ΣΤΟΧΕΥΣΑΝ ΣΤΟ Ο,ΤΙ ΙΕΡΟΤΕΡΟ -Θέλουν να μετατραπούμε ταυτοχρόνως σε ένα πλανήτη πειραματόζωων έρμαια στα χέρια πρακτόρων του σκότους,……(βιντεο)

5/5 (8)

ΣΤΟΧΕΥΣΑΝ ΣΤΟ Ο,ΤΙ ΙΕΡΟΤΕΡΟ

Μέσα στο γενικό μπάχαλο και το θόλωμα των νερών για το ποιος τελικά αποφασίζει, οι ειδικοί (δηλ. εντολοδόχοι του ΠΟΥ) υποτίθεται πως συνιστούν αλλά τελικά καθορίζουν, την ίδια στιγμή που αποποιούνται την ευθύνη και περιγράφουν ότι αυτή ανήκει στους πολιτικούς. Όμως, όπως πιθανότατα γνωρίζεις πλέον, κανείς από τους δυο δεν αποφασίζει πραγματικά. Ταυτόχρονα, γύρω γύρω τους περιδιαβαίνει η τρομοκρατία των δημοφιλών μέσων μαζικής εξαπάτησης. Όπως αναμέναμε, ήρθε η ώρα να πληρώσουν τη νύφη οι αθωότατοι μικροί μας συνάνθρωποι χωρίς αυτό να σημαίνει ότι η παράνοια ετούτη τελικά θα επικρατήσει.

Ετοιμάζονται βάσει του Νόμου 4862/20 να παίξουν το συνωμοσιακό τους παιχνίδι … Σήμερα στις Ειδήσεις των 12:00 στην ΕΡΤ3 ανακοίνωσαν ότι φτιάχτηκε δομή φιλοξενίας για νέους και παιδιά θετικά στον Κορωνοΐο σε παλιό αρχοντικό στην Σιάτιστα,Βοΐου για την τοποθέτηση τους εκεί ώστε να μην “μολύνουν” τις οικογένειες τους. Πραγματική ΦΡΙΚΗ.

Στη μέση του πουθενά, χτισμένοι φράχτες γύρω γύρω, καγκελα στα παράθυρα…Μονο υγειονομική εγκατάσταση δε θυμίζει … Ούτε καν Νοσοκομείο αλλά δομές Απομόνωσης … Ξεκινούν σε κάθε Περιφέρεια ΦΥΛΑΚΕΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ … :

Δήμαρχος Βοΐου ειναι ο κ.Χρήστος Ζευκλης…Νεα Σπιναλόγκα για τα παιδιά μας κυριε Δήμαρχε και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου; Με τι Νομικό πλαίσιο;; Από πού θα τα πάρετε τα παιδιά για να τα κλείσετε ΦΥΛΑΚΗ;

Σιγά σιγά θα έχουμε και άλλες ΔΟΜΕΣ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗΣ σε όλη τη Χώρα και βέβαια ΠΕΡΙΠΟΛΟΥΣ ΥΓΕΙΑΣ στα Σχολεία για να παίρνουν τα παιδιά σε ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ απο την Οικογένεια τους …

Με οργανωμένο σχέδιο στο εξής θα βγάζουν θετικά κρούσματα και θα αρχίσουν οι Περιορισμοί που αναφέρονται στον Φασιστικό Νόμο 4862/20 :

Απομόνωση των παιδιών ΜΑΚΡΙΑ από τους γονείς, για να μη “μολυνθεί” τάχα η οικογένεια, και χωρίς ο εγκλεισμός να προϋποθέτει την έγκρισή των γονιών… Χορήγηση φαρμάκων, εμβολίων, ιατρικές πράξεις χωρίς απαραίτητη έγκριση γονέων… Νόμος 4682/2020

        Θα καθίσετε στο σκαμνί !

Στόχος τους είναι οι οικογένειές μας!…

-Σταματήστε να το λέτε «καραντίνα»
-Η Καραντίνα είναι για τους ασθενείς.
Αυτό είναι «Κατ’ οίκον κράτηση».

-Σταματήστε να το λέτε «Κοινωνική αποστασιοποίηση».
Αυτό είναι «Υποχρεωτική Απομόνωση».

-Σταματήστε να λέτε «Ασφαλής στο σπίτι»
Για πολλούς πλέον το σπίτι δεν είναι ασφαλής τόπος.Είναι η απομονωμένη απο την υπόλοιπη κοινωνία,φυλακή τους.-Σταματήστε να μιλάτε «Για το ευρύτερο καλό»…-Σταματήστε να λέτε «Νορμαλοποίηση»…-ΤΙΠΟΤΑ πλέον δεν είναι φυσιολογικό.-Στόχος τους είναι οι οικογένειές μας!…

συνεχεια εδω

https://anatropitora.blogspot.com/2020/08/blog-post_28.html#more

Θέλουν να μετατραπούμε ταυτοχρόνως σε ένα πλανήτη πειραματόζωων έρμαια στα χέρια πρακτόρων του σκότους, διεστραμμένων κυβερνώντων και χειραγωγούμενων επιστημόνων οι οποίοι φυσικά δεν θα λάβουν μέρος στο πείραμα αυτό οι ίδιοι ως πειραματόζωα αλλά ως παρατηρητές και ερευνητές … Θα καθοδηγούν τις διαδικασίες και θα παρατηρούν εκ του ασφαλούς την καταστροφική πτώση μας ως είδος. Δεν θα τους το επιτρέψουμε … δεν θα τα καταφέρουν!

Ο ψεύτικος κόσμος που ζούμε δεν είναι τίποτε άλλο παρά δημιούργημα της σατανικής χ α ζ α ρ ι κ ή ς μ α φ ί α ς που μέχρι πρότινος διαφέντευε τον πλανήτη … Βιάζονται γιατί κυνηγημένοι,υποχωρούν άτακτα και κάνουν το ένα λάθος μετά το άλλο … Στάσου όρθιος και αντιστάσου στο μεθοδευόμενο χάος. … Μείνε ό ρ θ ι ο ς και υ γ ι ή ς στην ψυχή και το σώμα σου και άσ’τους να φοβερίζουν … Απλά αρνήσου να παίξεις το παιχνίδι τους μέχρι το τέλος και μη σκύβεις το κεφάλι !! ΑΝΤΙΣΤΑΣΟΥ !!

www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

1 Response

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *