ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΕΚΤΥΛΙΣΟΝΤΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΣΕΝΑΡΙΟ ΓΙΑ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ(Βίντεο)

5/5 (5)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Μια γυναίκα της Γιουγκοσλαβίας έχει εκδώσει μια ισχυρή προειδοποίηση σε όλους τους Αμερικανούς, περιγράφοντας εύγλωττα πώς όλα τα γεγονότα που βλέπετε να εκτυλίσσονται στην Αμερική αυτή τη στιγμή είναι σενάρια, συναισθηματικά φορτισμένα γεγονότα που έχουν σχεδιαστεί για να κάνουν τους πολίτες εναντίον του άλλου για να προκαλέσουν έναν θανατηφόρο εμφύλιο πόλεμο που θα καταρρίψει έθνος.
Από το χάος, οι κομμουνιστές θα πραγματοποιήσουν μια εξέγερση και θα προσπαθήσουν να καταλάβουν την εξουσία, μετατρέποντας την Αμερική σε ένα κομμουνιστικό καθεστώς που διευθύνεται από γενοκτονικούς τρελούς που είναι πρόθυμοι να δουν δεκάδες εκατομμύρια ανθρώπους να σκοτώνονται αρκεί να ανέβουν στην εξουσία.

Αυτή η Γιουγκοσλαβική γυναίκα είδε το ίδιο ακριβώς σενάριο που παίζεται στη χώρα της Γιουγκοσλαβίας: Το μίσος που ωθείται από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, η διαίρεση του λαού, η στροφή των πολιτών μεταξύ τους, ακολουθούμενη από πυροβολισμούς, βία, υστερία των μέσων ενημέρωσης και επανάσταση.

Yugoslavian Issues Warning To All Americans

Είναι όλα μέρος του ίδιου σεναρίου George Soros για την υποκίνηση της επανάστασης για την κατάρρευση ενός έθνους και διεξάγεται με την πλήρη συνενοχή των προδοτικών κυρίαρχων μέσων, που είναι ο εχθρός της Αμερικής.
Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο Τζορτζ Σόρος και η εταιρική Αμερική χρηματοδοτούν το Black Lives Matter… επειδή χρειάζονται το BLM για να επικαλεστεί μια βίαιη απάντηση από τον Τραμπ ή τους πατριώτες, ώστε το CNN να μπορεί να ισχυριστεί ότι «ειρηνικοί διαδηλωτές πυροβολούνται από υποστηρικτές του Τραμπ!»
Μην πέσετε για την παγίδα. Παύσατε πυρ. Όποιος πυροβολήσει πρώτα ΧΑΝΕΙ. Πρακτική πειθαρχίας, κάτι που δεν φαίνεται να κυριαρχεί το NFAC(Not Fucking Around Coalition).
Είναι σημαντικό να ακούσετε την προειδοποίηση αυτής της γυναίκας και να μοιραστείτε αυτό το βίντεο παντού.

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *