ΣΧΟΛΕΙΑ: ΣΤΟΧΟΣ ΠΟΝΗΡΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΠΡΟΣΒΟΛΩΝ(Βίντεο)

5/5 (2)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Η επιδίωξη της παγκοσμίας ελίτ βασικά με τον κορωναϊό αλλά και με πολλές άλλες μεθόδους είναι η μείωση του παγκοσμίου πληθυσμού. Προς το σκοπό αυτό άρχισε στις Ηνωμένες Πολιτείες, με αφορμή την δήθεν αποτροπή εξάπλωσης του κορωναϊού, ένα πονηρό σχέδιο εξολόθρευσης του παιδικού πληθυσμού.
Συγκεκριμένα στα σχολεία εγκαθίσταται συστήματα ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων και θερμοδυναμικών μετρήσεων με την πρόφαση εντοπισμού κρουσμάτων της πανδημίας . Οι έρευνες όμως απέδειξαν ότι όλες αυτές οι ακτινοβολίες προκαλούν σοβαρότατα προβλήματα υγείας και μακροπρόθεσμα ακόμα και τον θάνατο.

Παράδειγμα, σε ένα γυμνάσιο στις Ηνωμένες Πολιτείες όπου είχαν εγκατασταθεί αυτά τα συστήματα σύγχρονης τεχνολογίας προκληθήκαν σοβαρότατα προβλήματα υγείας σε μερικές περιπτώσεις τόσο έντονα ώστε χρειαστήκαν να κλιθούν ασθενοφόρα για επείγοντα περιστατικά. Επισήμως δεν έχει δοθεί κάποια εξήγηση για αυτήν την κατάσταση αλλά είναι φανερή η αίτια όλων αυτών των φαινομένων.
Χαρακτηριστικά συμπτώματα όπως εκδηλωθήκαν ήταν αιφνίδια αιμορραγία τις μύτης, ξαφνικές δυσκολίες στην αναπνοή, στιγμές παράλυσης των ποδιών, ψυχικές ταραχές, ζαλάδες, ακόμα και λιποθυμικές κρίσεις. Τα συμπτώματα αυτά εκδηλώθηκαν σε όλο το σχολικό συγκρότημα με πολλαπλά κρούσματα ανάμεσα στους μαθητές.

Το τι παιχνίδια παίζονταν φανήκαν και από το εξής γεγονός: έβαζαν τους μαθητές σε με σειρά για να τους κάνουν το τεστ του κορωναϊού πολλοί όμως δεν θέλανε να υποστούν το τεστ και είχαν κρυφτεί για να το αποφύγουν. Το εκπληκτικό είναι πως όταν βγήκαν τα αποτελέσματα είχαν συμπεριλάβει και αυτούς που δεν έκαναν το τεστ στο κατάλογο των θετικών στον κορωναϊό.

Joe Imbriano – The Fullerton Informer Aug 6, 2020

Μια νέα δημοσκόπηση Yahoo News / YouGov διαπίστωσε ότι μόλις το 42 τοις εκατό των Αμερικανών λένε ότι σκοπεύουν να πάρουν ένα εμβόλιο κοραναϊού όταν γίνει διαθέσιμο.

Ο αριθμός αντιπροσωπεύει ένα χαμηλό όλων των εποχών, έχοντας πέσει από 55 τοις εκατό στις αρχές Μαΐου, 50 τοις εκατό στα τέλη Μαΐου και 46 τοις εκατό τον Ιούλιο.

Όταν ρωτήθηκε «Εάν και πότε διατίθεται ένα εμβόλιο κορωναϊού, θα εμβολιαστείτε;» πολύ λιγότεροι Αμερικανοί στο πολιτικό φάσμα απάντησαν καταφατικά.

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *