ΣΥΡΙΖΑ: 146 (πρός το παρόν) ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ε λ έ γ χ ο υ ν τα σύνορα & τα αεροδρόμια – «Φυλακίζουν» τους μετανάστες στην Ελλάδα!

5/5 (2)

Γερμανικό κράτος και ΜΜΕ  ε ξ ε υ τ ε λ ί ζ ο υ ν  την Ελλάδα και τις ελληνικές αρχές με αφορμή το μεταναστευτικό. 

Με τον κρατικό μηχανισμό να έχει παραλύσει πλήρως, ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ έχουν μεταφερθεί τα τελευταία χρόνια στα ΣΥΝΟΡΑ Ελλάδας-Σκοπίων, με σκοπό να κρατήσουν τους πρόσφυγες και παράνομους μετανάστες στην χώρα μας.

Οι Γερμανοί αστυνομικοί πλέον κάνουν ελέγχους ακόμα και σε αεροδρόμια, ενώ κορυφαία γερμανικά ΜΜΕ επισημαίνουν την «α θ λ ι ό τ η τ α» (!!!) των ελληνικών αρχών και επισημαίνουν την «στήριξη» και τις «δωρεές» από την γερμανική πλευρά.

Στην κυβέρνηση επικρατεί αφωνία για μια ακόμα φορά, καθώς ο ΣΥΡΙΖΑ παρέδωσε τον πλήρη έλεγχο των συνόρων στους Γερμανούς, επιτρέποντάς τους να μετατρέψουν την Ελλάδα σε ένα τεράστιο κέντρο φιλοξενίας, αγνοώντας φυσικά τις ανάγκες των Ελλήνων.

ΤΙ ΘΡΑΣΟΣ! ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟ ‘ΤΖΙΠ’  ΤΥΠΟΥ VOLKSWAGEN TOUAREG
ΠΡΟ ΜΗΝΩΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ
ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ!

Στην παρουσία Γερμανών αστυνομικών για τη φρούρηση των συνόρων της Ελλάδας με τη FYROM και για τον έλεγχο των αεροδρομίων της χώρας μας, προκειμένου να εμποδιστούν παράτυποι μετανάστες να περάσουν προς τις άλλες ευρωπαϊκές χώρες, αναφέρονται δημοσιεύματα του γερμανικού Τύπου, αποκαλύπτοντας με τον πιο ξεκάθαρο και αναμφισβήτητο τρόπο την εκχώρηση των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων στη Γερμανία.

Στην ουσία το γερμανικό κράτος και η γερμανική αστυνομία ανέλαβαν την δημιουργία άτυπου τείχους της Ελλάδας προς την Ευρώπη το οποίο θα μετατρέπει τη χώρα μας σε περίκλειστο χώρο και σε αποθήκη ανθρώπινων ψυχών.

Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΑΡΧΙΦΥΛΑΚΑΣ
ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ
ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΤΟΥΣ 3 ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ
«ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΗΣ» ΚΑΠΟΥ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ….

Με αφορμή την επίσκεψη του υπουργού Εσωτερικών της Βόρειας Ρηνανίας – Βεστφαλίας Xέρμπερτ Ρόιλ την Πρωτομαγιά στα σύνορα Ελλάδος – FYROM, αποκαλύπτεται ότι όπου εδώ και καιρό Γερμανοί αστυνομικοί εκτελούν χρέη συνοριοφυλάκων, υποκαθιστώντας τις ελληνικές Αρχές.

Οι Γερμανοί αστυνομικοί “βρίσκονται εκεί σε αποστολή κατ´ εντολή της Eυρωπαϊκής Συνοριοφυλακής ‘Frontex’ με στόχο να αποτρέψουν παράτυπους μετανάστες να φτάσουν στην κεντρική Ευρώπη μέσω της λεγόμενης βαλκανικής οδού” αναφέρει στην ιστοσελίδα του το δίκτυο WDR. 

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΕ ΤΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ‘ΤΖΙΠ’ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΒΗΓΜΕΝΗ
ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΣΤΑΘΜΕΥΣΕΩΣ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝ.ΑΥΤ/ΤΩΝ ΣΤΟ ΚΙΛΚΙΣ.

“Η Ελλάδα θεωρείται ένας από τους κύριους κόμβους της παράτυπης μετανάστευσης. Επί του παρόντος έχουν τεθεί σε επιφυλακή – κοντά στους Έλληνες υπαλλήλους- και επτά αστυνομικοί από τη Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία” αναφέρει το ‘WDR’, σημειώνοντας ότι ο Χέρμπερτ Ρόιλ δήλωσε ότι στο μέλλον ο αριθμός αυτός θα διπλασιαστεί.

Σύμφωνα με τον αρχηγό της αστυνομίας του Ντίσελντορφ Μάρτιν Νιντεργκεζές, οι αρμοδιότητες των Γερμανών αστυνομικών στην ελληνική μεθόριο ποικίλουν: φύλαξη των συνόρων, καταπολέμηση του λαθρεμπορίου και της παράνομης διέλευσης των συνόρων, πάταξη εγκληματικών δραστηριοτήτων στα σύνορα. 

ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟ ΣΕ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗ ΛΕΩΦΟΡΟ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ, ΤΥΠΟΥ BMW
ΣΕΙΡΑΣ ‘3’ – STATION WAGON. 

Ο ίδιος τόνισε μιλώντας στο WRD ότι οι πρόσφυγες θα φιλοξενούνται σε κατάλληλες δομές, θα καταγράφονται, θα ανακρίνονται και θα ταυτοποιούνται, ενώ παράλληλα θα τους παρέχεται ιατροφαρμακευτική περίθαλψη. 

Όπως υπενθυμίζει το WDR “από το 2015 η Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία έχει στείλει στην Ελλάδα 146 αστυνομικούς για υποστήριξη”, ενώ σύμφωνα με τον Μάρτιν Νιντεργκεζές “η δουλειά τους είναι εξαντλητική και απαιτητική, οι υπηρεσίες πολύ μεγάλες, αλλά αξίζει τον κόπο”.

Με αφορμή την επίσκεψη του Χ. Ρόιλ η Suddeutsche Zeitung εστιάζει στην Ειδομένη, εκεί όπου μέχρι σήμερα “βρίσκει κανείς ακόμη ίχνη μέσα στη σκόνη”. 

Ίχνη καθημερινής ζωής από τους “12.000, ίσως 13.000. Σύρους, Ιρακινούς και Αφγανούς” που πριν τρία χρόνια ήταν καθηλωμένοι στην Ειδομένη, “όταν η Ευρώπη αποφάσισε να κλείσει τη βαλκανική οδό”.

ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΗ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ
ΧΩΡΟ ΣΤΑΘΜΕΥΣΕΩΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝ. ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΩΣ
ΚΙΛΚΙΣ. ΠΕΝΤΕ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΕΝΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ VW TRANSPORTERS!

Τέλος το δημοσίευμα κλείνοντας παρατηρεί ότι τελευταία η πίεση στη βαλκανική οδό αυξάνεται και πάλι και γι αυτό η γερμανική αστυνομία κάνει έλεγχους σε ελληνικά αεροδρόμια, όπου το 2018 εντοπίστηκαν 6.500 άνθρωποι με παράνομα έγγραφα. 

Την ίδια ώρα 76.000 άνθρωποι ζουν σύμφωνα με τον ΟΗΕ στα ελληνικά προσφυγικά κέντρα ενώ καθημερινά έρχονται τέσσερις φορές περισσότεροι μετανάστες από όσους απελαύνονται, σημειώνει κλείνοντας το άρθρο.

“Η εστία της παράτυπης μετανάστευσης”

Kαι το Spiegel φιλοξενεί ρεπορτάζ με το ίδιο θέμα σημειώνοντας ότι “μια από τις κυριότερες παράνομες μεταναστευτικές οδούς προς τη Γερμανία εξακολουθεί να περνά όπως και παλαιότερα από την Ελλάδα. 

Και Γερμανοί αστυνομικοί προσπαθούν να σταματήσουν τους πρόσφυγες – ωστόσο το έργο αυτό είναι δύσκολο να εκπληρωθεί”.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, “η γερμανική αστυνομία σε απόρρητη ανάλυσή της χαρακτηρίζει τα σύνορα Ελλάδας – Βόρειας Μακεδονίας ως ‘εστία της παράτυπης μετανάστευσης’. 

Aυτό σημαίνει ότι πάρα πολλοί πρόσφυγες που φτάνουν στα νησιά και από εκεί μεταφέρονται στην ηπειρωτική Ελλάδα, διασχίζουν στη συνέχεια τα πράσινα σύνορα στη βόρεια Ελλάδα προς τη Δυτική Ευρώπη. Κυρίως προορισμός τους είναι η Γερμανία”. Εξ ου και η κινητοποίηση της Frontex, της γερμανικής αστυνομίας, και ειδικότερα της αστυνομίας της B. Ρηνανίας-Βεστφαλίας, που αποτέλεσε την αφορμή της επίσκεψης Ρόιλ.

Όπως σημειώνει το ρεπορτάζ: “Το πρόβλημα είναι ότι παρά τη στήριξη της Frontex, η Ελλάδα είναι υπεύθυνη για την προστασία των συνόρων της και συγκεκριμένα η ελληνική αστυνομία. 

Η οποία δεν είναι μόνο εντελώς επιβαρυμένη, κακώς εκπαιδευμένη και άθλια πληρωμένη, αλλά και καταστροφικά εξοπλισμένη –τόσο που ο υπ. Εσωτερικών της ΒΡΒ Ρόιλ δωρίζει στολές”.

Ο αρθρογράφος εκτιμά ότι στην παρούσα φάση η Ελλάδα δεν ενδιαφέρεται ιδιαίτερα να εμποδίσει τη φυγή προσφύγων προς τη Γερμανία. 

“Η Αθήνα βρίσκεται ακόμη σε κρίση, η ανεργία υψηλή, το χρέος πιεστικό. 

Ειδικά στη βόρεια Ελλάδα η φτώχεια φαίνεται”, αναφέρει το Spiegel, συμπληρώνοντας ότι οργανώσεις παροχής βοήθειας περιγράφουν κάθε τόσο πόσο επιβαρυμένη είναι η χώρα από το προσφυγικό και σε πόσο αντίξοες συνθήκες ζουν οι πρόσφυγες.

Το ρεπορτάζ αναφέρει επίσης ότι “συχνά πολλοί φεύγουν στη δυτική Ευρώπη με έγγραφα άλλων προσφύγων που διακινούνται μέσω ίντερνετ και πωλούνται ποικιλοτρόπως στην Ελλάδα. 

Τα έγγραφα αυτά τους επιτρέπουν να επιβιβάζονται χωρίς περαιτέρω ελέγχους σε πτήσεις προς Στοκχόλμη, Φρανκφούρτη ή Άμστερνταμ”. 

Το ρεπορτάζ σημειώνει επικαλούμενο Έλληνες υπαλλήλους, ότι τα παράνομα αυτά ταξίδια οργανώνουν διακινητές που δρουν στην Αθήνα ή τη Θεσσαλονίκη.

http://scripta—manent.blogspot.com/2019/05/blog-post_4.html

Και στο τέλος φυσικά θα μας ελέγχουν τα σύνορα μουσουλμάνοι αστυνομικοί όπως γίνεται στο Brooklyn της Αμερικής.

‘We don’t carry guns’: America’s ‘first Muslim patrol’ becomes Brooklyn’s new eyes & ears

www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *