ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΚΟΡΟΝΑΙΟΥ: ΜΙΑ ΨΥΧΟΓΕΝΕΤΙΚΗ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 5G, ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ COVID-19 ΚΑΙ CHEMTRAILS(Βίντεο)

5/5 (6)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΤΩΝ ΚΥΡΙΟΤΕΡΩΝ ΣΗΜΕΙΩΝ
Το Σύνδρομο Κοροναϊού δεν είναι απλώς ένας απλός κοροναϊός που ονομάζεται COVID-19 από την Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας. Είναι στην πραγματικότητα μια πολύ πιο πολύπλοκη διαδικασία παθογόνων μικροοργανισμών και ασθενειών από ό, τι γνωρίζουν οι ιατρικές αρχές. Πιο σημαντικά, είναι η βιολογική αιτιολογία και η περιβαλλοντική αιτιώδης συνάφεια που πρέπει να γίνει σωστά κατανοητή, εάν το σύνδρομο κοροναϊού θεραπεύεται με επιτυχία.
Υπάρχουν 3 κύρια στοιχεία του συνδρόμου COVID-5G-Chemtrail όπως αναφέρεται στο νέο όνομα της νόσου.
Πρώτον, υπάρχει ο παθογόνος μικροοργανισμός, ο οποίος σκόπιμα οπλίστηκε σε στρατιωτικό εργαστήριο των ΗΠΑ ως συγκεκριμένο βιολογικό όπλο με στόχο την ομάδα γονιδίων που ονομάζεται COVID-19, το οποίο βιομηχανιζόταν να μεταλλάσσεται για να αποφύγει τη σωστή διάγνωση καθώς και να υποστεί συμπτωματική αποφυγή αποτελεσματικής θεραπείας.

Δεύτερον, υπάρχει η συντριπτική επίδραση των σειρών σήματος 5G, 4G, 3G και άλλων ηλεκτρομαγνητικών σημείων συχνότητας και των μικροκυμάτων σε ευάλωτα άτομα σε σχέση τόσο με την ενεργοποίηση του COVID-19, όσο και με τη διατήρηση και / ή εντατικοποίηση της ασθένειας.
Τρίτον, υπάρχει ένα παγκόσμιο καθεστώς χημικής γεωμηχανικής που ψεκάζει τα Chemtrails που συμβάλλει στην κατάσταση της υπερτοξικότητας κάθε ατόμου που συμβάλλει στην ασθένεια, η σοβαρότητα της οποίας καθορίζεται από το τοξικό φορτίο (γνωστό και ως συνολικό φορτίο του σώματος).

Παρακαλώ όσοι ξέρετε καλά αγγλικά δείτε το βίντεο μέχρι το τέλος, διότι σας φανερώνει την ζωή που θα σας επιβάλλουν από εδώ και πέρα. Μια πικρή αλήθεια που δεν θα μπορέσουν εύκολα να ξεφύγουμε πάρα μόνο με έναν παγκόσμιο πόλεμο αλλιώς θα μας κάνουν σκλάβοι με το έτσι θέλω.  Στρατός στο διαδίκτυο που θα ελέγχει τις καθημερινές δραστηριότητες, στρατός όμως και στους δρόμους που δεν  θα σας επιτρέπει την έξοδο εξαιτίας δήθεν διαφόρων αόρατων κινδύνων. Άντε και καλό Πάσχα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Διώξτε τους αντίχριστους από την βουλή.

URGENT Nationwide Martial Law & depopulation agenda 21, digital soldiers, Q and BLACKOUTS (RED DAWN)

Υπάρχουν διάφοροι άλλοι παράγοντες κινδύνου όπως το ιατρικό ιστορικό, η γενική κατάσταση της υγείας, οι ιατρικές ασθένειες, οι συνθήκες υγείας, η ηλικία, η διατροφή κ.λπ. που εμπλέκονται στην ανάπτυξη του συνδρόμου των κοροναϊών. Ωστόσο, καθένας από αυτούς τους δυνητικά βαρύς παράγοντες κινδύνου (όπως η ηλικία) είναι συγκεκριμένος για τον ασθενή και δεν θα αντιμετωπιστεί σε αυτήν την περίληψη, εκτός από τις υποκείμενες συνθήκες υγείας και τις επικρατούσες ιατρικές ασθένειες.
Οι σημαντικότεροι παράγοντες κινδύνου είναι οι σημαντικότεροι παράγοντες που αφορούν τις επικρατούσες ιατρικές ασθένειες και τις περιπλοκές των συνθηκών υγείας ενός ασθενούς COVID-19. Όλα τα στοιχεία έδειξαν ότι οι ασθενείς με κοροναϊό με ορισμένες ασθένειες και καταστάσεις, πριν από τη σύλληψη του COVID-19, είχαν πολύ υψηλότερο ποσοστό μόλυνσης και ποσοστό θνησιμότητας.

5G & IoT
Τα τρία μεγαλύτερα σμήνη του Συνδρόμου Κοροναϊού σε κάθε ήπειρο εντοπίστηκαν σε 3 μεγάλες πόλεις, οι οποίες είχαν ήδη βιώσει την εντατική στρατιωτική ανάπτυξη ενός ηλεκτρικού δικτύου 5G. Ως εξής:
«Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο πραγματοποιήθηκαν τρεις από τις σοβαρότερες επιδημίες κορωναϊού σε 3 ηπείρους – την Ασία, την Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική – σε μεγάλες περιοχές με μετρό που είχαν υποβληθεί σε προηγμένες εκκενώσεις 5G-Wuhan, Κίνα. Μιλάνο, Ιταλία. και το Σιάτλ, Ουάσινγκτον, αντίστοιχα. Κάθε μία από αυτές τις τρεις «ζώνες επίδειξης 5G» έχει προκαλέσει τα υψηλότερα ποσοστά μόλυνσης από το COVID-19 και τα ποσοστά θνησιμότητας στον κόσμο σήμερα. «

Υπάρχει αναμφίβολα μια άμεση συσχέτιση μεταξύ της εντατικής ανάπτυξης του 5G και της συχνότητας εμφάνισης του συνδρόμου του Coronavirus. Όλη η επιστήμη έχει αποδείξει ότι οι υπερβολικά ισχυρές και επιβλαβείς ενέργειες που συνδέονται με ένα πλήρως λειτουργικό σύστημα 5G αποδυναμώνουν σημαντικά το ανθρώπινο ανοσοποιητικό σύστημα. Ως εκ τούτου, οι άνθρωποι που ζουν σε «ζώνες επίδειξης 5G» θα είναι αναπόφευκτα πολύ πιο ευάλωτοι σε όλες τις εποχιακές influenzas και ιδιαίτερα στο εξαιρετικά ευκαιριακό και μολυσματικό COVID-19.

Μερικοί ιατροί ερευνητές έχουν δηλώσει ότι το 5G ενεργοποιεί το COVID-19, το οποίο στη συνέχεια θέτει σε κίνηση μια μοναδική διαδικασία ασθένειας που εκδηλώνεται διαφορετικά σε κάθε ασθενή. Επειδή φαίνεται να υπάρχει βιοενεργοποιημένη ικανότητα COVID-19 να μεταλλαχθεί in vivo, το σύνολο των συμπτωμάτων μπορεί να αλλάξει γρήγορα ή αργά, παρακάμπτοντας έτσι τη σωστή διάγνωση και αποτελεσματική θεραπεία. Όσο περισσότερο ο ασθενής εκτίθεται σε περιβάλλον 5G, τόσο πιο σοβαρά θα είναι τα συμπτώματα. Ομοίως, επιπλέον συμπτώματα, μερικά από τα οποία είναι αρκετά ασυνήθιστα, θα προκύψουν επίσης καθώς εξελίσσεται η διαδικασία της νόσου.

Όχι μόνο το 5G φαίνεται να πυροδοτεί την έναρξη του συνδρόμου του κοροναϊού, αλλά φαίνεται να προκαλεί μια εξαιρετική μετάλλαξη και μορφοποίηση του COVID-19 σε ένα εντελώς διαφορετικό παθογόνο κορωναϊού, το οποίο στη συνέχεια βρίσκεται λανθάνον στο σώμα και μετά την θεραπεία του ασθενούς. Αυτό είναι αρκετά παρόμοιο με τον ιό Epstein-Barr που τελικά εξελίσσεται σε EBV-4ο στάδιο.

THE NUMBERS DONT ADD UP ITS ABOUT TO GO LIVE #WEATHER WARFARE LIVE !

THE PLAN GRID MAY GO DOWN ABLE DANGER THREAT WARNING #WEATHER WARFARE LIVE !

Ο βαθμός στον οποίο ο ασθενής είναι εκτεθειμένος στο Ίντερνετ των πραγμάτων (IoT) δημιουργεί ακόμα μεγαλύτερη πρόκληση στο ανοσοποιητικό σύστημα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τόσα κρουαζιερόπλοια έγιναν πλωτά νοσοκομεία τόσο σύντομα μετά την εκδήλωση του Γουχάν. Όχι μόνο ήταν 5G πλήρως λειτουργικά σε εκείνα τα πλοία που έχουν τοποθετηθεί σε καραντίνα, οι γραμμές κρουαζιέρας προωθούν τις θαλάσσιες διαδρομές τους σε όλους τους νεότερους επιβάτες, ενώ οι ηλικιωμένοι λαοί υποφέρουν από ανοσοκαταστολή ή συμβιβασμένη υγεία σε κρίσιμη κατάσταση. Στη συνέχεια, όταν αναφέρθηκε η πρώτη περίπτωση COVID-19, η παρατεταμένη περίοδος απομόνωσης χρησίμευσε για την εξάπλωση του κορωναϊού ακόμα περισσότερο στα στενά καταλύματα.

Ωστόσο, είναι τα υψηλά ποσοστά εκ νέου μόλυνσης του COVID-19 που απεικονίζουν τα δραματικά αποτελέσματα που έχει ένα περιβάλλον 5G είτε σε φορέα είτε σε ασθενή. Εκείνοι που εγκαταλείπουν το νοσοκομείο και επανεισάγουν τον ίδιο ασύρματο χώρο πληροφορικής θα υποστούν πάντα υψηλότερο ποσοστό επανεμφάνισης. Μερικοί τελικά θα υποστούν διπλές ή τριπλές επανεισαγωγές στην ίδια εποχή της γρίπης.
Παρεμπιπτόντως, το σύνδρομο Coronavirus δεν προκαλείται έμμεσα από ένα τυπικό σφάλμα γρίπης. Το COVID-19 είναι ένα εξαιρετικά εξελιγμένο βιοαπόθεμα που βιολογικώς εσκεμμένα είναι εξαιρετικά ευκαιριακό, επιθετικό και επιβλαβές. Ως εκ τούτου, η καλύτερη υπεράσπιση είναι να αποφευχθεί η μόλυνση, ειδικά διατηρώντας το smartphone μακριά και καλωδιώνοντας σκληρά όλες τις συσκευές πληροφορικής. Αλλά η πιο σημαντική κίνηση που μπορεί κανείς να κάνει είναι να αποφύγει αυστηρά όλους τους 5G super-hotspots και τους χώρους του IoT.

Παρά την εμφανή μόλυνση, ο σωστός τρόπος ζωής και η διατροφή θα κρατήσουν το COVID-19 σε απόσταση. Αυτός ο τύπος κοροναϊού άτομο του οποίου το εσωτερικό περιβάλλον ευνοεί την πολλαπλασιασμό των ιών και τον πολλαπλασιασμό των συμπτωμάτων. Εν πάση περιπτώσει, τα προληπτικά μέτρα πρέπει να ληφθούν αμέσως από εκείνους που διατρέχουν τον μεγαλύτερο κίνδυνο. Και είναι απολύτως απαραίτητο να αντιμετωπίζετε επιθετικά όλα τα συμπτώματα, ειδικά εκείνοι που είναι ανίκανοι ή υπερβολικά υποφέρουν από φυσιολογικές σωματικές λειτουργίες.

ΒΑΣΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ: Κάθε κάτοικος του πλανήτη θα πρέπει να λαμβάνει όλα τα προληπτικά μέτρα που μπορούν λογικά να πάρουν αυτή τη στιγμή. Οι τακτικές και επικεντρωμένες προληπτικές ενέργειες, που βρίσκονται στην κορυφή της λίστας «Πρέπει να κάνουμε», θα εξυπηρετήσουν το καθένα καλύτερα.προσβάλλει ένα αδύναμο και / ή άρρωστο.

Shocking World Events Pointing to the Soon Return of Jesus..March..2020

Chemtrails -αεροψεκασμοί

Υπάρχουν και άλλα σημαντικά κομμάτια σε αυτό το παζλ-σύνδρομο Coronavirus που παραμένουν έξω από την ικανότητα κάθε ατόμου να ελέγχει. Για παράδειγμα, υπάρχουν τοξικά αερολύματα chemtrail που ψεκάζονται αδιάκοπα στον ουρανό μας. Ο τεράστιος όγκος του χημικώς-κινητού αλουμινίου από μόνη του δηλητηριάζει αργά όλη την ανθρωπότητα. Έτσι είναι το βάριο, το στροντίο, το λίθιο και άλλες χημικές προσμείξεις που απελευθερώνονται στην τροπόσφαιρα μέσω των προγραμμάτων χημικής γεωμηχανικής που διεξάγονται παγκοσμίως.

Υπήρξε σημαντική εντατικοποίηση των χειρισμών ψεκασμού Chemtrail κατά την τελευταία δεκαετία. Η συχνότητα τόσο του συνδρόμου Chemtrail όσο και του φαρμάκου Chemtrail Flu έχει παρατηρήσει μια αισθητή και ανησυχητική αύξηση. Η ριζική αύξηση των νευρολογικών ασθενειών όπως η άνοια, η νόσος του Αλτσχάιμερ, η νόσος του Πάρκινσον, η μυοτροφική πλευρική σκλήρυνση, η πολλαπλή σκλήρυνση, η εγκεφαλική παράλυση, η μυϊκή δυστροφία, η επιληψία, το σύνδρομο Guillain-Barré και η παράλυση του Bell είναι απόδειξη ότι υπάρχουν σημαντικοί περιβαλλοντικοί παράγοντες, άφθονο αερομεταφερόμενο αλουμίνιο.

Υπάρχει μόνο ένας τρόπος με τον οποίο η ατμόσφαιρα θα μπορούσε να έχει γίνει τόσο διαπερασμένη με τόσο πολύ χημικά κινητό αλουμίνιο τόσο γρήγορα: ο απρόσκοπτος ψεκασμός των τοξικών αερολυμάτων σε όλο τον κόσμο. Το πραγματικό πρόβλημα εδώ είναι ότι ο αιματοεγκεφαλικός φραγμός που περιβάλλει το οσφρητικό νεύρο δεν είναι 8 κύτταρα παχύ. Είναι μόνο 4 έως 6 κελιά πλάτη που σημαίνει ότι ένα μεγάλο μέρος αλουμινίου μπαίνει τώρα στον εγκέφαλο. Φυσικά, η βιοσυσσώρευση αλουμινίου λαμβάνει χώρα αλλού στο ανθρώπινο σώμα, όπου θα προκαλέσει και άλλες ασθένειες.

Nat’l Guard Locks Down Houston Monday!!!; Military Activated

Πριν από τη Βιομηχανική Επανάσταση, υπήρχε πολύ μικρό ατμοσφαιρικό αλουμίνιο. Αυτό το τοξικό βαρέο μέταλλο είχε ασφαλιστεί με ασφάλεια στην επιφάνεια της γης (σε βωξίτη), όπου θα μπορούσε να κάνει πολύ μικρή βλάβη στον ανθρώπινο βιο-οργανισμό. Με την εμφάνιση της βιομηχανίας ηλεκτροπαραγωγής με καύση άνθρακα, παράγονται μαζικοί όγκοι ιπτάμενης τέφρας άνθρακα – ένα εξαιρετικά ρυθμισμένο προϊόν αποβλήτων, το οποίο περιέχει μεγάλο ποσοστό οξειδίου του αργιλίου. Έτσι, αυτό που αποφάσισαν οι χημικοί γεωργοί μηχανικοί ήταν να τοποθετήσουν αυτό το επικίνδυνο προϊόν σε χημικούς τύπους λόγω του υγροσκοπικού χαρακτήρα του.

Το βασικό σημείο εδώ είναι ότι όλοι ζουν τώρα κάτω από βαριά χημωμένους/αεροψεκασμένους ουρανούς και επομένως εκτίθενται καθημερινά σε υψηλές δόσεις ανεπιθύμητου αλουμινίου. Η σταθερή ενσωμάτωση αλουμινίου στους ιστούς και τα όργανα μας έχει δημιουργήσει μια καταστροφή δημόσιας υγείας επικών διαστάσεων. Ωστόσο, το κεντρικό μέρος είναι ότι το αλουμίνιο και άλλοι μολυσματικοί παράγοντες χημικής έλικας παίζουν στην ανάπτυξη του συνδρόμου του Coronavirus που προκαλεί μεγάλη ανησυχία. Λόγω της νευρολογικής ανεπάρκειας που εμφανίζεται σε κυτταρικό επίπεδο με την έναρξη του συνδρόμου του Coronavirus, μπορεί να αναφερθεί ότι οι συνεχιζόμενες χειρουργικές επεμβάσεις που έθεσαν σκόπιμα τη σκηνή για αυτή τη μανιακή παραγωγή πανδημίας *.

* Πραγματικά, θέλουμε να μάθουμε γιατί το CDC δημοσίευσε ανακοινώσεις θέσεων εργασίας σε όλη την Αμερική για έναν Σύμβουλο Δημόσιας Υγείας Καραντίνα Πρόγραμμα στις 11/15 / 2019-2 μήνες πριν από την εκδήλωση του Wuhan ;!

Έχει επίσης υποψιαστεί ότι τα διατιθέμενα από Chemtrail συστατικά αποτελούν αναπόσπαστο μέρος του σχεδίου γεωμηχανικής για την κατασκευή τροποσφαιρικών συνθηκών που είναι πολύ πιο ευνοϊκές για τη λειτουργία ενός αποτελεσματικού παραδείγματος 5G. Αυτά τα βαρέα μέταλλα και άλλες χημικές ενώσεις επιλέχθηκαν ειδικά επειδή είναι καλοί αγωγοί για τις απαραίτητες ενέργειες που αποτελούν ένα πλήρως λειτουργικό πλέγμα ισχύος 5G. Κάθε μία από τις σημαντικότερες ομάδες COVID-19 μέχρι σήμερα έχει συμβεί σε πόλεις με έντονη χημεία, συμπεριλαμβανομένης της πιο πρόσφατης ομάδας στη μεγαλύτερη περιοχή της Νέας Υόρκης.

Θα πρέπει επίσης να σημειωθεί ότι υπάρχουν ορισμένα συστατικά σε αερολύματα chemtrail που πιθανόν επιλέχθηκαν λόγω της ικανότητάς τους είτε να ενεργοποιήσουν είτε να ενθαρρύνουν την ανάπτυξη των διαφόρων ιχθυογόνων. Κάθε εποχή της γρίπης διαπιστώνει σημαντική κλιμάκωση της χημειοτραυματισμού, ιδιαίτερα στις αστικές περιοχές, προκειμένου να καταστέλλει τους κατοίκους στο στυλό της συμμόρφωσης με τα εμβόλια.

No Lines B.S. @ COVID 19 TESTING LOCATIOΝ

COVID-19
Ενώ το COVID-19 είναι ο πρωταρχικός παθογόνος μικροοργανισμός του συνδρόμου του Coronavirus, είναι επιτακτική ανάγκη να καταλάβουμε ότι είναι μόνο ένα συστατικό του συνδρόμου COVID-5G-Υπερτοξικότητας. Είναι επίσης πολύ σημαντικό να κατανοήσουμε ότι το COVID-19 είναι μόνο ένας από τους πολλούς κοροναϊούς, μερικοί από τους οποίους προκαλούν το κοινό κρυολόγημα (βλέπε προσθήκη παρακάτω). Αλλά το πραγματικό μυστικό πίσω από αυτόν τον οπλοποιημένο ιό μπορεί να βρεθεί στο όνομά του. CORONAVIRUS BIOWEAPON MYSTERY SOLVED(κοροναϊός βιολογικό όπλο, το μυστήριο λύθηκε): Είναι όλα στο όνομα!

https://themilleniumreport.com/2020/02/coronavirus-bioweapon-mystery-solved-its-all-in-the-name/

Όπως υποδηλώνει το όνομα «CORONA», μόλις γίνει ο κρίσιμος σύνδεσμος μεταξύ του κοροναϊού και του 5G, γίνεται σαφές ότι ολόκληρη η ανθρώπινη φυλή πρόκειται να υποστεί μια βιβλική μάστιγα. Όχι μόνο αυτό, πολλοί λαοί υποφέρουν τρομερά από διάφορους και διάφορους τύπους ασθένειας ΗΜΓ και ασθένειας EMR και δηλητηρίασης από μικροκυμάτα και από τη νόσο μη ιονίζουσας ακτινοβολίας και το σύνδρομο ηλεκτροευαισθησίας για πολλές δεκαετίες … εντελώς ανυπόστοχες για τα πραγματικά αίτια. Ως εκ τούτου, αν δεν υπήρχε κανένα ηλεκτρικό πρότυπο στον πλανήτη Γη σήμερα, δεν θα υπήρχε Σύνδρομο Κοροναϊού το 2020.

ΒΑΣΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ: Πρέπει να καταστεί σαφές ότι, μέχρι σήμερα, δεν υπήρξαν πειστικά επιστημονικά στοιχεία που να αποδεικνύουν την ύπαρξη του COVID-19. Ομοίως, δεν έχει υπάρξει καμία βεβαιότητα από τις αρμόδιες αρχές, ότι χορηγείται αξιόπιστος διαγνωστικός έλεγχος σε ασθενείς που έχουν δοκιμαστεί θετικά για το COVID-19. Όπως πάντα, η κυβέρνηση έχει αποκρύψει τις πιο βασικές πληροφορίες και βασικά στοιχεία σχετικά με αυτή την υποτιθέμενη πανδημία. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει μια πολύ πραγματική βιοαπόθεση στη ρίζα αυτής της συνεχιζόμενης βιοτρομοκρατίας και του παγκόσμιου ψυχοφύλακα. Αλλά αυτό το «πραγματικό βιολογικό όπλο» μπορεί να είναι μόνο το 5G όπλο.

Υπερτοξικότητα
Υπάρχει μια ασθένεια που δεν είναι γνωστή ως σύνδρομο υπερτοξικότητας. Προκαλείται από την εξαιρετική και συνεχή βιοσυσσώρευση κάθε είδους τοξίνης που εκτίθεται τώρα στην ανθρωπότητα. Είναι επίσης η ασθένεια πύλης για πολλούς άλλους τύπους πολύ πιο εξουθενωτικών και θανατηφόρων ασθενειών όπως η ασθένεια Morgellons.
Είναι προφανές ότι αυτοί που υποφέρουν από υπερτοξικότητα θα είναι πολύ πιο ευάλωτοι στην κατάρρευση του συνδρόμου Coronavirus από εκείνους με καθαρό προφίλ υγείας. Υπάρχουν πολλοί και ποικίλοι παράγοντες που συμβάλλουν στην κατάσταση της υπερτοξικότητας την οποία πολύ λίγοι γνωρίζουν. Για προφανείς λόγους, οι ηλικιωμένοι θα υποφέρουν πάντοτε από αυτή την πάθηση πολύ περισσότερο από τα παιδιά, και γι ‘αυτό και οι ηλικιωμένοι πεθαίνουν τόσο γρήγορα από το COVID-19 και σε πολύ μεγαλύτερο αριθμό.

Οι νέοι άνθρωποι είναι απλώς πολύ λιγότερο τοξικοί επειδή είχαν λιγότερα έτη έκθεσης. Το υψηλό τοξικό φορτίο των ηλικιωμένων οφείλεται στο γεγονός ότι έχουν βιώσει αρκετές δεκαετίες βιοσυσσώρευσης αμέτρητων χημικών ουσιών, βαρέων μετάλλων, εντομοκτόνων, τοξικών ουσιών, δηλητηρίων, ρύπων, κλπ.

Επομένως, υπάρχει άμεση σχέση μεταξύ του συνολικού βάρους του σώματος και την ευαισθησία στο COVID-19, όπως και σε οποιαδήποτε άλλη ασθένεια ή χρόνια ασθένεια. Εκτός από το ότι μια υπερτοξική εσωτερική διαταραχή θα επιτρέψει στο Σύνδρομο Κοροναϊού να τρέξει ανεξέλεγκτα όπως είδαμε.
Υπάρχουν άλλα μεγάλα κομμάτια σε αυτό το παζλ υπερτοξικότητας που παραμένουν έξω από την ικανότητα κάθε ατόμου να ελέγχει. Για παράδειγμα, υπάρχουν τοξικά αερολύματα chemtrail που ψεκάζονται αδιάκοπα στον ουρανό μας. Ο τεράστιος όγκος του χημικώς-κινητού αλουμινίου από μόνος του δηλητηριάζει αργά όλη την ανθρωπότητα. Έτσι είναι το βάριο, το στροντίο, το λίθιο και άλλες χημικές προσμείξεις που απελευθερώνονται στην τροπόσφαιρα μέσω των προγραμμάτων χημικής γεωμηχανικής που διεξάγονται παγκοσμίως.

Η βιομηχανική ρύπανση παρέχει πολλούς άλλους φορείς διάδοσης τοξινών που συνέβαλαν πάντα στη συνεχιζόμενη επιδημία υπερτοξικότητας. Ακριβώς όπως το Πεκίνο, το Wuhan ήταν επίσης κακόφημο για την καταπιεστική του ρύπανση. Ομοίως, το Μιλάνο είναι η οικονομική δύναμη της Ιταλίας και ο κόμβος των διαφόρων βιομηχανιών για να συμπεριλάβει την «παραγωγή κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων και ενδυμάτων, αυτοκινήτων, χημικών, βιομηχανικών μηχανημάτων και εκδόσεων». [1]
Ίσως η μεγαλύτερη και πιο επικίνδυνη απειλή όπου αφορά υπερτοξικότητα είναι τα προγράμματα παιδικού εμβολιασμού και τα ετήσια προγράμματα εμβολίων κατά της γρίπης. Ιδιαίτερα για τους ηλικιωμένους, ο ετήσιος εμβολιασμός για τη γρίπη εγχέει μια σειρά από βιολογικές και χημικές τοξίνες που είναι εξαιρετικά επιβλαβείς για το ανθρώπινο σώμα. Αυτός είναι ακριβώς ο λόγος για τον οποίο πολλοί ηλικιωμένοι έχουν πεθάνει από το COVID-19. Το συνολικό φορτίο του σώματος τους, μετά από χρόνια πολύ τοξικών εμβολιασμών, είναι τόσο υψηλό ώστε η ασθένεια του κοροναϊού απλά κατακλύζει ολόκληρο τον βιο-οργανισμό.

Πιο σημαντικά, υπάρχουν τώρα ισχυρές ενδείξεις ότι κάθε διαδοχικός εμβολιασμός θα κάνει οποιοδήποτε άτομο, ανεξάρτητα από το μοναδικό τους σύνολο παραγόντων κινδύνου, ΠΟΛΥ πιο ευάλωτος σε μια λοίμωξη COVID-19. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το 2019 είδε τόσα πολλά νομοθετικά όργανα της πολιτείας να εγκρίνουν ή να επιχειρούν να περάσουν τόσα πολλά δρακόντεια μέτρα προς την κατεύθυνση της υποχρεωτικής και χωρίς εξαιρέσεις όλων των προδιαγεγραμμένων παιδικών εμβολιασμών. Αυτές οι απαράδεκτες και ύπουλες νομοθετικές πρωτοβουλίες ελήφθησαν στο πλαίσιο της προετοιμασίας για την επιδημία κοροναϊών με βιοτεχνολογία.

Ψυχογενής Νόσος
Είναι απολύτως αληθές ότι υπάρχουν πολλές ασθένειες και ασθένειες που πλήττουν την ανθρωπότητα και είναι ψυχογενείς σε διαφορετικούς βαθμούς.
Η ψυχογενής ασθένεια (ή ψυχογενής ασθένεια) είναι ένα όνομα που δίνεται σε φυσικές ασθένειες που πιστεύεται ότι προκύπτουν από συναισθηματικούς ή πνευματικούς στρεσογόνους παράγοντες ή από ψυχολογικές ή ψυχιατρικές διαταραχές. [2]
Δεν υπάρχει καλύτερος αντιπρόσωπος μιας ψυχογενούς ασθένειας από το σύνδρομο κοροναϊού. Αυτή η μάστιγα της τρίτης χιλιετίας είναι σίγουρα το απόλυτο παράδειγμα του πώς η γενική διαφημιστική διαφημιστική εκστρατεία μπορεί να δημιουργήσει κυριολεκτικά μια πλαστή πανδημία ακολουθούμενη από τον υπεραερισμό της ομιλίας-κεφαλιού που είναι απαραίτητος για την κατασκευή καθαρού πανικού.

Εδώ υπάρχουν πολλοί άξονες στην στρατηγική πολλαπλών επιπέδων που εφαρμόστηκαν από τους κρυμμένους σκηνοθέτες, τους παραγωγούς και τους σεναριογράφους της Επιχείρησης COVID Pandemic & Panic. Τα περισσότερα από αυτά είναι πολύ πέρα από το πεδίο αυτής της έκθεσης. Ωστόσο, υπάρχει μια ακίδα αυτής της παγκόσμιας ψυχολογικής λειτουργίας που δεν μπορεί να αγνοηθεί.
Ο φόβος του θανάτου και ο φόβος της τερματικής νόσου είναι πιθανώς δύο από τους μεγαλύτερους φόβους που συμμερίζονται οι περισσότεροι άνθρωποι. Οι δράστες της Επιχείρησης COVID Pandemic & Panic το γνωρίζουν πολύ καλά και έχουν παίξει σκόπιμα σε αυτούς τους πρωταρχικούς φόβους όπως ποτέ άλλοτε. Το επακόλουθο και συλλογικό άγχος – συναισθηματικό, πνευματικό, ψυχολογικό και πνευματικό – που έχει τεχνητώς διεγερθεί, είναι απαράμιλλο στη μεταμοντέρνα ιστορία.

ΒΑΣΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ: Κάθε σταδιακός πανικός έχει έναν άνθρωπο που τρομοκρατεί σε διευθύνουσα θέση. Σήμερα, αυτό το προσεκτικά επιλεγμένο άτομο είναι ο Διευθυντής του Εθνικού Ινστιτούτου Αλλεργίας και Λοιμωδών Ασθενειών – Anthony Stephen Fauci
Ο ΜΟ του κάθε άνθρωπου που τρομοκρατεί είναι να χρησιμοποιήσει εντελώς ψεύτικη επιστήμη, παραπλανητικά δεδομένα και ψεύτικες αφηγήσεις για να τρομάξει το ακροατήριό τους ως εξής: Ο Δρ Fauci προωθεί την εντελώς ψεύτικη επιστήμη (Video).

Dr. Anthony Fauci: ‘Delay Anything That’s Elective’ To Spare Medical System | TODAY

Κάθε psyop-ψυχολογική τακτική αυτού του πλάτους και βάθους θα χρησιμεύσει μόνο για την ενίσχυση των αρνητικών κραδασμών που δημιουργούνται παγκοσμίως τόσο ατομικά όσο και συλλογικά. Ολόκληρα έθνη έχουν βυθιστεί στην απόγνωση. Οι πόλεις έχουν καταστραφεί. Μεγάλες εταιρείες έχουν κλείσει, καθώς οι μεγάλες εταιρείες έχουν αναστείλει όλες τις εργασίες. Οι μικρές επιχειρήσεις έχουν ήδη πτωχεύσει, καθώς οι οικογένειες έχουν παραλύσει από φόβο και ανησυχία για το μέλλον τους.

Αυτό δεν έχει συμβεί ποτέ πριν
Ως εκ τούτου, είναι πλέον εμφανές ότι υπάρχει ένα τεράστιο πείραμα που αναλαμβάνεται για τη διάδοση του συνδρόμου των κοροναϊών ως θεμελιωδώς ψυχογενούς ασθένειας, προτού εμφανιστεί στην πραγματικότητα οπουδήποτε, σχεδιάζουν πράξεις βιοτρομοκρατίας. Υπάρχουν πολλοί λόγοι γι ‘αυτό, οι περισσότεροι εξηγούνται σε αυτήν την προηγούμενη έκθεση: ΙΑΤΡΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ: Είναι αυτό που σκοπεύουν να κλειδώσουν τον πλανήτη Γη;

http://themillenniumreport.com/2020/03/medical-martial-law-is-this-how-they-plan-to-lock-down-planet-earth/

Επειδή κάθε ψυχογενής ασθένεια βασίζεται σε μια κρίσιμη μάζα ατόμων που το πιστεύουν, ο καλύτερος τρόπος να τερματιστεί αυτός ο εντελώς παντελής πανικός είναι να μοιραστεί κανείς την αλήθεια. Οι πιο ραδιενεργές αλήθειες και τα ενοχοποιητικά γεγονότα αφορούν πάντα το ποιος και γιατί.

Τίποτα δεν αλλάζει μέχρις ότου αυτοί που κυβερνούν κρυφά τις ΗΠΑ διώκονται για την 11/11, JFK, OK City, 5G, ψεκασμοί , εμβολιασμοί , COVID-19 ….

Βιοτρομοκρατία
Αυτό που όλοι βλέπουμε είναι μια συνεχιζόμενη σειρά βιοτρομοκρατικών επιθέσεων σε μεγάλα και μικρά έθνη. Οι λόγοι για αυτό το κύμα εγκληματικότητας της βιοτρομοκρατίας που πλένουν σήμερα πάνω στον πλανήτη θα έπρεπε να είναι προφανείς, ακόμη και στους απροσδόκητους. Βλέπε: ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ PANDEMIC CORONAVIRUS: 16 λόγοι για την ανάπτυξη αυτού του καταστροφικού βιολογικού καθαρισμού το 2020:

http://themillenniumreport.com/2020/02/operation-coronavirus-pandemic-16-reasons-for-the-deployment-of-this-devastating-bioweapon-in-2020/

Όσο για το ποιος είναι πίσω από αυτό το ξέσπασμα του διεθνούς εγκλήματος, είναι πλέον σαφές ότι το COVID-19 προέρχεται από το εργαστήριο βιολογικών όπλων των ΗΠΑ στο Fort Detrick (το οποίο έκλεισε το CDC τον Ιούλιο, λόγω εκδηλώσεων). Ωστόσο, μόνο και μόνο επειδή το COVID-19 ήταν βιοτεχνοποιημένο από το Στρατιωτικό των Η.Π.Α. δεν σημαίνει ότι πρόκειται για μαύρη αμερικανική λειτουργία και για C.I.A. psyop. Στην πραγματικότητα, η 9/11 της Κίνας στο Wuhan εκτελείται στην πραγματικότητα από τον Gladio κάτω από το κεφάλαιο του ΝΑΤΟ (γνωστό και ως «Οργανισμός Τρομοκρατίας του Βόρειου Ατλαντικού»).

Ποιο είναι το σημαντικό σημείο;
Όταν κάποιος είναι κάτω από μαρασμό επίθεση, είναι επιτακτική ανάγκη να αντιδράσει ανάλογα. Ωστόσο, πολύ λίγοι είναι γνώστες της βιολογικής καλλιέργειας που έχει χρησιμοποιηθεί κατά της ανθρωπότητας από την Ισπανική Γρίπη του 1918.
«Ως ιστορικό γεγονός, έχουν εκδηλωθεί πολυάριθμοι/α bioweapons/βιολογικά όπλα εναντίον ορισμένων εθνών και πληθυσμών τον περασμένο αιώνα, όπως η ασιατική γρίπη του 1957, η γρίπη του Χονγκ Κονγκ του 1968, ο ιός Epstein-Barr, ο ιός του ανθρώπινου θηλώματος, ο ιός του απλού έρπητα, , AIDS / HIV, γρίπη των χοίρων, γρίπη των πτηνών, ασθένεια ιού Ebola, ιός του Δυτικού Νείλου, καθώς και πολλές από τις εκδηλώσεις ιλαράς και ευλογιάς. (Θυμηθείτε τις φυλές των ιθαγενών Αμερικανών που κατά τη διάρκεια του 19ου αιώνα σκοτώθηκαν σκόπιμα μέσω του βιολογικού καθαρίσματος της ευλογιάς). «

Ως εκ τούτου, έφτασε τελικά ο χρόνος για τους ανθρώπους παντού να συναντηθούν για να τερματίσουν –για πάντα – αυτόν τον ατελείωτο βιολογικό πόλεμο, το επικίνδυνο roll-out 5G και τα κλιματικά μεταβαλλόμενα Chemtrails.

Συμπέρασμα:

Το σύνδρομο COVID-5G-Chemtrail είναι ακριβώς αυτό που το όνομα λέει ότι είναι.

Η ένταση της εκδήλωσής της είναι επίσης συνάρτηση πολλών άλλων παραγόντων κινδύνου, καθένας από τους οποίους μπορεί να προσκολληθεί σε οποιαδήποτε συγκεκριμένη περίπτωση από έμπειρο ιατρό ή / και εξειδικευμένο ιατρό.

Και, «ΝΑΙ!», Το Σύνδρομο Κοροναϊού είναι σίγουρα ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο σύνδρομο που μπορεί να αψηφεί τη διάγνωση και τη θεραπεία. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τόσοι πολλοί πέφτουν σαν μύγες πριν πέσουν νεκροί. Τα συμπτώματα είτε γίνονται εντατικά τόσο γρήγορα, είτε εμφανίζονται ασυνήθιστα συμπτώματα τόσο γρήγορα, ώστε οι παθιασμένοι γιατροί να πιάνονται με σταθερό πόδι. Οι ίδιοι οι ασθενείς, τότε, συγκλονίζονται από τη σοβαρότητα και την αδυναμία των συμπτωμάτων. Σε πολλές περιπτώσεις, ο συνδυασμός των εξουθενωτικών και συχνά άγνωστων συμπτωμάτων απλώς τους αποθαρρύνει.

Υπό το φως αυτών των αβέβαιων πραγματικοτήτων, όσο πιο ευαισθητοποιημένο είναι το γεγονός ότι κάθε άτομο έχει να κάνει με τις βασικές προσεγγίσεις σε αυτή την κρίσιμη ανάλυση κοροναϊού, τόσο πιο αποτελεσματική είναι η ανταπόκρισή τους. Η υγεία και η ευημερία των οικογενειών και των φίλων μας, των συναδέλφων και άλλων γνωστών εξαρτώνται σε μεγάλο βαθμό από αυτή τη ζωτική γνώση. Πραγματικά, ορίζουμε τη στιγμή της ανθρώπινης ιστορίας και όλοι βρίσκονται στη δική τους σκηνή για να διαδραματίσουν τον ζωτικό τους ρόλο.

Παρακαλούμε, πιστούς αναγνώστες, να μας βοηθήσετε να διαδώσουμε αυτή την επείγουσα συζήτηση πριν κλείσουν τα κοινωνικά μέσα σε όλες τις θέσεις του κοροναϊού. Αυτό έρχεται έπειτα καθώς οι λογοκριτές του Διαδικτύου δεν θέλουν αυτό το είδος εξουσιοδοτημένης αλήθειας να φτάσει στις μάζες.

Military Setting Up Tents at FedEx Field Lot In Maryland

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *