ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ «Ο ΠΑΙΔΑΓΩΓΟΣ» ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΙΑ

φοτο4Λαβαμε από το ιστολότιο «Ο ΠΑΙΔΑΓΩΓΟΣ» τον κάτωθι σχδολιασμό για το θέμα που δημιουργηθηκε με το μοναστήρι της Αυστρίας :
Ο σχολιασμός μας για την επάνδρωση της οικουμενιστικής μονής στην Αυστρία από μοναχούς της Ιεράς Μονής Αγίου Αρσένιου Χαλκιδικής
Η αλήθεια είναι ότι σεβόμενοι τον αγώνα του π.Αρσενίου Βλιαγκόφτη (μοναχού της μονής του Αγ.Αρσενίου στη Χαλκιδική) και του περιοδικού «Παρακαταθήκη» για θέματα Οικουμενισμού, Καρτών-Ηλεκτρονικού Φακελώματος κλπ, αρχικά αποφασίσαμε να μην προβάλουμε ανάρτηση με τίτλο:
Αυστρία – Ηγούμενος στην Ι. Μονή για την οποία έδωσαν την ευλογία τους τόσο ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος, όσο και ο Πάπας Φραγκίσκος και ο Πάπας Βενέδικτος

«(…)Σύμφωνα με ανακοίνωση, τό Σάββατο 10 Ὀκτωβρίου 2015 ὁ Σεβ. Μητροπολίτης Αὐστρίας κ. Ἀρσένιος ἐπισκέφθηκε τήν ἀδελφότητα τῆς Ἱερᾶς Μονῆς Ἁγίας Σκέπης, πού ἀπο τό καλοκαίρι ἐγκαταστάθηκε προσωρινά στό Weiden am See (Burgenland).
Μέχρι νά ἀνεγερθεῖ τό Μοναστήρι στό Sankt Andrä am Zickseeοἱ Μοναχοί θά φιλοξενηθοῦν στό κενό διαθέσιμο οἴκημα τῆς ρωμαιοκαθολικῆς ἑνορίας (..).
Μάλιστα σέ ὑπόγειο χῶρο (εννοεί του οικήματος της Ρωμαιοκαθολικής «εκκλησίας») διαμορφώθηκε παρεκκλήσιο, στό ὁποῖο οἱ μοναχοί θά τηροῦν τίς ἀκολουθίες τοῦ νυχθημέρου στή διάρκεια τῆς προσωρινῆς παραμονῆς τους.

Τήν Κυριακή ὁ Σεβασμιώτατος τέλεσε τή θεία Λειτουργία στή Βιέννη, ἐνῶ στήν ἀκολουθία συλλειτούργησαν ὁ Ἡγούμενος τῆς Ἱερᾶς Μονῆς Ἁγίου Ἀρσενίου τοῦ Καππαδόκου στή Χαλκιδική, ὁ Ἀρχιερατικός Ἐπίτροπος π. Ἰωάννης Νικολίτσης, ὁ Πρωτοπρ. Ἀλέξανδρος Λάπιν, ὁ Ἱερομόναχος Παΐσιος, ὁ Ἱερομόναχος π. Συνέσιος καί ὁ Ἀρχιδιάκονος π. Ἀθανάσιος μέ τήν παρουσία πολλῶν πιστῶν. (…)»

Ανάρτηση που αποκάλυπτε ότι μοναχοί της Μονής του Αγ.Αρσενίου Χαλκιδικής ανέλαβαν το «μοναστήρι» που ίδρυσαν από κοινού ο αιρετικός Πάπας με τον Πατριάρχη Βαρθολομαίο, με δωρεά της έκτασης από την Παπική «εκκλησία».
(Σχόλιο: Άραγε ποιούς θα μνημονεύουν οι μοναχοί ως κτήτορες του μοναστηριού τους; Τον αιρετικό Πάπα και τον Οικουμενικό Πατριάρχη που συμπροσεύχεται μαζί του; ή τους καθολικούς που δώρισαν την έκταση για το μοναστήρι;;.)

Χθες όμως διαβάσαμε την νέα ανάρτηση-αποκάλυψη του κ.Χειλαδάκη με τίτλο:
Ο «ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ» ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΚΑΙ Ο «ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ» ΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΙΑΣ

με αποκαλυπτικές φωτογραφίες και βίντεο με τις οικουμενιστικές δραστηριότητες του πατρός Παΐσίου, που χειροτονήθηκε ηγούμενος της Οικουμενιστικής μονής (μέχρι προχθές μοναχό του Αγ.Αρσενίου Χαλκιδικής), να συμπροσεύχεται και να εναγκαλίζεται με Παπικούς.
Μετά από αυτό, δεν έχουμε άλλη επιλογή από το να δημοσιοποιήσουμε τις φωτογραφίες: (Δημοσίευση των φωτογραφιών)

Πιστεύουμε ότι ο π.Αρσένιος Βλιαγκόφτης και ο ηγούμενος του, ο π.Θεόκλητος Μπόλκας, οφείλουν άμεσα να ελέγξουν δημοσίως τα Οικουμενιστικά ατοπήματα των μέχρι πρότινος μοναχών τους (που με την ευλογία του ηγουμένου τους, πήγαν) στην Αυστρία και ο ηγούμενος να αναλάβει την ευθύνη για την επιλογή του αυτή (φέρεις ευθύνη όταν ως ηγούμενος, στέλνεις τον μοναχό σου στην «αγέλη των λύκων». Τότε ή το «πρόβατο» θα ενσωματωθεί στην «αγέλη» και θα συμπεριφέρεται κι αυτό «σαν λύκος» ή αν προλάβει θα επιστρέψει κατασπαραγμένο στο «μαντρί»).

Όσο καλοπροαίρετος κι αν ήταν ο ηγούμενος και όσο καλόπιστα κι αν είδε την πρόσκληση του μητροπολίτη Αυστρίας να επανδρώσει με μοναχούς το «μοναστήρι» αυτό (ο μητροπολίτης Αυστρίας ενθρονίστηκε σε Παπικό ναό!, δείτε εδώ και εδώ), και όσο κι αν προσπαθεί ο π.Αρσένιος να καλύψει το μοναστήρι του, νομίζουμε ότι πριν «αλέκτωρ φωνήσαι» αποκαλύφθηκε ότι έφαγαν το «δόλωμα» των Οικουμενιστών και έπεσαν στην παγίδα τους. Οφείλουν να πάρουν θέση και να ανακαλέσουν άμεσα πίσω τους μοναχούς τους.

Κλείνοντας, θα θυμίσουμε τα πάντα επίκαιρα λόγια του π.Αυγουστίνου Καντιώτη:
«Για να γίνεις δεσπότης σήμερα ή πρέπει να κάνεις τούμπα μέσα στην στοά των μασόνων και να προσκυνήσεις τον διάβολο• Τι διαβολο-δεσπότης θα γίνεις;
Ή θα επιτρέψει η μασονία να γίνεις εάν δεν την πολεμάς και έχεις ευγένεια απέναντί της. Γι’ αυτό βλέπεις όλοι αυτοί που είναι υποψήφιοι δεσποτάδες σιωπούν, κανείς τους δεν μιλά, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων. Ξέρουν πολύ καλά ότι θα τους φάει το φίδι.
Μωρέ χίλιες φορές διάκονος, χίλιες φορές καλόγερος και να φωνάζω μέρα νύκτα ότι είστε σατανάδες, παρά να με δώστε μήτρες και μπαστούνες. Και αν με κάνετε δεσπότη, τί θα γίνει; Σας τα χαρίζω όλα βρε διαβόλοι.» (πηγή)
Χίλιες φορές λοιπόν σεβαστοί πατέρες απλοί καλόγεροι, παρά ηγούμενοι Οικουμενιστικών μοναστηριών και συμπροσευχόμενοι με αιρετικούς δίπλα στον Οικουμενιστή δεσπότη.

» εἰ δὲ ἡ χείρ σου ἢ ὁ πούς σου σκανδαλίζει σε, ἔκκοψον αὐτὰ καὶ βάλε ἀπὸ σοῦ· καλόν σοί ἐστιν εἰσελθεῖν εἰς τὴν ζωὴν χωλὸν ἢ κυλλόν, ἢ δύο χεῖρας ἢ δύο πόδας ἔχοντα βληθῆναι εἰς τὸ πῦρ τὸ αἰώνιον.» (Κατά Ματθαίον, κεφ 18,στ. 8)
Χίλιες φορές λοιπόν ακόμη και εξόριστοι από το μοναστήρι που οι ίδιοι ιδρύσατε, παρά κομπάρσοι στις οικουμενιστικές φιέστες και τελετές.
Μοναστήρια δεν είναι τα ντουβάρια αλλά το ασυμβίβαστο αγωνιστικό, μοναχικό πνεύμα. Μοναχική αποστολή δεν είναι η «ιεραποστολή» των παπικών (πολύ ωραίο τρόπο βρήκατε, τις συμπροσευχές και τους εναγκαλισμούς. Πόσοι αιρετικοί επέστρεψαν στην Ορθοδοξία από τις συμπροσευχές του Πατριάρχη με τον Πάπα;;). Γίνατε μοναχοί για να σώσετε την ζωή σας. Είναι κρίμα που παγιδευθήκατε τόσο εύκολα.

Αν και τελείως ανάξιοι οφείλουμε εμείς, οι απλοί λαϊκοί, να σας καλέσουμε σε μετάνοια. Απομακρυνθείτε λοιπόν πατέρες άμεσα από τους λύκους και τα φίδια. Με τις επιλογές σας σκανδαλίσατε τους πιστούς.
Ιστολόγιο- Ομάδα Εκπαιδευτικών «Ο Παιδαγωγός»

Αξιολογήστε Το

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

2 Σχόλια

  1. Έχω να πω πως… όποιος θέλει να σκανδαλιστεί… θα βρει αφορμή παντού. Ο Θεός μαζί!

  2. Αφού θελετε η Ορθοδοξία να μη νοθευεται απο αλλότριες με την παράδοση επιρροές Δυτικού τύπου, οφείλετε να είστε επιφυλακτικός και στις κρίσεις σας όταν μάλιστα πρόκειται να καταδικάσετε ιερομένους.Δεν είναι λογικό να κατηγορείτε μια Ιερά Μονή που βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη για πεπραγμένα σε Μονή της Αυστρίας.Αλλωστε ο ίδιος ο Άγιος Παίσιος μιλαει για καλούς λογισμούς που καθορίζουν την πνευματική μας πορεία και λέει στους λογισμούς υπονοίας να μη βάζουμε ένα ούτε δύο αλλά τρία ερωτηματικα.Για να μη σκανδαλιζόμαστε και να μη σκανδαλιζουμε.Συγχωρέστε με.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *