ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ… Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ!!! (βίντεο)

5/5 (8)

Ο Σπένσερ, προειδοποιεί πως το 2024, η ανθρωπότητα θα γνωρίσει τον απόλυτο εφιάλτη με την εισβολή εκατοντάδων χιλιάδων εξωγήινων σκαφών και μόνον η γνώση και η αντίσταση μπορεί να σώσει την ανθρωπότητα.

Συγκλονιστικά τα όσα περιγράφονται στο βίντεο από τον Τζόζεφ Σπένσερ, ο οποίος φέρεται να ήταν πράκτορας Μυστικών Υπηρεσιών της Αμερικής.

Στον Σπένσερ, έγιναν πειράματα mind control (έλεγχος του νου), προκειμένου αφενός μεν να ξεχάσει όλο του το παρελθόν, και αφετέρου να δρα χωρίς αντίρρηση, κάτω από τις εντολές των ανωτέρων του.

Τα όσα καταγγέλει στο δεκατριάλεπτο βίντεο, είναι συγκλονιστικά και αφορούν στην ύπαρξη εξωγήινων όντων και στον κίνδυνο που απειλεί την ανθρωπότητα, από τις σχέσεις των εξωγήινων με τις αμερικανικές κυβερνήσεις.

Σε αρχαίες τοιχογραφίες, έχουν βρεθεί περίεργες ανάλογες εικόνες… αλλά και σε αρχαία συγγράμματα, γίνεται αναφορά σε εξωγήινους.

Ο Σπένσερ, προειδοποιεί πως το 2024, η ανθρωπότητα θα γνωρίσει τον απόλυτο εφιάλτη με την εισβολή εκατοντάδων χιλιάδων εξωγήινων σκαφών και μόνον η γνώση και η αντίσταση μπορεί να σώσει την ανθρωπότητα.

Με τα όσα μέχρι σήμερα έχουν δει το φως, τίποτα δεν αποκλείεται και τίποτα δεν μας εξασφαλίζει πως δεν υπάρχουν…

Το γεγονός πως σατανικά μυαλά έχουν κυριαρχήσει στην εξουσία όχι μόνον της Αμερικής, αλλά και σ’ ολόκληρη την ανθρωπότητα είναι επίσης πλέον γνωστό, και ο κόσμος αφυπνίζεται… κάνει  ένα βήμα προς την απαγορευμένη  γνώση… 

Είναι η μόνη δύναμη που έχουμε, για να αντισταθούμε.

Καλλιόπη Σουφλή

Υ.Γ. Διαβάστε το κείμενο που ακολουθεί, πατώντας πάνω στον τίτλο, και δείτε το βίντεο.

Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΩΘΕΙ.

Ο ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΝΤΟΥΑΪΤ ΑΪΖΕΝΧΑΟΥΕΡ ΕΙΧΕ ΤΡΕΙΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ;

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ… Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ!!!

https://www.brighteon.com/e60e4777-5653-405b-a0bd-8c541e025881

www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *