«ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ» ΣΕ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΞ ΑΝΑΤΟΛΩΝ

4.83/5 (6)

φοτο1Γράφει η Σουλτάνα Χειλαδάκη

Αγαπητοί μουσουλμάνοι της Ευρώπης καλημέρα! Έχουμε μια πολύ καλή είδηση για εσάς. Όλα τα χωράφια στην Γερμανία, Αυστρία, Ολλανδία, Σουηδία, Δανία, Φινλανδία, Αγγλία, Γαλλία, και Ελβετία, όπως ξέρετε παράγουν μεγάλες ποσότητες από καρότα, σιτάρια, βρώμη, και πολλά άλλα καλά και ευλογημένα που θα τα τρώτε με ευλογία όλοι σας.

Και οι αγαπητές  αγελάδες, κατσίκες, πρόβατα, κότες, γαλοπούλες, γαϊδούρια, κλπ. τρώνε ευτυχισμένα το γρασίδι των χωρών αυτών και έχουνε μια ευτυχισμένη ζωή. Αλλά και τα ζώα που δεν είναι ελεύθερης βοσκής, έχουνε επίσης τις ανάλογες απολαβές από καλή τροφή με σανό που το μάζεψαν από τα πανέμορφα ευρωπαϊκά λιβάδια.

Και ξέρετε ΓΙΑΤΙ μεγαλώνουν τόσα ωραία ; Γιατί απλούστατα κάθε άνοιξη τα ραντίζουνε με… κοπριές από ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ! Ναι, καλά ακούσατε! Από ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ! Ναι μάλιστα φίλοι μου μουσουλμάνοι, αυτό σημαίνει πως ότι τρώτε από εδώ και πέρα στις νέες χώρες που ήρθατε χωρίς κανείς να σας καλέσει, περιέχει χοιρινό γιατί η ουσία αυτή «ψεκάζεται» πλέον παντού στην Ευρώπη. Άρα και τα μακαρόνια που θα τρώτε, το ψωμί σας, το αλεύρι, όλα περιέχουν χοιρινή ουσία γιατί τα λίπαναν με χοιρινή κοπριά. Να το ξέρετε από εδώ και πέρα, κάθε μπουκιά που πηγαίνει στο στομάχι σας θα περιέχει χοιρινή ουσία, είτε το θέλετε η όχι.

φοτο2Τι είπαμε ότι λέει ο προφήτης Mohamed στην Σούρα 5, στροφή 3? Σας απαγορεύει αυστηρώς το χοιρινό! Πάντως είστε όλοι μια χαρά και υγιείς, παρόλο που δεν ξέρατε ότι σας ταΐζουν εδώ και καιρό με χοιρινό. Το υπεροπτικό σας ύφος απέναντι στις θρησκείες μας και στις κουλτούρες μας, μάλλον πρέπει πολύ σύντομα να σας κάνει πιο προσεκτικούς. Σκεφτείτε καλά κάθε μπουκιά που θα τρώτε από εδώ και πέρα αν η συνείδηση σας στο επιτρέπει και…Καλή όρεξη!

Και μια είδηση που διαβάσαμε πρόσφατα από την ΟSZE, (Organisation für Sicherheit und Zusammenarbeit in Europa = Οργανισμός για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη) : 100.000 ευρώ πληρώνει η ISIS για όπλα που μπορούν να αφαιρούν οι λαθρομετανάστες από στρατιώτες ή αστυνομικούς στην Ευρώπη.

φοτο3Οι αρχές της αστυνομίας στην Γερμανία είναι πολύ ανήσυχες από αυτή την είδηση και αγρυπνούνε. Στα σύνορα έχουνε σημάνει συναγερμό. Δόθηκε εντολή οι αστυνομικοί να είναι πιο προσεκτικοί σε εκείνες τις περιοχές. Ο Oberst Joachim Huber από το Steiermark, ανώτατος αξιωματικός της γερμανικής αστυνομίας ανακοίνωσε ότι, «δεν θα αφήσουμε να περάσει έτσι αυτή η είδηση» και έδωσε εντολές να υπάρξει συνεργασία και με την αστυνομία της Αυστρίας για περισσότερους ελέγχους.

Φυσικά μας κοροϊδεύουν γιατί είναι αδύνατο να ελέγξουν όλη αυτή την ανρθωποθύελλα και θέλουν να να μας καθησυχάζουνε ότι όλα είναι υπό έλεγχο.

Η «ευτυχία» της Ευρώπης με τα εκατομμύρια μουσουλμάνους παράνομους μετανάστες! Τι προφήτης που ήταν εκείνος ο αδικοχαμένος, Μουαμάρ Καντάφι ?

ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

3 Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *