990 η Γερμανία διέγνωσε ότι για να αντιμετωπιστεί η Κίνα έπρεπε η ίδια η Ευρώπη να γίνει Κί να, δηλαδή οι Ευρωπαίοι απο τους πλέον ευμαρείς πολίτες της γης, έπρεπε να γίνουν Κινέζοι. 
Η διοχέτευση κεφαλαίων απο τον ευρωπαϊκό βορά προς τον νότο είχε ως σ΄χεδιο την ομογενοποίηση των υποδομών σε όλη την Ευρώπη , ομογενοποίηση η οποία θα βοηθούσε στην ομοσπονδοποίηση των κρατών υπο γερμανική διοίκηση. Κατόπιν, οι εργαζόμενοι θα φτωχοποιούνταν σε υποκινεζικά επίπεδα.

Ωστόσο το σχέδιο αργούσε να ολοκληρωθεί κι η Γερμανία είχε ανάγκη απο δυό πράγματα, το πρώτο ήταν η ενεργειακή επάρκεια και το δεύτερο η φθηνή βιομηχανική παραγωγή.
Η άμεση λύση ήταν η Ουκρανία στην οποία απο το 1991 οι ΗΠΑ προετοίμαζαν μια νέα γενιά πολιτικών οι οποίοι θα ξεπουλούσαν την χώρα .
Ετσι το 2014 το ρωσόφιλο καθεστώς της Ουκρανίας πέφτει και αναλαμβάνουν οι γερμανόφιλοι εκποιητές πολιτικοί. 
Ο Πούτιν επεμβαίνει και παίρνει την Κριμαία , κάτι που αποδυνάμωσε το νεο γερμανόδουλο καθεστώς της Ουκρανίας και επιπλέον αυτού η κατάκτηση της Κριμαίας απο τη Ρωσία εμπόδισε την κατασκευή υποθαλάσσιου αγωγού Γερμανίας Ουκρανίας Γεωργίας Αζερμπαϊτζάν.Γιαυτό και οι Γερμανοί κατέφυγαν στον ΤΑΡ.

Αλλά ούτε τα παραπάνω στάθηκαν αρκετά για να νικήσει η Γερμανία την Κίνα .’Ετσι οι Γερμανοί σκεφτήκαν ρεαλιστικά και θεώρησαν ότι εφόσον οι μεγαλύτερες γερμανικές βιομηχανίες έχουν ενεργά παραρτήματα στην Κίνα θα ήταν σοφότερο να συμμαχήσουν με τους Κινέζους .Προϊόν της συμμαχίας αυτήε είναι κι ο κορωναϊός. 
Τα συμφέροντα Κίνας και Γερμανίας έχουν τον ίδιο ορίζοντα, τον ίδιο παρανομαστή που δεν είναι άλλος απο την κατάκτηση της Ευρασίας.Οι Γερμανοί απο τα δυτικά βάζουν την Τουρκία ως μακρύ τους χέρι α επεκτείνεται σε Αζερμπαϊτζάν , Τουρκμενιστάν ν, Τατζικιστάν , Κυργιστάν και οι Κινέζοι απο τα ανατολικά δίνουν δάνεια στους ανωτέρω και δημιουργούν τον νέο δρόμο του μεταξιού.
Οι Γερμανοί και οι Κινέζοι έχουν αφήσει την κυριαρχία των θαλασσών στους Αμερικάνους οι οποίοι ωστόσο απο το 2013 και μετά όλο και πιο δύσκολα τα βγάζουν περα στους ωκεανούς.

Η Ρωσία βρίσκεται στη μέση και προς το παρόν επιβιώνει αυτών των ζυμώσεων λόγω των κοιτασμάτων της που τροφοδοτούν Κίνα και Γερμανία.Ωστόσο η ρωσική οικονομία βασίζεται μονομερώς στις εξαγωγές αερίου και πετρελαίου και δεν ακολουθεί κανένα σχέδιο περαιτέρω ανάπτυξης .
ΠΗΓΗ

ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣ ”Η Οικονομία έτοιμη για ΚΡΑΧ!!!”

Ο γνωστός σε όλους μας Τραπεζικός παρεμβαίνει στην εκπομπή του Χόρχε και αναφέρει τα λεφτά που χαρίζει η Κυβέρνηση στους μεγάλους Καρχαρίες ….. η συνέχεια επι του βίδεο…..

πηγή

www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *