Σ ά λ ο ς (ΓΙΑΤΙ;) με τον Μητροπολίτη Καρπενησίου – Προέτρεψε τους πιστούς να Μ Η Ν φορούν ΦΙΜΩΤΡΟ! – Β Ι Ν Τ Ε Ο ! 19 ολάκερες ημέρες η ΠΑΝΑΓΙΑ β ο υ ρ κ ώ ν ε ι καί ΚΛΑΙΕΙ !

4.83/5 (6)

Σάλος έχει δημιουργηθεί μέ τόν σεβ. Μητροπολίτη Καρπενησίου, ο οποίος σε δηλώσεις του για την εορτή του πολιούχου Αγίου Νικολάου Καρπενησιώτη, προέτρεψε τους πιστούς να ΜΗΝ τηρούν τα μέτρα για την αποφυγή εξάπλωσης του κορονοϊού.
«Στην Ευρυτανία δεν υπάρχουν κρούσματα και δεν χρειάζονται τα μέτρα που επιβάλλονται σε άλλες περιοχές», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Μάλιστα στα πλάνα που μετέδωσε το ‘STAR’ Κεντρικής Ελλάδος, κανένας από τους πιστούς δεν φορούσε μάσκα

Την λύπη του (ΜΠΑ;) για το γεγονός, ότι κανείς σχεδόν από τους πιστούς δεν φορούσε μάσκα στο εσωτερικό της εκκλησίας κατά τήν Θεία Λειτουργία, εξέφρασε ο βουλευτής Ευρυτανίας Κώστας Κοντογεώργος. (Καί επειδή τό είπε ΤΙ έγινε; Αξίζουν κάτι οι θέσεις των βουλευτών «μας» σήμερα;)

Δεν υπάρχει χώρος (;) για εφησυχασμό (…) τόνισαν από την πλευρά τους ο δήμαρχος Καρπενησίου, Νίκος Σουλιώτης και ο αντιπεριφερειάρχης Ευρυτανίας Άρης Τασσιός…

Δείτε το βίντεο

Πηγή : https://www.enikos.grhttps://scripta—manent.blogspot.com/2020/09/blog-post_129.html

19 ολάκερες ημέρες η ΠΑΝΑΓΙΑ β ο υ ρ κ ώ ν ε ι καί ΚΛΑΙΕΙ ! Και συνεχίζεται το ΘΑΥΜΑΣΤΟ αυτό για να μας πει η ΚΥΡΙΑ ΘΕΟΤΟΚΟΣ τι έρχεται. ( φωτο – βίντεο)

Την απάντηση σε όλα αυτά που βιώνουμε, μας την δίνουν τα δάκρυα της ΠΑΝΑΓΙΑΣ της ΠΑΡΗΓΟΡΗΤΡΙΑΣ που επί 19 ημέρες συνεχίζουν  α δ ι α λ ε ί π τ ω ς   να ρέουν μέχρι και σήμερα.
Αν θέλουμε απαντήσεις σε όλα αυτά τα φοβερά που ζήσαμε τους προηγούμενους μήνες (σφράγισμα εκκλησιών στους πιστούς), σε αυτά που ζούμε (δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει με τον τούρκο και το δίχτυ των προβλημάτων μιας παράξενης πανδημίας που τρομοκρατεί τον πλανήτη ως μη όφειλε;) και σε αυτά που πρόκειται να ζήσουμε από εδώ και πέρα…
Την πιο εναργέστατη απάντηση σε όλα αυτά και σε πολλά άλλα προσωπικά μας προβλήματα μας την δίνει η ΠΑΝΑΓΙΑ που βουρκώνει και δακρύζει στην Εφέστιο Εικόνα της ΠΑΝΑΓΙΑΣ της ΠΑΡΗΓΟΡΗΤΡΙΑΣ στον ΑΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ στο Βύρωνα Αθηνών.
Δάκρυα που ξεκίνησαν ανήμερα της πανηγύρεως της Εικόνας αυτής δηλ. στο Γενέθλιο της Υπεραγίας Θεοτόκου και συνεχίζονται μέχρι σήμερα ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ νύχτα- μέρα.
Χαριτόβρυτα Αγιαστικά δάκρυα που σχηματίζονται σαν δροσοσταλίδες και στους δυο Τιμίους Οφθαλμούς ΤΗΣ και αφού σταθούν, όπως τα ανθρώπινα στο Πάνσεπτο πρόσωπο ΤΗΣ κυλούν προς το ΘΕΙΟ ΒΡΕΦΟΣ

και μετά συγκεντρώνονται ως λίμνες λαμπηδόνες (που καθαρίζουν τις αμαρτίες μας) στο κάτωθεν ξύλινο πλαίσιο της Εικόνας όπισθεν της υάλινης αεροστεγούς προσθήκης.

Αγρυπνία- Πανυχίδα στο Ιερό Ναό του ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ του Βύρωνος για την εορτή του Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου και Ευαγγελιστού και τα δάκρυα της ΠΑΝΑΓΙΑΣ συνεχίζουν αδιάλειπτα να ρέουν για την ανθρωπότητα.

https://www.youtube.com/embed/?autohide=1&enablecastapi=0&html5=1&ps=blogger&widget_referrer=https%3A%2F%2Fodysseiatv.blogspot.com%2F2020%2F09%2F19.html&enablejsapi=1&origin=https%3A%2F%2Fwww.blogger.com&widgetid=1

Κλαίει η μάνα για τα παιδία της γιατί τα παιδία της δεν κλαίνε για τα χάλια τους.
Κάτω από τον ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟ στον ΦΡΙΚΤΌ ΓΟΛΓΟΘΑ υιοθετηθήκαμε με τις συγκλονιστικές φράσεις:
«Ἰδών δε ὁ Ἰησοῦς τήν μητέρα καί τόν μαθητήν παρεστῶτα ὅν ἠγάπα, λέγει τῇ μητρί αὐτοῦ· γύναι, ἴδε ὁ υἱός σου. Εἶτα λέγει τῷ μαθητή· ἰδού ἡ μήτηρ σου»
(Ἰω. ιθ’ 26-27)
Σήμερα η ΜΑΝΑ μας μπήκε μπροστά για να σώσει τα παιδιά της από τα δαιμονικά αδιέξοδα με τα οποία τα περικύκλωσαν οι εχθροί του ΥΙΟΥ της και ΘΕΟΥ μας.
Κωνσταντίνος Βαρδάκας


https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/2020/09/18.html

www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Συναφή Άρθρα

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *