ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΚΑΝ ΓΙΑΤΙ ΠΕΤΟΥΣΑΝ ΠΕΤΡΕΣ ΣΤΗΝ… «ΑΡΚΟΥΔΑ»!

5/5 (1)

puting largeΓράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Τα πράγματα με την Ρωσία έχουν αγριέψει καθώς ο πρόεδρος Πούτιν σε κάθε στιγμή και σε κάθε ευκαιρία δείχνει τα «δόντια» του και την πρόθεση του να μην επιτρέπει καμία κίνηση ταπείνωσης της χώρας του και καμία υπονόμευση από διαφόρους επίδοξους ανατροπείς του.

Το τελευταίο περιστατικό που συνέβη στα βόρεια σύνορα Νορβηγίας Ρωσίας, έδειξε πως ο «φόβος φυλάει τα έρμα» και πως οι δυτικοί άρχισαν να παίρνουν πολύ στα σοβαρά τις ρωσικές απειλές για αντίποινα σε κάθε πρόκληση προς την Αρκούδα.

rusyaya-tas-atan-dort-norvecli-gozaltina-alindi-2016-08-15_m

Όπως αναφέρεται, στα βόρια σύνορα Νορβηγίας Ρωσίας στην περιοχή του ποταμού Jacobselven, συνελήφθηκαν τέσσερεις Νορβηγοί πολίτες γιατί… πετούσαν με επιθετική διάθεση πέτρες προς την ρωσική πλευρά προκαλώντας τους εκεί συνοριοφύλακες. Σημειωτέον ότι η Νορβηγία είναι χώρα μέλος του ΝΑΤΟ.

Συγκεκριμένα μετά από επέμβαση της νορβηγικής αστυνομίας, που προφανώς θορυβήθηκε από το επεισόδιο, συνελήφθηκαν τέσσερεις Νορβηγοί ηλικίας από 16 έως 40 ετών γιατί παραβίασαν την ασφάλεια της συνοριακής περιοχής πετώντας πέτρες στην ρωσική πλευρά.

Το επεισόδιο έλαβε χώρα στο συνοριακό φυλάκιο Thomas Pettersson και οι συλληφθέντες οδηγηθήκαν στο αστυνομικό τμήμα του Östfınnmark με την κατηγορία της παραβίασης της ασφάλειας της συνοριακής περιοχής.

Μάλιστα!

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *