Στόχος τους και τα νήπια… Από Σεπτέμβριο με σκαναρισμα barcode τα παιδιά στους παιδικούς σταθμούς

5/5 (1)

Σύμφωνα με την ΚΥΑ οι δικαιουχες μητέρες του προγράμματος, άνεργες ή μονογονεϊκές οικογένειες, θα πρέπει να εκδόσουν ένα γραμμωτό κώδικα (barcode) τον οποιο θα χρησιμοποιούν δύο φορές καθημερινά, μια κατά την παράδοση του παιδιού στον παιδικό σταθμό και μια κατά την παραλαβή του.

ΒΗΜΑ – ΒΗΜΑ ΤΟ ΠΑΝΕ… ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΦΤΑΣΟΥΝ ΣΤΟ ΤΣΙΠΑΡΙΣΜΑ.Μια ΕΤΑΙΡΕΙΑ, θα ελέγχει τα παιδιά μας και θα τα … μαρκάρει ως … ΖΩΑ. Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ.ΟΛΑ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ… ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΑΣ, ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΙΝΑΙ.Γραμμένα εδώ και χρόνια στα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ, από τις έρευνες και τα ντοκουμέντα της Βενετίας Κάντζια.Κάποτε, δεν τα πιστεύατε… τώρα θα τα δείτε στην πράξη.

Υ.Γ. ΚΡΑΤΕΙΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΣΩΣΕΤΕ… κι αν δεν μπορείτε, βρείτε ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ που μπορούν να σας βοηθήσουν.ΜΗΝ ΤΑ ΕΚΘΕΤΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΚΑΝΑΡΙΣΜΑΤΑ.

attikaneainfo

Όταν πριν από λίγα χρόνια σου έλεγε κάποιος ότι για να στείλεις το παιδί σου στο σχολείο πρέπει να έχει barcode ήταν σίγουρα ψεκασμένος. Και όμως σήμερα γίνεται πραγματικότητα.

Του Ζαχαρία Μυτιληνιού

Μια δυσάρεστη έκπληξη περιμένει εκπαιδευτικούς και τις γυναίκες που είναι δικαιούχοι του προγράμματος για τους δωρεάν παιδικούς σταθμούς μέσω του ΕΣΠΑ.

Στην Κοινή Υπουργική Απόφαση με αριθμό 78812 από 15/7/21 που υπογράφουν ο Υπουργός Επικρατείας κ. Πιερρακακης, ο Υφυπουργός Ανάπτυξης κ. Τσακίρης, η Υφυπουργός Εργασίας κ. Μιχαηλίδου και ο Αναπληρωτης Υπουργός Εσωτερικών κ. Πέτσας έρχεται να κάνει όλες τις συνωμοσίες μέρος της καθημερινότητας των παιδιών που από 1η Σεπτεμβρίου θα πάνε στους παιδικούς σταθμούς μέσω ΕΣΠΑ.Σύμφωνα με την ΚΥΑ οι δικαιουχες μητέρες του προγράμματος, άνεργες ή μονογονεϊκές οικογένειες, θα πρέπει να εκδόσουν ένα γραμμωτό κώδικα (barcode) τον οποιο θα χρησιμοποιούν δύο φορές καθημερινά, μια κατά την παράδοση του παιδιού στον παιδικό σταθμό και μια κατά την παραλαβή του.

Συγκεκριμένα διαβάζουμε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως

γ) Να καταγράφουν την είσοδο και έξοδο των παιδιών και λοιπών ατόμων στις δομές του Προγράμματος, με χρήση ειδικής εφαρμογής κινητής τηλεφωνίας που θα διαθέτει η Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε. στους συμμετέχοντες Φορείς, μέσω  του  ιστότοπου  του  Προγράμματος.  Η  εν  λόγω  εφαρμογή θα χρησιμοποιείται για τη σάρωση του γραμμωτού κώδικα (barcode) που θα βρίσκεται εκτυπωμένο σε ειδικό έγγραφο που θα φέρουν οι ωφελούμενοι κατά την προσέλευση και αποχώρηση των εξυπηρετούμενων ατόμων.

Σίγουρα αυτό σου θυμίζει Χόλιγουντ, ψεκασμενους, τρελούς που έκαναν κάποτε συγκεντρώσεις στο Σύνταγμα και τους χλεύαζαν οι περισσότεροι.

Και όμως από 1η Σεπτεμβρίου 2021 θα είναι η καθημερινότητα χιλιάδων παιδιών που πλέον θα σκαναρονται δις ημερησίως από τους εκπαιδευτικούς / παιδαγωγούς τους στα πλαίσια της “διασφάλισης της ορθής εφαρμογής του προγράμματος”.

Τα παιδιά πλέον εκπαιδεύονται από τη βρεφική τους ηλικία στο σκανάρισμα. Οι επόμενοι πολίτες πρέπει να είναι πειθήνιοι.

Φυσικά το κρατικό σύστημα επιβολής ξεκίνησε από τους αδύναμους που αδυνατούν για άλλη μια φορά να αντιδράσουν.

Τις γυναίκες που είναι μόνες στον κόσμο με μικρά παιδιά. Που εάν δεν τα στείλουν στον παιδικό σταθμό θα χάσουν κοινωνικά επιδόματα, το μισθό τους και εν τέλει τα ίδια τους τα παιδιά από αδυναμία να τα ζήσουν.

Πλέον την Αποκάλυψη δεν τη διαβάζουμε, τη ζούμε…

ΥΓ: Σε κάνα χρόνο και επειδή τα χαρτιά χάνονται εύκολα, γίνεται το χαρτί βραχιολάκι και λίγο αργότερα γιατί όχι και τσιπάκι.

freepen.gr

Πηγή

Βόμβα από την WSJ. Σαθρά τα αποδεικτικά στοιχεία για να εμβολιαστούν τα παιδιά. Οι θάνατοι από covid είναι φουσκωμένοι

By Dr. Marty Makary

Ένας τεράστιος αριθμός κυβερνητικών και ιδιωτικών πολιτικών που επηρεάζουν τα παιδιά βασίζεται σε έναν αριθμό: 335. Τόσα παιδιά κάτω των 18 ετών έχουν πεθάνει με κωδικό διάγνωσης Covid στο φάκελό τους, σύμφωνα με τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων. Ωστόσο, το CDC, το οποίο έχει 21.000 υπαλλήλους, δεν έχει ερευνήσει κάθε θάνατο για να διαπιστώσει αν τον προκάλεσε το Covid ή αν αφορούσε προϋπάρχουσα ιατρική κατάσταση.

Χωρίς αυτά τα δεδομένα, η Συμβουλευτική Επιτροπή του CDC για τις πρακτικές εμβολιασμού αποφάσισε τον Μάιο ότι τα οφέλη του εμβολιασμού με δύο δόσεις υπερτερούν των κινδύνων για όλα τα παιδιά 12 έως 15 ετών. Έχω γράψει εκατοντάδες ιατρικές μελέτες που έχουν αξιολογηθεί από ομότιμους και δεν μπορώ να σκεφτώ κανέναν συντάκτη περιοδικού που θα δεχόταν τον ισχυρισμό ότι 335 θάνατοι οφείλονται σε έναν ιό χωρίς δεδομένα που να δείχνουν αν ο ιός ήταν τυχαίος ή αιτιώδης και χωρίς ανάλυση των σχετικών παραγόντων κινδύνου, όπως η παχυσαρκία.

Η ερευνητική μου ομάδα στο Johns Hopkins συνεργάστηκε με τη μη κερδοσκοπική οργάνωση FAIR Health για να αναλύσει περίπου 48.000 παιδιά ηλικίας κάτω των 18 ετών που διαγνώστηκαν με Covid σε δεδομένα ασφάλισης υγείας από τον Απρίλιο έως τον Αύγουστο του 2020. Η έκθεσή μας διαπίστωσε μηδενικό ποσοστό θνησιμότητας μεταξύ των παιδιών χωρίς προϋπάρχουσα ιατρική κατάσταση όπως η λευχαιμία. Εάν η τάση αυτή διατηρηθεί, έχει σημαντικές επιπτώσεις για τα υγιή παιδιά και για το αν χρειάζονται δύο δόσεις εμβολίου. Η Εθνική Εκπαιδευτική Ένωση συζητά αν θα παροτρύνει τα σχολεία να απαιτούν τον εμβολιασμό πριν από την αυτοπρόσωπη επιστροφή στο σχολείο. Πώς μπορούν αυτοί ή οποιοσδήποτε άλλος να συζητήσει το θέμα χωρίς τα σωστά δεδομένα;

Εν τω μεταξύ, έχουμε ήδη δει διογκωμένους αριθμούς θανάτων του Covid στις ΗΠΑ να αναθεωρούνται προς τα κάτω. Τον περασμένο μήνα η κομητεία Αλαμέντα, στην Καλιφόρνια, μείωσε τον αριθμό των θανάτων από τον ιό Covid κατά 25%, αφού οι αξιωματούχοι δημόσιας υγείας της πολιτείας επέμειναν να αποδίδονται οι θάνατοι στον ιό Covid μόνο εάν ο ιός ήταν άμεσος ή συμβάλλων παράγοντας.

Οργανώσεις και πολιτικοί που επιθυμούν διακαώς να εμβολιάσουν κάθε ζωντανό Αμερικανό ακολουθούν το CDC χωρίς να κατανοούν τους περιορισμούς της μεθοδολογίας. Η διευθύντρια του CDC Rochelle Walensky ισχυρίστηκε ότι ο εμβολιασμός ενός εκατομμυρίου παιδιών εφήβων θα απέτρεπε 200 νοσηλείες και έναν θάνατο σε διάστημα τεσσάρων μηνών. Αλλά η έκθεση νοσηλείας εφήβων με το Covid του οργανισμού, όπως και η καταμέτρηση των θανάτων, δεν κάνει διάκριση στον ιστότοπο αν ένα παιδί νοσηλεύεται για το Covid ή με το Covid. Η επακόλουθη Εβδομαδιαία Έκθεση για τη Νοσηρότητα και τη Θνησιμότητα της εν λόγω ανάλυσης αποκάλυψε ότι το 45,7% “νοσηλεύτηκε για λόγους που μπορεί να μην σχετίζονταν πρωτίστως” με το Covid-19.

Τα νοσοκομεία εξετάζουν συστηματικά ασθενείς που εισάγονται για άλλα ενοχλήματα, ακόμη και αν δεν υπάρχει λόγος να υποπτεύονται ότι έχουν Covid. Ένα ασυμπτωματικό παιδί που βγαίνει θετικό μετά από τραυματισμό σε ατύχημα με ποδήλατο θα μπορούσε να υπολογιστεί ως “νοσηλεία με Covid”.

Το CDC μπορεί επίσης να μην καταγράφει επαρκώς τα δεδομένα σχετικά με τις επιπλοκές των εμβολίων. Η ανάλυση κινδύνου-οφέλους του CDC για τον εμβολιασμό όλων των παιδιών χρησιμοποίησε ποσοστά επιπλοκών που εξάγονται από τη βάση δεδομένων του Vaccine Adverse Event Reporting System, γνωστή ως Vaers, η οποία περιέχει ακατέργαστα, αυτοαναφερόμενα δεδομένα που είναι ανεπιβεβαίωτα και πιθανότατα υποδηλώνουν τα ανεπιθύμητα συμβάντα. Το CDC ή ο Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων θα πρέπει να αναθέσει ταχέως σε γιατρούς να ερευνήσουν κάθε μία από τις χιλιάδες επιπλοκές του εμβολίου που αναφέρθηκαν στο Vaers.

Οι αρχές θα πρέπει επίσης να εξετάσουν κατά πόσον η χορήγηση μιας δόσης εμβολίου είναι ασφαλέστερη επιλογή για τα υγιή παιδιά. Ερευνητές του Πανεπιστημίου του Τελ Αβίβ ανέφεραν ότι μια εφάπαξ δόση του εμβολίου της Pfizer ήταν 100% αποτελεσματική κατά της λοίμωξης σε παιδιά 12 έως 15 ετών. Το CDC όχι μόνο αρνήθηκε να εξετάσει το ενδεχόμενο χορήγησης μιας δόσης για ανηλίκους- ο επιδημιολόγος του Χάρβαρντ Martin Kulldorff μου είπε ότι τον έδιωξαν από την ομάδα εργασίας της συμβουλευτικής επιτροπής για την ασφάλεια του εμβολίου Covid αφού εξέφρασε διαφορετική γνώμη.

Οι κακές επιδόσεις του CDC δεν περιορίζονται στα παιδιά ή στην ασφάλεια των εμβολίων. Στις αρχές της πανδημίας το CDC μας άφησε όλους στα τυφλά, καθώς δεν ανέφερε τις ιατρικές καταστάσεις όσων πέθαναν από το Covid. Η έγκαιρη συλλογή αυτών των πληροφοριών θα διευκόλυνε την προστασία των ενοίκων γηροκομείων και των ασθενών με νεφρική ανεπάρκεια ή διαβήτη. Χρειάστηκε να φτάσει ο Μάρτιος του 2021 για να αναφέρει το CDC ότι το 78% των νοσηλειών με Covid αφορούσε υπέρβαρους ή παχύσαρκους ασθενείς.

Το πιο εντυπωσιακό είναι ότι το CDC δεν συνέλεξε και δεν ανέφερε ποτέ συστηματικά τον υπ’ αριθμόν 1 κορυφαίο δείκτη της πανδημίας -τις καθημερινές νέες νοσηλείες για τη νόσο Covid. Αντ’ αυτού, το CDC προσφέρει τον καθυστερημένο δείκτη της νοσηλείας για όποιον έχει θετικό τεστ για το Covid.

Τα στοιχεία του CDC σχετικά με τα ποσοστά φυσικής ανοσίας είναι ομοίως απογοητευτικά. Το CDC αναφέρει αυτό το μέτρο αποσπασματικά στον ιστότοπό του, αλλά είναι ξεπερασμένο και σε ορισμένες πολιτείες αναφέρεται ότι “δεν υπάρχουν διαθέσιμα στοιχεία”. Η χαμηλή προτεραιότητα που δίνεται σε αυτόν τον δείκτη συνάδει με τον τρόπο με τον οποίο οι αξιωματούχοι δημόσιας υγείας έχουν υποβαθμίσει και αγνοήσει τη φυσική ανοσία στην προσπάθειά τους να εμβολιαστούν όλοι.

Με δεδομένους τους τεράστιους πόρους του CDC και του FDA, οι οποίοι απασχολούν συνολικά 39.000 υπαλλήλους, οι οργανισμοί αυτοί θα έπρεπε να είναι σε θέση να αναφέρουν τα στατιστικά στοιχεία που απαιτούνται για τη λήψη τεκμηριωμένων πολιτικών αποφάσεων. Εάν τα δεδομένα είναι ελλιπή ή ελαττωματικά, το ίδιο θα συμβεί και με τις αποφάσεις που θα προκύψουν από αυτά. Τα οφέλη του εμβολίου μπορεί να υπερτερούν των κινδύνων του για τα υγιή παιδιά, αλλά η κυβέρνηση δεν θα πρέπει να προσπαθεί να προωθήσει αυτό το συμπέρασμα με βάση ελαττωματικά δεδομένα.

Ο Dr. Makary είναι καθηγητής στην Ιατρική Σχολή Johns Hopkins, στη Σχολή Δημόσιας Υγείας Bloomberg και στη Σχολή Επιχειρήσεων Carey. Είναισυγγραφέαςτουβιβλίου “The Price We Pay: What Broke American Health Care-and How to Fix It”.

Πηγή: WSJ

Το The Flag Report, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το The Flag Report, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Follow us on Twitter
Join our Facebook page

ΠΗΓΗ

www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *