ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΕΚΕΙ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ, (ΟΠΩΣ ΘΕΟΛΟΓΙΚΗ ΑΠΘ ?) … ΤΖΑΜΙ! (βίντεο)

FOTO2Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Η κατάσταση πλέον με τους μουσουλμάνους στην Γερμανία και όχι μόνο έχει ξεφύγει για τα καλά .Έτσι αυτές τις μέρες σε διάφορες διαδηλώσεις μουσουλμάνοι φοιτητής απαιτούν « το δικαίωμα» τους να μετατρέψουν το Πανεπιστήμιο του Βερολίνου σε… τζαμί

Μουσουλμάνοι μαθητές και φοιτητέες αναστατωμένοι για το κλείσιμο για λόγους ασφαλείας κάποιων «χώρων προσευχής» στο Πανεπιστήμιο του Βερολίνου, αντιδράσανε με μεγάλες τελετές προσευχής σε δημόσιους χώρους και καλούν τους πιστούς να έρθουν μαζί τους και από άλλες περιοχές. Σημειωτέον φέτος ότι σε τουλάχιστον τρία πανεπιστήμια στη Γερμανία έχουν κλείσει τους χώρους προσευχές των μουσουλμάνων γιατί παραβίαζαν τους νόμους ασφαλείας .
FOTO1

Σύμφωνα με ένα άρθρο της Der Westen, το κλείσιμο των χώρων προσευχής των μουσουλμάνων κρίθηκε αναγκαίο γιατί οι μη μουσουλμάνοι μαθητές δέχονταν διακρίσεις και βία από φονταμενταλιστές μουσουλμάνους μαθητές. Συγκεκριμένα κατά την διάρκεια της προσευχές της Παρασκευής, εμπόδιζαν τους μη μουσουλμάνους φοιτητές ακόμα και την είσοδο στο.. ασανσέρ γιατί το ασανσέρ οδηγούσε στην αίθουσα προσευχής στον τέταρτο όροφο.

Τα περιστατικά αυτά μας προειδοποιούν το τι μπορεί να γίνει και στην Θεολογική Σχολή Θεσσαλονίκης που τόσο απερίσκεπτα προχωρεί στην σταδιακή ισλαμοποίηση των χώρων της.

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *