ΣΥΝΟΡΑ ΕΒΡΟΥ, ΤΟΥΡΚΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥ : 1453!!!

5/5 (6)

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Με το συμβολικό νούμερο 1453, που θυμίζει την χρονολογία της πτώσης της Κωνσταντινούπολης στους Οθωμανούς, οι Τούρκοι έχουν ονομάσει τον κωδικό επιχείρησης παρακολούθησης των ελληνοτουρκικών συνόρων του Έβρου με τα μη επανδρωμένα ιπτάμενα, Bayraktar TB2.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο νομάρχης Αδριανούπολης, Ekrem Canalp, στο τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων Anadolu ajansı, έχουν αναλάβει υπηρεσία τα μη επανδρωμένο τουρκικής παραγωγής ιπτάμενα Bayraktar TB2, που θα εποπτεύουν κάθε κίνηση στα ελληνοτουρκικά σύνορα και θα καταγράφουν τις κινήσεις της ελληνικής πλευράς εναντίον των μεταναστών και των προσφύγων, καθώς και τις κινήσεις του ελληνικού στρατού στην περιοχή. Έτσι θα δείξουμε την δύναμη της Τουρκιάς, τόνισε ο νομάρχης Αδριανούπολης.

Τελικά οι Τούρκοι το φυσούν και δεν κρυώνει ότι το μεγάλο σχέδιο να ρίξουν στην Ελλάδα εκατοντάδες χιλιάδες λαθρό απέτυχε οικτρά στην αποφασιστικότητα της ελληνικής πλευράς να κρατήσει όρθια τα σύνορα και συνέχεια σοφίζονται διάφορα κόλπα για να δείξουν ότι δεν το βάζουν κάτω.

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *