ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΙΤΑΛΙΚΟ ΔΡΑΜΑ ΝΑΝΑΙ ΚΑΛΑ Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ…ΡΩΣΙΑΣ!!!

5/5 (5)

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Ενώ η Ευρωπαϊκή Ένωση, πάλι με τις εμμονές της Γερμανίας προχώρα στην αυτοδιάλυση της, αφού κατέρρευσε κάθε έννοια αλληλεγγύης στα κράτη που διακομίζονται από την θανατηφόρα ασθένεια του Κορονοιού, ο Πούτιν, αφού έστειλε υγειονομικό υλικό στην δοκιμαζόμενη Ιταλία, τώρα στέλνει και στρατιωτικές δυνάμεις με ειδικούς στις θανατηφόρες επιδημίες για περαιτέρω βοήθεια.

Σύμφωνα με τα ρωσικό Russia today, το ρωσικό υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε ότι στέλνει στρατιωτικές δυνάμεις στο Μπέργαμο της βορείου Ιταλίας, την πόλη δηλαδή που έχει πληγεί περισσότερο από τον Κορονοιό, για βοήθεια στην αντιμετώπιση της τραγικής κατάστασης που έχει επικρατήσει στον τοπικό πληθυσμό και όχι μόνο.

Συγκεκριμένα με μεταγωγικά αεροπλάνα, τα οποία σημειωτέον η Πολωνία, δορυφόρος της Γερμανίας, απαγόρεψε να πετάξουν από τον δικό της εναέριο χώρο, (μάλιστα), έφτασαν 22 τεθωρακισμένα οχήματα στο αεροδρόμιο του Μπέργκαμο όπου σε συνεργασία με τις ιταλικές ένοπλες δυνάμεις δημιουργήθηκε ιταλορωσικό Κέντρο αντιμετώπισης της κατάστασης.

Άραγε τα βλέπει αυτά η εθνοκτόνος Γερμανία, που στο τέλος αυτή θα πληρώσει πιο ακριβά από όλους την στάση της καθώς θα χάσει οριστικά την ευρωπαϊκή ηγεμονία της.

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *