ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ! ΠΡΙΝ Ο ΤΡΑΜΠ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΟ ΙΡΑΝ-ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΟ!(Βίντεο)

5/5 (3)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

John Bolton, Donald Trump, Netanyahu, Ιράν, Ιράκ, Ιρανική επανάσταση του 1979. Υπάρχει μια ιστορική περίοδος έντασης μεταξύ των ΗΠΑ και του Ιράν εδώ και δεκαετίες. Το 1953, οι Ηνωμένες Πολιτείες ανέτρεψαν τη νόμιμη κυβέρνηση του Ιράν να αποκαταστήσει τη μοναρχία του Σάχη Μοχάμαντ Ρέζα Παχλάβι, ο οποίος κυβέρνησε το Ιράν με αμερικανική υποστήριξη μέχρι το 1979. Η ιρανική επανάσταση ξεκίνησε τον σάχη «Shah Fararisho de» – ο σάχ έφυγε – Η ιρανική αντίσταση πυροδότησε την Πρεσβεία των ΗΠΑ στην Τεχεράνη και κατέλαβε 52 Αμερικανούς ομήρους για 444 ημέρες.

Κατά τη διάρκεια του πολέμου Ιράκ-Ιράν (1980-88), οι ΗΠΑ υποστήριξαν το Ιράκ και κατέλυσαν ένα ιρανικό πολιτικό αεροσκάφος στον διεθνή εναέριο χώρο, το οποίο είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο περισσότερων από 300 επιβατών.

Shocking!!! Before Trump Goes To War With Iran – You Have To Watch This!!!

Η Αμερική πρέπει να ξυπνήσει. Το Κογκρέσο επιτρέπει στη διοίκηση του Τραμπ να ενεργεί ανόητα – στην πραγματικότητα δεν είναι ούτε ο Τραμπ, αλλά είναι χρήματα από το ισχυρό λόμπι της Ziopig, το οποίο ουσιαστικά «κοροϊδευει» το σύνταγμα των Ηνωμένων Πολιτειών!

Το Κογκρέσο δεν ασκεί την εξουσία και την ευθύνη του βάσει του Άρθρου Ι, Τμήμα 8 του Συντάγματος, σύμφωνα με το οποίο «το Κογκρέσο θα έχει την εξουσία να δηλώνει τον πόλεμο».

Το καθεστώς  Τραμπ πιθανόν να ισχυρίζεται ότι η προεδρική εξουσία για να χτυπήσει το Ιράν βασίζεται στην (AUMF), το οποίο έθεσε ένα επικίνδυνο προηγούμενο, στο οποίο το Κογκρέσο εξουσιοδότησε τον πρόεδρο Μπους να χρησιμοποιήσει τη δύναμη ενάντια σε εκείνους που «καθορίζει σχεδιάζει, εγκρίνει, αναλαμβάνει ή βοηθά» τις ψεύτικες επιθέσεις σε αυτή τη φοβερή μέρα το 2001.

Το καθεστώς του Τραμπ  θα κάνει αυτό το αίτημα, ωστόσο, εναπόκειται σε αυτούς που φοβούνται και αγαπούν τον Θεό, καθώς και πραγματικούς πατριώτες των ΗΠΑ για να εξασφαλίσει ότι αμφισβητείται.

Ποιος θα είναι ο επόμενος πρωθυπουργός της Βρετανίας; Κάνετε τη Βρετανία ανασφαλής πάλι !!!!

Who Will Be The Next Prime Minister Of Britain? Make Britain Unsafe Again!!!!

Ο Τζέρεμι Χαντ, ο Μπόρις Τζόνσον, το Συντηρητικό Κόμμα, το Συντηρητικό Κόμμα, οι Συντηρητικοί Φίλοι του Ισραήλ, η Σαουδική Αραβία, ο Τζέρεμι Κορμπίν, ο Όμιλος ασχολούνται με την Υεμένη, όχι τόσο γρήγορα! Σταθείτε κ. Hunt! Πρέπει να εγείρονται σοβαρές ερωτήσεις εάν ο Jeremy Hunt παίρνει χρήματα από τα συμφέροντα της Σαουδικής Αραβίας για να χρηματοδοτήσει την προσπάθειά του να γίνει πρωθυπουργός. Πρέπει επίσης να τεθούν ερωτήματα σε σχέση με τη συμφωνία όπλων με τη Σαουδική Αραβία, η οποία καταστρέφει τη ζωή αθώων ανθρώπων στην Υεμένη κάνοντας τη Βρετανία μη ασφαλή!

Ο Τζέρεμι Χαντ πρέπει να δώσει πίσω τα χρήματα αμέσως και δεσμεύεται να μην δεχτεί μελλοντικές δωρεές που θα μπορούσαν να επηρεάσουν την καθημερινή του δουλειά … Στην πραγματικότητα, ας πάρουμε όλους τους Συντηρητικούς να δηλώσουν τα οικονομικά τους, το βρετανικό κοινό πρέπει να ξέρει! Ο Bin Salman είναι μια εξαιρετικά αμφιλεγόμενη φιγούρα. Μια έκθεση των Ηνωμένων Εθνών βρήκε «αξιόπιστες αποδείξεις» για να πει ότι αυτός και άλλοι Σαουδαραβικοί αξιωματούχοι βρίσκονταν πίσω από τη δολοφονία του δημοσιογράφου Τζαμάλ Χασόγκγι στο Σαουδαραβικό προξενείο στην Τουρκία πέρυσι. Δεν είναι μόνο ο θείος Ερντογάν που κατηγορείται ότι η βασιλική οικογένεια κάθισε στη Σαουδική Αραβία, αλλά όλος ο κόσμος γνωρίζει ότι την Σαουδική Αραβία δεν μπορεί να την εμπιστευτεί.

Δεν είναι μόνο η πώληση όπλων στη Σαουδική Αραβία, η οποία έχει καταστήσει τις βρετανικές οδούς μη ασφαλείς, αλλά είναι επίσης και οι λατρευτικές διδασκαλίες του Ουαχαμπισμού που την οδήγησαν σε σειρά τρομοκρατικών περιστατικών που δεν μπορούν να αγνοηθούν! 160.000 μέλη του Κόμματος των Τόρι θα αποφασίσουν τον επόμενο πρωθυπουργό και το μέλλον της χώρας μας σε δύο εβδομάδες.

Θα έχουν ψηφοφορία, δεν έχουμε ψηφοφορία. Αρκετά, το κοινό πρέπει να ζητήσει από μια Γενική Εκλογή να ασχοληθεί με τα πραγματικά ζητήματα στη χώρα μας. Θα παραμείνουν οι Βόρειοι Βρετανοί του Ηνωμένου Βασιλείου, ή πρέπει να δημιουργήσουμε έναν αριθμό 11 εκεί έξω, γιατί κανείς δεν φαίνεται να ακούει κανέναν από τον Βορρά! erdoğan, suudi arabistan, jamal khashoggi, Τουρκία σε Σουδάν Αραβικά, Τουρκία, Τουρκία, Τουρκία, Ισλανδία, Σουηδία, ΒαχΑμπίζμ.

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *