Τί μας ΚΡΥΒΟΥΝ για την Αφρικανική Σκόνη; Γιατί Είναι Σιδερένια και …Μαγνητική; [ΔΕΙΤΕ ΚΑΛΑ τό Βίντεο! ΚΑΛΑ!] (βιντεο)

5/5 (6)
Α  Φ  Υ  Σ  Ι  Κ  Ο;
ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟ,
(ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ): 
ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΗ ΣΚΟΝΗ,
ΠΟΥ ΜΑΣ «ΕΡΧΕΤΑΙ» ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ
ΚΑΘΕ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ,
ΝΑ   Μ  Α  Γ  Ν  Η  Τ  Ι  Ζ  Ε  Τ  Α  Ι  ; ; ;
Ε  Ξ  Η  Γ  Η  Σ  Η ; ; ; 


Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Η λεγόμενη Αφρικανική Σκόνη, ή αλλιώς η Σκόνη από την Σαχάρα, φαίνεται να εμπεριέχει πολλά στοιχεία που την καθιστούν ιδιαίτερα ύποπτη. Μη φυσιολογική.
Μα, θα μου πεις, ποιός είσαι εσύ που το λες;  Είσαι κάποιος ειδικός;  Είσαι κάποιος μετεωρολόγος, κάποιος ερευνητής του κλίματος;  Έχεις μελετήσει την συμπεριφορά της Γης τα τελευταία χρόνια;
Φυσικά, και δεν είμαι τίποτα από όλα αυτά, μα θα ήθελα μερικές απαντήσεις από όλους αυτούς τους επιστήμονες που προανέφερα να δώσουν κάποιος σαφείς και κατανοητές εξηγήσεις για το φαινόμενο που λέγεται Αφρικανική Σκόνη.
Πως, για παράδειγμα, από ένα σπάνιο γεγονός που ήταν, έχει γίνει το θέμα κάθε εβδομάδος στα δελτία ειδήσεων, ειδικά την περίοδο της Άνοιξης αλλά και αργότερα.  Πως γίνεται να μεταφέρεται και να φτάνει σε τεράστιες αποστάσεις, στην Σιβηρία, ή στο Τέξας και αλλού.
Διαβάστε επίσης: Τι Κρύβεται Πίσω από την Αφρικανική Σκόνη που έχει Καλύψει τον Μισό Πλανήτη;
Αλλά, κυρίως και πάνω από όλα, πως γίνεται η Αφρικανική Σκόνη να μαγνητίζεται, που σημαίνει ότι περιέχει σε κάποιο ποσοστό  σίδηρο.
Ένα ‘video’ προερχόμενο από την Σλοβακία, δημοσιεύτηκε στις 19/04/2018 και είναι εκπληκτικό αυτό που διαπιστώνεται. 
Ας δούμε πρώτα πως περιγράφεται το συμβάν.
Κατά τήν διάρκεια του Σαββατοκύριακου, η σκόνη από την Σαχάρα άρχισε να ρέει στην Σλοβακία. 
Το πρόβλημα είναι ότι περιέχει κάτι, που δεν προέρχεται από την Σαχάρα.  Η σκόνη που είναι ιδιαίτερα αισθητή σε γυαλιστερές επιφάνειες, όπως τα αυτοκίνητα, τα παράθυρα και τα περβάζια, περιέχει μια σειρά από υλικά που έλκονται από έναν μαγνήτη.
Με βάση τα σχόλια που είχε η ανάρτηση, το ίδιο φαινόμενο φαίνεται να παρατηρήθηκε και αλλού, όπως στην Σερβία.
Τι συμβαίνει με την Αφρικανική Σκόνη;  Πόσο πιθανό και φυσιολογικό είναι να υπάρχουν μέσα σε αυτήν στοιχεία που μαγνητίζονται;

Δείτε το βίντεο και τα συμπεράσματα είναι όλα δικά σας:

[ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ: http://greeknewsondemand.com/2020/05/15/%CF%84%CE%B9-%CE%BC%CE%B1%CF%82-%CE%BA%CF%81%CF%8D%CE%B2%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B1%CF%86%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%B1%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CF%83%CE%BA%CF%8C%CE%BD/] diadrastika.comhttps://www.diadrastika.com/2018/04/kryvoyn-afrikaniki-skoni-giati-einai-siderenia-magnitiki.html?fbclid=IwAR0OLEQuNzrS42Qt1K_-SVWPlz0x_kyeKw78BU-u7HnK9gYMBQd9fN9zA0w


https://www.facebook.com/ChemtrailsSK/videos/639540423044156/?t=8

www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *