ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΜΠΑΪΝΤΕΝ ΣΤΟ ΤΕΞΑΣ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΑΠΑΤΗ

4/5 (4)

Ο πολιτικός στρατηγικός διευθυντής των Δημοκρατικών του Τέξας, για την προεδρική εκστρατεία του Joe Biden, συνελήφθη για εκλογική απάτη.
Ο εκπρόσωπος του Δημοκρατικού Κόμματος, Ντάλας Τζόουνς, κατηγορήθηκε επισήμως ότι βοήθησε στην διεξαγωγή παράνομης επιχείρησης συλλογής ψήφων στην πολιτεία του Τέξας για λογαριασμό της εκστρατείας του Joe Biden κατά τη διάρκεια αυτών των αμφισβητούμενων προεδρικών εκλογών.
Σύμφωνα με το Εθνικό Αρχείο, δύο ανακριτές, συμπεριλαμβανομένου ενός πρώην πράκτορα του FBI και πρώην αστυνομικού, κατέθεσαν όρκο ότι έχουν εσωτερικά έγγραφα του Δημοκρατικού Κόμματος, καθώς και αποδεικτικά στοιχεία βίντεο και μάρτυρες, για την έρευνά τους.
Ακολουθεί μια ένορκη δήλωση από ιδιώτη ανακριτή και συνταξιούχο αστυνομικό του Χιούστον Mark A. Aguirre, η οποία υποβλήθηκε υπό όρκο.

«Το όνομά μου είναι Mark A. Aguirre. Είμαι άνω των δεκαοκτώ ετών και είμαι απόλυτα ικανός να κάνω αυτήν τη δήλωση. Τα γεγονότα που αναφέρονται σε αυτήν τη δήλωση εμπίπτουν στην προσωπική μου γνώση και είναι αληθή και σωστά.
«Είμαι συνταξιούχος , στο αστυνομικό τμήμα του Χιούστον. Είμαι τώρα ιδιωτικός ερευνητής.
«Συμμετέχω σήμερα σε μια έρευνα που σχετίζεται με ένα ευρείας κλίμακας και δόλιο σχέδιο συλλογής ψηφοδελτίων στην κομητεία Harris με σκοπό να νοθεύσουν τις εκλογές στην περιοχή Χιούστον / Χάρις. Αυτό το σχέδιο περιλαμβάνει εκλογική απάτη σε μαζική κλίμακα.
«Με βάση συνεντεύξεις, επανεξέταση εγγράφων και άλλες πληροφορίες, έχω εντοπίσει τα άτομα που είναι υπεύθυνα για το πρόγραμμα συλλογής ψηφοδελτίων.
 Στα άτομα αυτά περιλαμβάνεται ο πολιτικός σύμβουλος, Ντάλας Τζόουνς, ο οποίος προσλήφθηκε πρόσφατα από τον Joe Biden για την προεδρική εκστρατεία, για την επίβλεψη της εκστρατείας του Harris County, του γερουσιαστή Περιφέρειας 13 του Τέξας, Borris Miles, ο οποίος είναι ο διευθυντής του κ. Jones, ο πολιτικός σύμβουλος Gerald Womack και ο Precinct 1 Επίτροπος της κομητείας Harris, Rodney Ellis. 
Μία από τις εταιρείες που χρησιμοποιούν αυτά τα άτομα ως μέτωπο για αυτήν την επιχείρηση είναι η AB Canvassing, αν και υπάρχουν άλλες που έχουν εντοπιστεί από την έρευνά μας. »

«Έχω στη διάθεσή μου βιντεοκασέτες συνεντεύξεων μαρτύρων που μαρτυρούν στους προαναφερθέντες ανθρώπους ότι ομάδες ανθρώπων συμπλήρωναν χιλιάδες κενά ψηφοδέλτια και τα ταχυδρομούσαν, συμπεριλαμβανομένων και ψηφοδελτίων για αποθανόντα άτομα. 
Επίσης έγινε παράνομη μετάβαση σε γηροκομεία, με τη συνενοχή του προσωπικού γηροκομείων, για τη συμπλήρωση και τη καθοδήγηση των υπογραφών των κατοίκων γηροκομείων .
·Έγιναν εγγραφές αστέγων για να ψηφίσουν χρησιμοποιώντας ως διεύθυνση κατοικίας τη θεριστική μηχανή και συμπληρώνοντας τα ψηφοδέλτια καθοδηγώντας την ψήφο του αστέγου.
«Όλη αυτή η επιχείρηση διευθύνεται από μία ελίτ πολιτικών του Δημοκρατικού Κόμματος στο Χιούστον / Χάρις.»
Benjamin Jenkins
ΠΗΓΗ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ

Μετάφραση Οίμος-Αθήνα
ΠΗΓΗ

Russ Ramsland, of Allied Security Operations Group, joins me to talk Election Fraud | 10.28.20

TRUMP – SILENT RUNNING by Justin Bellucci – The Army Rising

Μονομαχία Biden-Trump για μια καρέκλα

Για την καρέκλα ρε μαμώτο!

Δείτε βίντεο

https://r7—sn-vuxbavcx-n3bl.googlevideo.com/videoplayback?expire=1605632726&ei=VpKzX5KEGqLwzLUPi4ewyAY&ip=2a02:587:4c0d:3826:69a7:cc9e:7a6b:598f&id=55d3a97b305fd2bf&itag=18&source=blogger&mh=z3&mm=31&mn=sn-vuxbavcx-n3bl&ms=au&mv=m&mvi=7&pcm2cms=yes&pl=38&susc=bl&mime=video/mp4&vprv=1&dur=103.096&lmt=1605556457392119&mt=1605602219&txp=1310224&sparams=expire,ei,ip,id,itag,source,susc,mime,vprv,dur,lmt&sig=AOq0QJ8wRQIhAKI-HBe25x9x7DSeLHRCX9a6yYLwHZXRAFPf2v7klpdQAiBWRrBvpYD-AlO9lA3_OlJOMplws6y4WsiAP_-K3aDlGA%3D%3D&lsparams=mh,mm,mn,ms,mv,mvi,pcm2cms,pl&lsig=AG3C_xAwRAIgbnvVK2DBdUPCtQEVxRwr35qWLYtdGqHlyUm26PFV7kECIE8Fex5puDb_X2zdmnHK46rtDlh7CcuAgUfk5s4mLP2o&cpn=aR3ZQZzba9hrpj6a&c=WEB_EMBEDDED_PLAYER&cver=20201114

ΤΟ ΜΕΚΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΗ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ ΥΠΕΡΕΘΝΙΚΗΣ ΕΛΙΤ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΗΤΤΑ ΤΩΝ ΚΙΝΗΜΑΤΩΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΣΕ ΗΠΑ ΚΑΙ ΒΡΕΤΑΝΙΑ

Με τις Αμερικάνικες εκλογές φάνηκε πλέον ξεκάθαρα το σχέδιο της Υπερεθνικής Ελίτ (Υ/Ε) να ξεμπερδεύει με τα κινήματα εθνικής κυριαρχίας ενάντια στη Νέα Διεθνή Τάξη της Παγκοσμιοποίησης, αφού ήδη εδώ και μήνες είχε ξεκινήσει στην άλλη μεριά του Ατλαντικού ένας άτυπος εμφύλιος πόλεμος με την υποστήριξη της δήθεν αριστεράς με σκοπό τη συντριβή του Τραμπ. 
Το σχέδιο αυτό της Υ/Ε, βέβαια, δεν αφορούσε μόνο τις Ηνωμένες Πολιτείες, αλλά πρόκειται για συντονισμένη επίθεσή της σε όλα τα μέτωπα! Αυτό επιτυγχάνεται με τον συνδυασμό των παρακάτω:α) Τον “προγραμματισμό” της εκλογικής συντριβής του Τραμπ. Όλο το κατεστημένο (δηλ. όλα τα ΜΜΕ, συμπεριλαμβανομένου ακόμη και του Twitter το οποίο μπορεί να λογοκρίνει ακόμη και τον Πρόεδρο(!), καθώς και τη δικαιοσύνη, σώματα ασφαλείας κ.λπ.) ξεκίνησε, και τώρα ολοκλήρωσε, ένα τρομερό πόλεμο κατά του Τραμπ ως εκπροσώπου του κινήματος κυριαρχίας στις ΗΠΑ, χρησιμοποιώντας μεταξύ άλλων κατά κόρον την επιστολική ψήφο, η οποία δεν θα έπρεπε να επιτρέπεται πουθενά, πόσο μάλλον όταν γίνεται από το εξωτερικό, κι αυτό γιατί συντελεί στην καταστρατήγηση ακόμη και της αντιπροσωπευτικής «δημοκρατίας». 
Ιδιαίτερα μάλιστα στην Αμερική, που είναι μια καθαρά ταξική ψήφος, ως επί το πλείστον των πλούσιων Αμερικανών που κάνουν μπίζνες στο εξωτερικό, οι οποίοι ψήφισαν μονοκούκι τον εκλεκτό της Υ/Ε και της ψευτο-αριστεράς Μπάιντεν. 
Και αυτό ενώ στις περισσότερες πολιτείες αναδείχθηκε νικητής ο Τράμπ, υποστηριζόμενος κυρίως από τα λαϊκά στρώματα ακόμα και στη Φλόριντα όπου οι μειονότητες (Μαύροι, Λατίνοι κ.λπ.) υποτίθεται ότι θα ψήφιζαν τους «αριστερούς προοδευτικούς» του Δημοκρατικού κόμματος, καταλαβαίνοντας όμως εν τέλει ποιο είναι το συμφέρον τους…
β) Το συνακόλουθο κυνηγητό του Brexit και των οπαδών του μέσα στη Κυβέρνηση Τζόνσον που κάλλιστα μπορεί να καταλήξει με μια οικονομική συμφωνία με την ΕΕ αντί για την πλήρη έξοδο από αυτήν χωρίς καμία συμφωνία, όπως ζητούσαν και είχαν σχεδόν επιβάλλει στις διαπραγματεύσεις οι οπαδοί του Μπρέξιτ μέσα στην κυβέρνηση, τους οποίους τώρα πέταξαν έξω. 
Ουσιαστικά με αυτό το «ξεδόντιασμα» του Μπρέξιτ καταρρίφθηκαν τώρα τα αιτήματα των λαϊκών εργατικών στρωμάτων, με αποτέλεσμα να περνά απλά το Μπρέξιτ που ήθελε πάντα ένα τμήμα της βρετανικής ελίτ (όχι βέβαια η «Αριστερά» που με την υποστήριξη Δημοκρατικών στις ΗΠΑ δεν ήθελαν κανένα Μπρέξιτ!).
γ) Με το ουσιαστικό κλείδωμα των λαϊκών στρωμάτων όχι μόνο στη Βρετανία, αλλά και στη Γαλλία (και επομένως των Κίτρινων Γιλέκων) και στην Ιταλία κ.λπ., χάρη στον (κάθε μέρα και πιο ύποπτο) κορωνοϊό, οπότε κάθε λαϊκή εξέγερση κατά της συντριβής των κινημάτων κυριαρχίας απορρίπτεται σχεδόν εξ ορισμού.
Έτσι, σήμερα, με την συντονισμένη αντεπίθεση της Υπερεθνικής Ελίτ σε όλα τα μέτωπα (όπως ανέπτυξε ο Τάκης Φωτόπουλος σε πρόσφατη συνέντευξη και όπως θα υποστηριχτεί αναλυτικότερα σε προσεχές άρθρο) ουσιαστικά φτάνουμε, δυστυχώς, σε μια ήττα αν όχι συντριβή των κινημάτων για την εθνική και οικονομική κυριαρχία για τα επόμενα 3-4 χρόνια. 
Φυσικά ο αγώνας ενάντια στη Νέα Διεθνή Τάξη δεν κρίθηκε οριστικά και σίγουρα –ιδίως με την επερχόμενη πελώρια κρίση– αναμένεται μαζική η αντίδραση των λαών ενάντια στη συντονισμένη αυτή επίθεση της Υ/Ε, την οποία θα πληρώσουν πολύ ακριβά τόσο οι ελίτ όσο και η ήδη απομονωμένη από τα λαϊκά στρώματα «αριστερά».
ΜΕΚΕΑ – ΜΕΤΩΠΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ – 16/11/2020

ΥΓ. Η αποθράσυνση της ελληνικής ελίτ να απαγορεύσει τη συγκέντρωση για την ιστορική “17Νοέμβρη” δεν είναι άσχετη με τη γενική επίθεση της Υπερεθνικής Ελίτ εν εξελίξει που περιγράφουμε. 
Μολονότι στην Ελλάδα ο κίνδυνος από τον κορωνοϊό είναι περισσότερο από υπαρκτός, ιδιαίτερα σήμερα, εντούτοις δεδομένου ότι η συγκέντρωση και η διαδήλωση γίνονται σε ανοικτούς χώρους θα μπορούσε απλά να γίνει έκκληση από τους οργανωτές για τη λήψη των απαραίτητων μέτρων ασφαλείας και ιδιαίτερα της χρήσης μάσκας οπότε ο κίνδυνος θα μειωνόταν στο ελάχιστο, ιδιαίτερα εάν οι οργανωτές και κυρίως οι διαδηλωτές οι ίδιοι θα πετούσαν έξω από τη διαδήλωση κάθε ξένο σώμα, από τους δήθεν “απείθαρχους” και άσχετους συνωμοσιολόγους που δεν καταλαβαίνουν την επικινδυνότητα του ιού μέχρι και τους κάθε λογής προβοκάτορες.
ΠΗΓΗ

www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

1 Response

  1. Τα ίδια και χειρότερα στις εκλογές γίνονται και θα γίνονται στην Ελλάδα με τις ιδιωτικές εταιρείες στην ανακοίνωση των αποτελεσμάτων .Κάτι θα ήξερε ο γιακουμάτος που πήρε στην πλάτη την κάλπη μέσα στην βουλή .Δυστηχώς η ιστορία επαναλαμβάνεται ως τραγωδία και όχι ως φάρσα .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *