ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟΣ Πραγματική Ανάσταση με πλήθος λαού και πάθος στη μονή Τιμίου Προδρόμου Μπίγκορσκι στα Σκόπια που αψήφισε τις διαταγές του Αντίχριστου.ΒΙΝΤΕΟ

5/5 (4)

Ενώ στην Ορθόδοξη Ελλάδα η Θεία Κοινωνία της Αναστάσεως είναι απαγορευμένη από το άθεο καθεστώς στα γειτονικά Σκόπια…

Βρήκαμε Ανάσταση…. Πανηγύρι πραγματική λατρεία όχι αυτές οι εικόνες που προσβάλουν την Ορθοδοξία σαν αυτές που είδαμε …Με πάθος με παλμό μ΄έκσταση με αγάπη με πίστη με τιμή με συνωστισμό γιατί ο συνωστισμός ταιριάζει στον Κύριο που τον συνέθλιβε το πλήθος.

Φώτα πρόσωπα να λάμπουν ….Ανάσταση πραγματική στην ιστορική, έστω σχισματική, Ιερά Μονή Τιμίου Προδρόμου-Μονή Μπίγκορσκι στα Σκόπια μια ανάσα από τα΄Αλβανικά σύνορα λίγο πιο εδώ από το Τέτοβο……Χριστός Ανέστη εκεί που δεν συμμορφώθηκαν στον Αντίχριστο που δεν εκτέλεσαν όπως εδώ εντολές Αντίχριστου…όλοι μαζί μοναχοί και λαός μοναχές όλοι ένα γιατί Χριστός Ανέστη…η βρώμικη πολιτική των ΗΠΑ του διαίρει και βασίλευε στα δεν θα περάσει…..Στην Ελλάδα ως και τα μοναστήρια σφάλισαν για τον κοσμάκι το Άγιον Όρος αμπαρώθηκε λες και ο λαός είναι πειρατής Σαρακηνός στον Πανάγιο Τάφο κυκλοφορούσαν μασκοφόροι άλλοι που με γάντια κρατούσαν τις λαμπάδες μην μολυνθούν από …το Άγιο Φως….

Στην Ελλάδα ο Αμερικανός Πρέσβης συνεχάρη την Εκκλησία Ελλάδας και προσωπικά τον διευθυντή της γιατί υποτάχθηκε στα κελεύσματα Αντιχρίστου και μετέφερε και τα συγχαρητήρια του Πομπέο …εκφράζει το θαυμασμό του ούτε ο ίδιος δεν περίμενε τέτοια επιτυχία τέτοια ευθυγράμμιση πλήρη …….αυτά είναι τα εύσημα και για τις προοδευτικές δυνάμεις της χώρας που δαιμονιωδώς εφρύαξαν ζητώντας να κλείσουν οι εκκλησιές για Πάσχα όλο το προηγούμενο διάστημα. Αυτό το τηλεγράφημα του Αρμοστή είναι τα 30 αργύρια αυτή είναι η ΑΜΟΙΒΗ για τον πατριωτικό κλήρο που υπέστειλε την Ανάσταση ….Τα συγχαρητήρια του Αρμοστή αφορούν και τα σώματα ασφαλείας που φύλασσαν τον τάφο του Χριστού με περίσσιο ζήλο……είναι το ευχαριστώ των ΗΠΑ στην πολιτική ηγεσία που έσβησε το αναστάσιμο φΩς στη χώρα ..

αλλά Αναστήτω ο Θεός και διασκορπισθήτωσαν οι εχθροί αυτού και φυγέτωσαν.. Αμήν ταχέως

Χριστός Ανέστη…. στην μονή Τιμίου Προδρόμου Μπίγκορσκι Χριστός Ανέστη ….λίγα χιλιόμετρα από εδώ….

(ψάλλουν και ελληνικά το Χριστός Ανέστη κάπου στη μέση του βίντεο)

dimpenews.com

Mητροπολίτης Longin των περιοχών Saratov και Volyn: δεν κλείνω τις εκκλησίες παρ΄ότι οι αρχές απαγόρευσαν στους πιστούς να έρθουν για Ανάσταση…

O μητροπολίτης Longin των περιοχών Saratov και Volyn είπε δεν θα κλείσει τις εκκλησίες για Ανάσταση παρ΄ότι οι αρχές στην περιφέρειά του αποφάσισαν απαγόρευση πρόσβασης για πιστούς. Ο Μητροπολίτης αναφέρει: Αγαπητοί αδελφοί και αδελφές! Παρά όλες τις προσπάθειες να συμφωνήσουμε με τις αρχές σε μια αποδεκτή μορφή για την επίσκεψη πιστών στους ναούς για το Πάσχα, στην περιοχή Σαράτοφ, αυτό δεν κατέστη δυνατόν.Στην έκκλησή μου προς εσάς, υποσχέθηκα ότι δεν θα εκδιώξουμε κανέναν από τους ναούς. Δυστυχώς, οι αρχές είναι αποφασισμένες να μην αφήσουν κανέναν να μπει.

Θα τοποθετηθούν κορδέλες από την αστυνομία. Υπάρχουν ήδη παραδείγματα σοβαρής πίεσης σε εκείνους που έρχονται στους ναούς κι η παλαιότερη γενιά χριστιανών που επέζησαν από τη σοβιετική δίωξη την ανακαλεί στις μνήμη της. Κάθε τέτοιο παράδειγμα, με την ευλογία μου, θα καταγράφεται έτσι ώστε οι εκτελεστές αυτών των τρελών διαταγών να μπορούν στη συνέχεια να λογοδοτήσουν στη δικαιοσύνη. Δεν έχω κανένα δικαίωμα να καλέσω κανέναν σε πολιτική ανυπακοή, αλλά επαναλαμβάνω ότι δεν θα κλείσουμε τις εκκλησίες. Για όλους εμάς, τους Ορθόδοξους Χριστιανούς, αυτό που συμβαίνει πρέπει να είναι ένα μάθημα, αφού αποδεικνύει την αληθινή στάση των αρχών απέναντι στην Εκκλησία και τους ανθρώπους της.”

 Ανοιχτοί για πιστούς οι ναοί στη Ρωσία σε 58 από τις 85 περιφέρειες της ……

O Peskov ανακοίνωσε πως δεν θα πάει στον καθεδρικό της Μόσχας στο Χριστό Σωτήρα θα παραμείνει στη ντάτσα του κι απλά θ΄ανάψει ένα κερί στο ιδιωτικό της παρεκκλήσι…..

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *