ΣΤΟΥΣ ΕΝΤΟΠΙΟΥΣ ΜΠΟΥΝΤΡΟΥΜΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΟΛΑ ΤΟ ΚΟΜΦΟΡ(Βίντεο)

5/5 (2)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Το καθεστώς της Μέρκελ   γίνεται όλο και περισσότερο αδίστακτο απέναντι στους πολίτες του : Εκατοντάδες νέες κατοικίες για αιτούντες άσυλο –  και καταλύματα έκτακτης ανάγκης για τους Γερμανούς

Βρώμικες τουαλέτες, χωρίς ντους, χωρίς ζεστό νερό, φουσκωτά έπιπλα, χωρίς κλειδαριές: οι συνθήκες στέγασης για τους άστεγους – μέχρι δώδεκα σε ένα δωμάτιο – είναι συχνά σκανδαλώδεις. Ένα νέο σπίτι, πλήρως επιπλωμένο, τα ντουλάπια που είναι εφοδιασμένα με πιάτα, τα κρεβάτια που έχουν φτιαχτεί πρόσφατα, μια μοίρα προσωπικού, όπως οι κοινωνικοί λειτουργοί, οι ψυχολόγοι, το προσωπικό καθαρισμού και οι φροντιστές, καθώς και προσφορές εργασίας όπως ράψιμο, γερμανικά μαθήματα και μαθήματα ενσωμάτωσης συμπεριλαμβανομένων των διερμηνέων.

Η διαμονή τους στο Lankwitz Leonorenstrasse στο Steglitz έχει ανοίξει τώρα. 200 δέντρα έπρεπε να κοπούν για αυτό. Είναι πιθανό ότι πιθανότατα δεν θα είχαν απολαύσει πολύ συμπάθεια με μερικούς από τους νέους κατοίκους ούτως ή άλλως, γιατί βρισκόταν στο πάρκο που είχε δημιουργήσει το 1907 ο ιατρός James Fraenkel (1859-1935), ένας Εβραίος. Έπρεπε να εγκαταλείψει τα κτίρια με 216 κατοικημένες μονάδες, αυλή και παιδική χαρά για τους αποκλειστικά αποκαλούμενους πρόσφυγες. Τώρα μπορούν ευτυχώς να στείλουν στην πατρίδα τους: «Είναι αλήθεια ότι στην πραγματικότητα χτίζουν σπίτια για εμάς!» – πλήρως επιπλωμένα και επικαλλυμένα, συμπεριλαμβανομένων σκούπες και πλυντρίδες. Παραμένει να δούμε αν πρέπει να κάνουν χρήση της τελευταίας. μετά από όλα, υπάρχει αντίστοιχο προσωπικό που θα χωριστεί σε 16 θέσεις στο μέλλον.

Hochwertiger „Wohnraum“ für Migranten in Billstedt, «Haferblöcken».

Για τους Γερμανούς  που δεν έχουν λεφτά καταλήγουν στο δρόμο, κανείς δεν νοιάζεται για αυτούς, οι λαθρο Dolce Vita!!

Obdachlos in Deutschland – Leben auf der Straße

ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ! ΤΟ ΨΕΥΔΟΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΕΠΙΔΟΤΕΙ… ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΣΕΙΡΕΣ!

Ενώ περίπου 1 εκατομμύριο Έλληνες και Ελληνίδες είναι άνεργοι και πολλοί απ’ αυτούς αντιμετωπίζουν πρόβλημα επιβίωσης, κι άλλοι πολλοί εργάζονται, αλλά αμείβονται με μόλις 300-400 ευρώ το μήνα και δεν μπορούν να τα φέρουν βόλτα με τίποτα, το χρεοκοπημένο ψευδοκράτος του… άριστου Μητσοτάκη επιδοτεί τηλεοπτικές σειρές, από το υστέρημα του Έλληνα φορολογούμενου! 

Έτσι, με ποσό περίπου 3,3 εκατ. ευρώ επιχορηγούνται οι τηλεοπτικές σειρές «Άγριες Μέλισσες» και «Έρωτας Μετά», με απόφαση του υπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κυριάκου Πιερρακάκη. Και δεν είναι οι μόνες επιδοτούμενες ταινίες! Συνολικά 13 είναι οι τηλεοπτικές και κινηματογραφικές παραγωγές που εντάχθηκαν σε καθεστώς οικονομικής επιδότησης! Εις ό,τι αφορά τις «Άγριες Μέλισσες», η επιχορήγηση είναι σε ποσοστό 35% των επιλέξιμων δαπανών (4.641.043 ευρώ), δηλαδή επιχορηγούνται με 1.685.708,85 ευρώ. Για την τηλεοπτική σειρά «Έρωτας μετά», το ποσό της επιχορήγησης είναι στο 35% των επιλέξιμων δαπανών και ανέρχεται στο ποσό των 1.624.365,05 ευρώ. Ακόμη στις επιχορηγήσεις εντάσσονται οι σειρές «Πολυκατοικία- Β’ κύκλος» (462.420 ευρώ), «Πέτα τη φριτέζα-Β’ κύκλος» (369.692 ευρώ), «Μην ψαρώνεις- Β’ κύκλος» (310.727,60 ευρώ), «The man in apartment five» (140.140 ευρώ) και «The good place» (43.407,16 ευρώ). Επίσης, επιχορήγηση λαμβάνουν οι ταινίες «Ένα καλοκαίρι στη Μύκονο» (342.908,80 ευρώ), «Μη διστάζεις» (259.999,95 ευρώ), «Harmony» (214.900 ευρώ), «ΜΕΣΟΓΕΙΑ» (199.999,99 ευρώ), «Αγία Εμυ» (172.911,79 ευρώ), «Chocolate» (153.692 ευρώ), «Made in vain» (36.120 ευρώ).  

Ψηφίστε τους κορόιδα που δεν έχετε στον ήλιο μοίρα, για να τα κονομάνε οι επιτήδειοι ημέτεροι!

Κατάλαβες γιατί θα πεθαίνει ο έχοντας λάβει το σφραγισμα για την Κρατική υποστήριξη στα θέματα υγείας;

Πως να σηκώσει κεφάλι ο ΕΟΠΥΥ; Συνταγή για φάρμακα 30.000 ευρώ σε αλλοδαπό με 0% συμμετοχή!

http://roykoymoykoy.blogspot.gr/

http://www.efenpress.gr/

Ο κάθε παρείσακτος αλλοδαπός δικαιούται νοσηλείας και προμήθειας πανάκριβων φαρμάκων ΔΩΡΕΑΝ  (με 0% συμμετοχή)! 

Την ίδια στιγμή  ο Έλληνας –που πληρώνει  αδρά για ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, από τα νεανικά του χρόνια – αγοράζει φάρμακα με 25% συμμετοχή!!!

Βέβαια η συνταγογράφηση είναι τύποις νόμιμη αλλά κατά πόσο στέκει λογικά, τη στιγμή που η πλειονότητα των λαθροαφιχθέντων αλλοδαπών πάσχει από νοσήματα που στη χώρα μας αποτελούσαν παρελθόν;

Δείτε  συνταγή  αγοράς 2 κουτιών φαρμάκου αξίας14.899,20  Χ 2= 29.798,40 με συμμετοχή…0%!!!
Τα σχόλια και οι αντιδράσεις, δικές σας.

Ζητάνε από όσους Έλληνες έχουν σπίτια ή καταλύματα να τα δηλώσουν για να φιλοξενηθούν λαθρομετανάστες…!!!

Και στον ΕΛΛΗΝΑ …. Ο ΕΟΠΠΥ, ΔΕΝ ΕΝΕΚΡΙΝΕ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ!

ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΓΧΩΡΙΟΥΣ ΣΕ ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΑ, ΜΟΝΟΝ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ.

ΟΔΗΓΟΥΝ ΤΟΝ ΕΟΠΥΥ ΣΕ ΠΤΩΧΕΥΣΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΓΚΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΝΑ ΑΣΦΑΛΙΖΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΣ, ΕΝΩ ΟΙ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ, ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΔΩΡΕΑΝ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ.

ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ, ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΛΕΠΟΥΝ;;

ΜΟΝΟΠΛΕΥΡΑ ΒΛΕΠΟΥΝ;;;
ΝΑΙ… ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΒΑΡΒΑΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΤΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ Ο ΣΚΛΗΡΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ! 

ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΜΕ ΤΗΝ… ΕΠΤΑΦΩΤΗ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ ΣΑΣ;;;

ΕΛΛΗΝΕΣ, ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ… ΠΛΗΡΩΝΑΤΕ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΣΑΣ, ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΑΣ, ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΣΤΕΡΟΥΝ ΓΙΑ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΩΝ!

Υ.Γ. Η ΑΙΤΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΕΙΝΩΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ.

Η ΣΥΝΤΕΧΝΙΑ ΠΟΥ ΜΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΟΥ.

attikanea.blogspot.com

Συνέχεια εδώ

http://scripta—manent.blogspot.com/2019/10/30000_11.html

Μένος για κάθε τι που θυμίζει Χριστό: Στο στόχαστρο χριστιανικά σύμβολα στην Ελλάδα (βίντεο)


Ειδήσεις για βανδαλισμούς κάθε είδους μας έρχονται ως επί το πλείστον είτε από τα νησιά της Λέσβου και της Χίου (που σηκώνουν το μεγαλύτερο βάρος στο μεταναστευτικό) είτε από μεγαλουπόλεις όπως η Αθήνα και η Θεσσαλονίκη.

ΕΧΟΥΝ ΒΑΝΔΑΛΙΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΕΙΚΟΝΟΣΤΑΣΙΑ-ΓΚΡΑΦΙΤΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΕ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.

 Ιρανή πετά το hijab της.

«Όταν δεν φορώ το hijab, είναι σαν να είμαι ελεύθερη».

Ο Shaparak Shajarizadeh αφαιρεί το hijab της σε ένδειξη διαμαρτυρίας ενάντια στο υποχρεωτικό hijab στο Ιράν και αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τη χώρα.

https://twitter.com/Mr_Belutsch/status/1223733761461886976

ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Καρδινάλιος του θλιβερτικού πολιτικού θεάτρου της Κολωνίας που υποστηρίζει την εισβολή των Μουσουλμάνων στην Ευρώπη

Ο Καρδινάλιος της Κολωνίας, Rainer Maria Woelki, φοράει ένα γιλέκο ζωής για να επιστήσει την προσοχή στους χλευασμένους Χριστιανούς επειδή δεν έκαναν αρκετά για να σώσουν δεκάδες χιλιάδες μουσουλμάνους εισβολείς που προσποιούνται ότι είναι πρόσφυγες που προσπαθούν να φτάσουν στα πιο γενναιόδωρα κράτη πρόνοιας της Ευρώπης γεμάτα με λευκές γυναίκες που θεωρούν ότι είναι «νωπά κρέατα».

Αυτός είναι ο ίδιος καρδινάλιος που κήρυξε «λευκή ενοχή» από ένα μεταναστευτικό σκάφος – στο χώρο της μαζικής σεξουαλικής επίθεσης των Γερμανών γυναικών από μουσουλμάνους μετανάστες από την Πρωτοχρονιά της Κολωνίας.

Cologne Cardinal does political theatre again

Ο Καρδινάλιος της Κολωνίας έβαλε κόλπο στην ίδια πλατεία, όπου η περίφημη επίθεση των μουσουλμάνων μεταναστών στη Βαυαρία και τη γονατία της Κολωνίας πραγματοποιήθηκε την Παραμονή του Νέου Έτους. Ο ίδιος κανόνισε να έχει ένα από τα μεταναστευτικά σκάφη που έφεραν στο σιδηροδρομικό σταθμό, στάθηκε μέσα του και προχώρησε να ισχυριστεί ότι οι μετανάστες είναι σαν τον Ιησού. Επειδή είναι φτωχοί.
Η Καθολική Εκκλησία της Κολωνίας έχει επανειλημμένα καλέσει το αντι-μεταναστευτικό συναίσθημα στη χώρα. Πέρυσι, ο Woelki βοήθησε να πείσει εκατοντάδες εκκλησίες στη μητρόπολη του για να χτυπήσει τις καμπάνες τους συνολικά 23.000 φορές, για να θυμηθούν τους πολλούς μετανάστες που έχουν πνιγεί ενώ διασχίζουν τη Μεσόγειο από το 2000. Νωρίτερα το 2015 ο καθεδρικός ναός απενεργοποίησε τα φώτα σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τις πορείες που διοργάνωσε η Pegida, ένα γερμανικό πολιτικό κίνημα που είναι τόσο αντι-μουσουλμανικό όσο και αντι-μεταναστευτικό.

Το Bihac στην Πολωνία έχει πληθυσμό 40.000 ανθρώπων 6.000 είναι μετανάστες. Ο άνθρωπος στο βίντεο παραπονιέται για αυτούς λέγοντας ότι είναι βρώμικοι που ρίχνουν τα σκουπίδια παντού γύρω από αυτό είναι απαράδεκτο. Ο ίδιος λέει ότι έχει εργαστεί 40 χρόνια στα δυτικά και έχει αφήσει πολλά πράγματα, για παράδειγμα, για το περιβάλλον, που δεν μπορούμε παρά να κάνουμε στο περιβάλλον μας που έρχονται εδώ ρίχνουν σκουπίδια παντού και καίγονται τα πάντα ενώ οι κάτοικοι δεν μπορούν να κάνουν τίποτα, απλά τα ανέχονται.

Ο Μακρόν κατέστρεψε την Γαλλία εντελώς κατάφερε ο ίδιος ο λαός να ‘‘αλληλοσφάζονται’’  αστυνομικοί και πυροσβέστες.

https://twitter.com/BasedPoland/status/1223628010898755584

Και εδώ κολλάει η λαϊκή ρήση: Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΟΥ Η ΖΩΗ ΜΟΥ!

Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ

https://attikanea.blogspot.com/2020/02/blog-post_97.html

ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ! «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ» ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΣΕ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΟΥ ΕΚΑΒ! (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Όταν η ελληνική κοινωνία μετατρέπεται μεθοδικά σε… πολυπολιτισμική, θα πρέπει να συνηθίσουμε περιστατικά σαν το παρακάτω.

Δεν το χωράει λοιπόν νους λογικού ανθρώπου αυτό που συνέβη στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ-2 Κεντρικής Μακεδονίας, κύριο Γιώργο Παλαιολόγου, ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έσπευσε σε κατοικία των Αμπελοκήπων για να παραλάβει μία γυναίκα 40-45 ετών. Ξαφνικά η γυναίκα άρχισε να ωρύεται στην μητρική της γλώσσα και σε λίγα δευτερόλεπτα εμφανίστηκαν 6 αλλοδαποί από Μαρόκο-Αλγερία-Τυνησία κι άρχισαν να γρονθοκοπούν με δολοφονική μανία τους διασώστες!

Οι άτυχοι εργαζόμενοι μπήκαν για να προστατευθούν… μέσα στο ασθενοφόρο και κάλεσαν την Αστυνομία. Όταν έφτασαν οι αστυνομικοί και είδαν τους παρανοϊκούς αλλοδαπούς να ξεσπούν πλέον πάνω στο όχημα του ΕΚΑΒ, κάλεσαν ενισχύσεις για να απεγκλωβίσουν τους διασώστες που κατέληξαν τελικά οι ίδιοι τραυματισμένοι στο νοσοκομείο με σπασμένα πλευρά, κακώσεις στο κεφάλι και τα άκρα. Συνελήφθησαν οι 5 από τους 6 αλλοδαπούς.

Οι έρευνες της Αστυνομίας είναι σε εξέλιξη, ενώ το συγκεκριμένο περιστατικό, όπως καταγγέλλει ο κύριος Παλαιολόγου, είναι ένα από τα πολλά που συμβαίνουν σχεδόν καθημερινά εδώ και 4 χρόνια.

Να τους χαίρονται οι «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυοι», καθώς επίσης και οι… πολυπολιτισμικοί «εθνικόφρονες» του Μητσοτάκη!

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 240120

ΡΩΣΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ – ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ – ΕΠΕΙΣΟΔΙΑΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒ. ΣΤΕΡ. ΕΛΛΑΔΟΣ. Hot Spot ΜΑΥΡΟΜΑΝΤΙΛΑ

zuletzt

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ

www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *