ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΑ ΤΑΝΚΣ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ. ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΠΟΛΕΜΟ;

dresden_mhm_05-1

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Σχεδιάζει άραγε η Γερμανία έναν Παγκόσμιο πόλεμο, εμφύλιο πόλεμο, πόλεμο κρατών; Ακόμη και αν δεν το σχεδιάζουν οι ίδιοι οι ελίτες , όπως φαίνεται ετοιμάζεται μια μεγάλη εξαγωγή όπλων.
dresden_1

Συγκεκριμένα στην περιοχή Χέσεν , όπλα καθώς και τανκς έγιναν ορατά από πολλούς οι οποίοι βρίσκονταν εκεί. Υπάρχουν περισσότερες από 50 πλήρως φορτωμένες αμαξοστοιχίες οι οποίες έχουν ειδωθεί.

Αν φυσικά δεν υπήρχε η αστυνομία η οποία βρίσκεται πάντοτε με το μέρος των αντιπάλων, τέτοιες αμαξοστοιχίες θα μπορούσαν εύκολα να εξολοθρευτούν. Για όλον αυτόν τον εξοπλισμό και τις αμαξοστοιχίες το κράτος εκμεταλλεύεται τα χρήματα των πολιτών καθώς κανένας από αυτούς δεν επιθυμεί να πληρώνει χρέη προς τις εγκληματικές κυβερνήσεις.
dresden_2

Σύμφωνα με πρόσφατα στοιχεία, 5000 τανκς μεταφέρθηκαν από την Αγγλία προς τη Γερμανία καθώς οι κυβερνήσεις του ψεύδους ισχυρίζονται πως στην Αγγλία δεν υπήρχε πλέον χώρος για την εγκατάσταση τους. Οι πληροφορίες βρίσκονται σε εξέλιξη, καθώς για ποιόν λόγο θα μπορούσε κανείς να χρειάζεται 5000 αμαξοστοιχίες, αν όχι για έναν επερχόμενο μεγάλο πόλεμο;
dresden_3

Οι υπακούοντες στο σύστημα καθώς και οι αστυνομικοί ισχυρίζονται πως αυτά τα τανκς βρίσκονται εκεί διότι απλώς χρειάζονται για προστασία. Παρόλα αυτά ο τρόπος συγκέντρωσης και οργάνωσης όλων αυτών των αμαξοστοιχιών δείχνει πως κάτι σημαντικότερο προετοιμάζεται το οποίο παραμένει κρυφό από το ευρύ κοινό.
b8y4bdnieaaiiba

Προς τους πατριώτες της Γερμανίας και της Αυστρίας που επιθυμούν την ελευθερία:

 

 

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

3 Σχόλια

  1. 6 Οκτ. 2016

    […] nikosxeiladakis.gr […]

  2. 6 Οκτ. 2016
  3. 6 Οκτ. 2016

    […] κρατών; Ακόμη και αν δεν το σχεδιάζουν οι ίδιοι οι ελίτες , όπως φαίνεται ετοιμάζεται μια μεγάλη εξαγωγή όπλων. Συγκεκριμένα στην περιοχή Χέσεν , όπλα καθώς και τανκς έγιναν ορατά από πολλούς οι οποίοι βρίσκονταν εκεί. Υπάρχουν περισσότερες από 50 πλήρως φορτωμένες αμαξοστοιχίες οι οποίες έχουν ειδωθεί. Αν φυσικά δεν υπήρχε η αστυνομία η οποία βρίσκεται πάντοτε με το μέρος των αντιπάλων, τέτοιες αμαξοστοιχίες θα μπορούσαν εύκολα να εξολοθρευτούν. Για όλον αυτόν τον εξοπλισμό και τις αμαξοστοιχίες το κράτος εκμεταλλεύεται τα χρήματα των πολιτών καθώς κανένας από αυτούς δεν επιθυμεί να πληρώνει χρέη προς τις εγκληματικές κυβερνήσεις. Σύμφωνα με πρόσφατα στοιχεία, 5000 τανκς μεταφέρθηκαν από την Αγγλία προς τη Γερμανία καθώς οι κυβερνήσεις του ψεύδους ισχυρίζονται πως στην Αγγλία δεν υπήρχε πλέον χώρος για την εγκατάσταση τους. Οι πληροφορίες βρίσκονται σε εξέλιξη, καθώς για ποιόν λόγο θα μπορούσε κανείς να χρειάζεται 5000 αμαξοστοιχίες, αν όχι για έναν επερχόμενο μεγάλο πόλεμο; Οι υπακούοντες στο σύστημα καθώς και οι αστυνομικοί ισχυρίζονται πως αυτά τα τανκς βρίσκονται εκεί διότι απλώς χρειάζονται για προστασία. Παρόλα αυτά ο τρόπος συγκέντρωσης και οργάνωσης όλων αυτών των αμαξοστοιχιών δείχνει πως κάτι σημαντικότερο προετοιμάζεται το οποίο παραμένει κρυφό από το ευρύ κοινό. Προς τους πατριώτες της Γερμανίας και της Αυστρίας που επιθυμούν την ελευθερία: ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗwww.nikosxeiladakis.gr […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *