ΤΑ «ΑΘΩΑ» ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟ ΜΕ ΤΑ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΣΦΑΓΗΣ ΤΩΝ ΑΠΙΣΤΩΝ (Βίντεο)

4.83/5 (12)

toddler.executig

Γράφει η Σουλτάνα Χειλαδάκη

Ένα μεγάλο και σημαντικό ερώτημα που τίθεται με όλη αυτήν την ιστορία με την προώθηση 100 χιλιάδων μουσουλμάνων στην Ευρώπη και στις ΗΠΑ είναι πώς μπορούμε να ξέρουμε ειδικά για τα νεαρά παιδιά που προβάλλονται ως τα μεγαλύτερα θύματα ποιοί είναι οι πραγματικοί σκοποί τους και τι είναι ικανά να κάνουν.

cubs

isis.kiddy

childcarryinggun

Στο ίδιο βίντεο μιλάει χαρακτηριστικά ένας Κούρδος λίγο πριν τον σφάξουν. Και το όλο σκηνικό δείχνει πώς αυτά τα παιδιά εγκληματίες – εκτελεστές είναι σαν να μην αισθάνονται τις αποτρόπαιες πράξεις του και συμπεριφέρονται σαν να τα πήγαν σε κάποιο Λούνα Παρκ για να διασκεδάσουν. Αυτά τα παιδιά όπως φαίνεται και στο βίντεο δεν αποκλείεται να είναι, τα δυστυχισμένα προσφυγόπουλα που έχουν περάσει σήμερα σε όλη την Ευρώπη.

Με την μόνιμη εγκατάσταση των μουσουλμάνων στην Ευρώπη και τη δημιουργία όλο και περισσότερων μουσουλμανικών σχολείων (μαντράσα), οι νεαροί μουσουλμάνοι θα μαθαίνουν από μικροί πώς να μισούν τους άλλους και να γίνονται μελλοντικοί τρομοκράτες.

 

Η κακοποίηση των παιδιών λαμβάνει μέρος σε χιλιάδες μαντράσα, μετατρέποντας τα αγόρια αυτά σε διαταραγμένους νέους άντρες έτοιμοι να σκοτώσουν στο όνομα της θρησκείας.

Άραγε οι κυβερνόντες και οι τοπικοί δήμαρχοι θα μπορέσουν να πείσουν τους κατοίκους της Ευρωπαϊκής Ένωσης ότι αυτό δεν θα είναι το μέλλον τους;

Suicidebomb-on-autopsy-table

Το εκπληκτικό είναι ότι ακόμα και ένας νεκρός τρομοκράτης δεν παύει να είναι … επικίνδυνος, όπως στην περίπτωση του νοσοκομείου Sadr Hospital, στην πόλη al-Sadr στη Βαγδάτη στο Ιράκ.

Εκεί το πτώμα ενός νεκρού βομβιστή αυτοκτονίας εξεράγει μέσα σε ένα νεκροτομείο στο νοσοκομείο αυτό, όπου τον είχαν μεταφέρει, καθώς είχε εκρηκτικό υλικό στην περιοχή της κοιλιάς , και ευτυχώς προξένησε μόνο υλικές ζημιές και όχι ανθρώπινα θύματα.

suiside bomber

 

invasion

 

ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

 

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

1 Response

 1. Αγαπητοί συνάνθρωποι και άξιοι συμπολίτες αυτής της Πανέμορφης Χώρας, την Ελλάδα μας εννοώ βέβαια. Εν Αθήναι τη 24-9-2014 .
  Είμαι ένας από εσάς και η μόνη διαφορά μας, είναι ότι εγώ δεν μπορώ άλλο να ανεχτώ αυτήν την άθλια προδοτική Κυβέρνησή μας, που πραγματοποιεί τα πάντα ανενόχλητη, όπως της έχουν διατάξει με την πλήρη πλύση εγκεφάλου, οι Τζιχαντιστές των τριών Οικογενειών (μια στην Αγγλία που κατέχει ένα μέρος στην χώρα αλλά είναι Κράτος εν Κράτη , με δικά τους Δικαστήρια και δίκιά τους Αστυνομία, τέλος, με Νόμους όχι της Μεγάλης Αγγλίας. Η άλλη στην Αμερική με τα παραπάνω χαρακτηριστικά και η Τρίτη το γνωστό Βατικανό ) μπορεί κάποιος να μου υποδείξει ένα Χριστιανικό Ορθόδοξο κράτος, που να μην το έχουν διαμελίσει???? Βέβαια με αρχηγό τους, ποιους άλλους ? από τους Ισραηλίτες (Να μην ξεχνάμε το Βατικανό.), τούς ποιο απάνθρωπους Τζιχαντιστές της Υδρογείου, που με το χρήμα προσπαθούν να υποτάξουν όλα τα ΕΘΝΗ, χειρότερα από το Τρίτο Ράιχ. Δεν επιτρέπουν να ενωθούν άλλα Κράτη που να πραγματοποιούν μεγαλύτερη δύναμη από την δίκιά τους, την Αμερική ήδη την κάνουν ότι θέλουν, τώρα ήρθε η σειρά της Ευρώπης, προσπαθούν με την Οικονομική Κρίση που ίδιοι έχουν προκαλέσει αρχίζοντας από την Ελλάδα και συνεχίζοντας να προσπαθούν να διαιρέσουν και άλλα μέλη της Ευρώπης διχάζοντας τα σε Βόρειους και σε Νότιους, ξεχνώντας ότι όλοι μαζί αποτελούν το κάθε Κράτος. Εμείς δεν έχουμε Βόρειους διότι είναι από την πρώτη Κατοχή Νότιοι και όχι Βόρειοι, διότι θέλουν να μας επιστρέφουν στην ίδια οικονομική κατάσταση .
  Έκαναν ότι ήθελαν με την Ευρώπη , τώρα αρχίζουν με την βοήθεια, του απεσταλμένο τους, που τον είχαν σπουδάσει και εκπαιδεύσει στην Αμερική βέβαια ποιόν άλλον τον πολύ και μη εξαιρετέο ΜΠΙΛΆΝΤΕΝ , που με την βοήθεια του , αναστάτωσαν όλους τους γύρω Λαούς με τον ποιο χειρότερο τρόπο σφάζοντας, ο ίδιος Λαός τους αδελφούς, ενισχύοντας με τρόφιμα και πολεμοφόδια με μόνο την υποδούλωση όλων των γύρω Λαούς των, έχοντας τους σε μια κατάσταση αλλοφροσύνης , διχάζοντάς τους ώστε να μην έχουν την προσοχή τους, το τη πράττουν οι πονηροί και ακάθαρτοι στην ψυχή και στην καρδιά Ισραηλίτες.
  Ενισχύοντας, τους μη διορατικούς Μουσουλμάνους, στον να θυμηθούν ότι είναι η μεγαλύτερη και ποιο αληθινή Θρησκεία , δυστυχώς με την συμπεριφορά τους και με τον τρόπο που δεν αρμόζει σε ανθρώπους αλλά σε βρικόλακες να θέλουν να καταστρέφουν τα πάντα ακόμη και τους αδελφούς τους, δεν μπορούν να αποδείξουν και να προσηλυτίσουν σωστούς ανθρώπους η μη μόνο άγρια ανθρώπους , που θέλουν να τους ξεντροπιάσουν στους υπολοίπους Λαούς της ανθρωπότητας, χρηματιζόμενοι από τους Ισραηλίτες για να μην έχουν πλέον αντιπάλους δυνατούς, πράττοντας με την βοήθεια τους τα σχέδια, τα προδοτικά και αναπροσανατολίζοντας την κοινή γνώμη .Για αυτό αγαπητοί μουσουλμάνοι έχετε μια πολύ ωραία Θρησκεία που αρμόζει στον τρόπο ζωής σας, αλλά μόνο στο ΤΟΠΟ σας και όχι όπου θέλετε, πράττοντας με το έτσι θέλω τα ωραία θρησκευτικά μυστήρια στοίς χώρες που ήρθατε για να αποφύγετε τοις κακοτοπιές της χώρας σας και να εκπολιτιστείτε με τους ΛΑΟΥΣ που έχετε επιλέξει και όχι να τους βρίζετε επειδή ξαφνιάζονται με αυτά που προσπαθείτε να τους πείσετε, να γίνουν ΜΟΥΣΟΥΛΜΆΝΟΙ, με τους ποιο απαίσιους και απρεπή τρόπους, και να ήθελαν να
  αλλαξοπιστήσουν, δεν πρόκειται να το πραγματοποιήσουν, με την βία, δεν πρόκειται να τα καταφέρεται, μην το ξεχνάτε ότι για να μπορέσουν οι Χριστιανοί να αποκτήσουν την Θρησκεία τους, κάνανε πολλές θυσίες και τα κατάφεραν με ποιο δυνατούς και επίμονους Λαούς από εσάς, το μόνο που θα καταφέρετε είναι να σας στείλουν πίσω στης Πατρίδες σας ,για να μπορείτε να ασκείτε τα πάντα, αυτά που σας έκαναν να το σκάσετε για μια καλύτερη ζωή σε άλλες Χώρες με διαφορετικά ήθη και έθιμα και βέβαια Θρησκείες .
  Μάθετε ακόμη ότι και εγώ που σας αγαπώ, να μην μπορώ να πιστέψω, αυτά που πραγματοποιείτε, προσέχετε να μην σας έρθουν μπούμερανγκ στο εγγύς μέλλον.
  Οι πρώτοι διδάξαντες τον Τζιχαντισμό ,εάν δεν το γνωρίζετε, ήσαν και είναι όλοι οι Ευρωπαϊκή λαοί συν των Βρετανών καθώς και οι Κινέζοι, έχοντας υποδουλώσει και κατακλέψει ότι υπήρχε και ότι υπάρχει από την Βόρεια και Νότια Αμερική και όπως δίποτε την μια από τες Μεγαλύτερες Ηπείρους, την Αφρική . Κατακρεουργώντας όλον τον Ομογενή Πληθυσμό της κάθε Ηπείρου ..Δεν πρέπει να λησμονούμε και να λησμονούν ότι ήμασταν οι καλύτεροι και ποιο πιστοί σύμμαχοι από τους Ευρωπαίους ,αλλά δυστυχώς μας έχουν ΠΡΟΔ’ΩΣΕΙ επανειλημμένως , με τον ποιο προδοτικό και άσπλαχνο ανθρώπινο τρόπο ποιο πολύ και από τους Τούρκους .
  Σας ενημέρωσα εν ο λίγης το τι συμβαίνει στο Πλανήτη μας, και τώρα για να αποφύγουμε τα χειρότερα πρέπει να ενωθούμε αγαπητοί μου συνάνθρωποι και μορφωμένοι Έλληνες συμπολίτες μου , με τον εξής τρόπο, με τες εμπνεύσεις και την διδαχή των όλων χρόνων της Ζωής μου, προσπαθώ λοιπόν να ενημερώσω όλους τους συνδικαλιστές, που είναι οι κατευθυντές όλων των πολιτών του συνόλου των εργαζομένων , στην Ελληνική Οικογένεια, χωρίς Κομματικά ιδεώδη , να ζητήσουν από τα μέλη τους δια μίας ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΩΣ , ενημερώνοντας τους ότι από εδώ και εμπρός, δεν θα ζητάμε τα δίκαιά μας, διαμαρτυρόμενοι πράττοντας απεργίες και πορείες στους δρόμους, επιτρέποντας στα όργανα της τάξεως να μας μεταχειρίζονται σαν να είμαστε ο ΕΧΘΡΌΣ της χώρας μας, χάνοντας τους μισθούς μας, με μηδενικό αποτέλεσμα .Αλλά να παραμένουμε στα σπίτια μας όσο χρόνο αποφασίσουν οι συνδικαλιστές μας με την επικοινωνία και συνεργασία της Α.Δ.Ε.Δ.Υ και της Γ.Σ.Ε.Ε., ζητώντας να μας επιστρέφουν τον ιδρώτα και το αίμα μας και το ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΑΣ, διαφορετικά προτιμάμε να πεθάνουμε αγκαλιά με την ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ μας παρά ζητιανεύοντας πολύ σύντομα στους δρόμους, η ψάχνοντας στους σκουπιδοτενεκέδες των ΠΛΟΥΣΊΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΈΛΛΗΝΕΣ και δεν νοιάζονται για τους συμπολίτες τους, που θέλουν η δεν το θέλουν είναι οι καταναλωτές των προϊόντων των , που τους αφήνουν χωρίς δουλειά χωρίς Φάρμακα και χωρίς οικονομική άνεση ώστε να μπορούν να συνεχίσουν, να είναι οι μεγαλύτεροι καταναλωτές, για να μην παραμείνουν τα προϊόντα τους στα ράφια η στα χωράφια απούλητα και με τες τσέπες τους σιγά σιγά να αδειάζουν , που σύντομα θα έρθουν στην ίδια οικονομική θέση με εμάς.
  Πρέπει να το πραγματοποιήσουμε το συντομότερο δυνατόν, για να αποφύγουμε την πραγματοποίηση του ιδίου σχεδίου άλλη μια φορά, όπως είθισται κάθε 10 η 20 και τώρα 30 χρόνια τώρα να δανείζονται οι άρχοντες δίχως την συγκατάθεση των ΠΟΛΙΤΩΝ , του κάθε Κράτους (και να επωφελούνται αυτοί τα δανικά) και να επιβάλουν με έναν ΧΟΥΝΤΙΚΌ τρόπο να αποπληρώνουμε εμείς τα δανικά τους, χωρίς έλεος επιβάλλοντας αναιδέστατα, την αποπληρωμή ,με τα άδικα ΧΑΡΑΤΣΙΑ.
  Αγαπητοί μου συμπολίτες, δεν το λησμόνησα, αλλά το άφησα στο ΤΕΛΟΣ για να κατανοήσετε πιστεύω ποιο ανθρώπινα , με την ΚΑΡΔΙΆ και την ΨΥΧΉ στην θέση της, όχι οργισμένη ΑΛΛΆ ΣΤΗΝ ΚΑΊΡΙΑ ΘΈΣΗ της , ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΘΈΣΗ ΠΟΥ ΤΗΣ ΈΧΕΙ ΔΩΣΕΙ Ο ΜΕΓΆΛΟΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ Υ ΦΥΣΗ. Σε αυτήν παράγραφο θέλω να σας παρουσιάσω την Πραγματικότητα και στην υπόσταση που μας έχουν τοποθετήσει οι ΑΡΧΑΊΟΙ ΕΙΜ’ΩΝ ΠΡΌΓΟΝΟΙ ΜΑΣ, ΜΈΣΑ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΏΠΙΝΗ ΚΟΙΝΩΝΊΑ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΥΔΡΟΓΕΊΟΥ .Το σπουδαιότερο ότι είμαστε η φυλή που εμπιστεύτηκε ο ΜΕΓΑΛΟΔΎΝΑΜΟΣ ΘΕΌΣ , ΣΤΟΝ ΟΠΟΊΩΝ ΟΛΕΣ ΆΙ ΘΡΗΣΚΕΊΕΣ ΥΠΟΚΛΊΝΟΝΤΑΙ, τον ΜΟΝΆΚΡΙΒΟ και πολύ ΑΓΑΠΗΤΌ ΥΙΌΝ ΤΟΥ , πιστεύω με αυτά τα αληθινά λόγια να σας αναπτερώσουν τα πάντα για την συνέχεια της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑΣ, και όχι την ΝΈΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΆΤΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΗΝ ΑΝΑΦΈΡΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΗΓΉΣΟΥΝ τι εστί, ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΩΝ ΕΆΝ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΠΙΤΡΈΨΟΥΜΕ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *