ΣΤΟΝ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΟ Ο ΒΙΑΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ…ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΠΡΑΓΜΑ! (βίντεο)

5/5 (7)

viasmos islam
Γράφει η Σουλτάνα Χειλαδάκη

«Ο βιασμός είναι το πιο φυσιολογικό πράγμα στον κόσμο» και «οι γυναίκες πρέπει να υπακούν τους άντρες», είναι δύο από τους ισχυρισμούς που ειπώθηκαν από τους επτά μουσουλμάνους εισβολείς οι οποίοι συνελήφθησαν πρόσφατα για μαζικό βιασμό μιας δεκαεφτάχρονης κοπέλας που ήταν αναίσθητη. Το περιστατικό έγινε στην Οστάνδη της Ολλανδίας όπως αναφέρει η εφημερίδα, Het Laaste Nieuws (HLN).
viasmos islam
Ο ομαδικός βιασμός έλαβε μέρος τον Νοέμβριο του 2015 και αναφέρθηκε στην αστυνομία. Παρόλα αυτά οι επτά μουσουλμάνοι που συνελήφθησαν, μέσα στους οποίους υπήρχαν τουλάχιστον δύο αιτούντες άσυλο, ταυτοποιήθηκαν ως δράστες μόνο χάριν έρευνας ενός ασχέτου συμβάντος στο οποίο αποκαλύφθηκε ένα διαγραμμένο βίντεο κινητού από την επίθεση.

viasmos islam

Ένας εκ των μουσουλμάνων, δεκατεσσάρων χρόνων, ο οποίος πηγαίνει σε τοπικό σχολείο, ερευνήθηκε για «πιθανή ριζοσπαστικοποίηση» αφότου άρχισε να δείχνει σε άτομα διάφορες φωτογραφίες του στο Facebook με στρατιωτικά ρούχα και κρατώντας ένα πυροβόλο όπλο.
viasmos islam
Όταν η αστυνομία πήρε στα χέρια της το κινητό του, ανακάλυψαν ένα βίντεο το οποίο έδειχνε το δράστη μαζί με άλλους έξι χορεύοντας, γελώντας και τραγουδώντας στα αραβικά γύρω από το θύμα τους, μια κοπέλα, η οποία κείτονταν λιπόθυμη σύμφωνα με την εφημερίδα Het Laaste Nieuws. Ύστερα, αφού της έβγαλαν τα ρούχα άρχισαν τον ομαδικό βιασμό. Και οι επτά από αυτούς είναι μουσουλμάνοι Ιρακινοί εκ των οποίων οι δύο μόλις είχαν φτάσει στην Ευρώπη χάριν της… πολυπολιτισμικής πολιτικής της κ Μέρκελ!
viasmos islam
Τα αδικήματα έγιναν σε ένα ιδιωτικό σπίτι στην Οστάνδη, όπως ανέφερε η αστυνομία, και οι ντεντέκτιβ μπόρεσαν εύκολα να τους ταυτοποιήσουν οδηγώντας τους στη σύλληψη στις 2 Φεβρουαρίου.

Στην ανάκριση οι Μουσουλμάνοι παρατήρησαν ότι το θύμα τους δεν θα πρέπει να… έχει παράπονο για τίποτε. «Οι γυναίκες θα πρέπει να είναι υπάκουες στους άντρες»! Ένας άλλος δράστης είπε στην αστυνομία ότι τάχα η κοπέλα ζήτησε να κάνει σεξ μαζί τους, παρόλο που το βίντεο την έδειχνε να κείτεται αναίσθητη. Ένας τρίτος είπε ότι ο βιασμός είναι το πιο φυσιολογικό πράγμα στον κόσμο! Μάλιστα!
viasmos islam
Ο Βέλγος γραμματέας του Κέντρου Ασύλου και Μετανάστευσης, ο Theo Francken, δήλωσε ότι οι εισβολείς θα απελαθούν μόλις ολοκληρώσουν τις ποινές φυλάκισής τους. Η αδικία βρίσκεται στο ύψιστο σημείο και όπως φαίνεται ακόμη και τα πιο βαριά εγκλήματα να διαπράττουν οι λαθρομετανάστες, θα απελευθερώνονται μετά από λίγο χρονικό διάστημα σε αντίθεση με τους ντόπιους.

«Χορτάστε» λοιπόν, ιδιαίτερα ο γυναικείος πληθυσμός, τον περίφημο πολιπολιτισμό που μας σερβίρουν με βιασμούς και όλα τα άλλα… καλά καγαθά!
viasmos islam

Δειτε το όλοι. Νόμιμος ο βιασμός σύμφωνα με το Ισλαμ

Rape Is Legalized & Protected by Islam in the Muslim Country of Pakistan

Στο Ισλάμ επιτρέπεται η διεστραμμένη παιδεραστία

Φρικτό ! Το Ισλάμ διδάσκει τήν παιδεραστία ! Islam – pedofilia .

Το Ισλάμ επιτρέπει τις Χριστιανές γυναίκες ως σκλάβες του σεξ

Πρώην μουσουλμάνα ψυχολόγος: Το Ισλάμ ξεφτιλίζει την γυναίκα

Πρώην μουσουλμάνος μιλάει για το Ισλάμ και την Αριστερά

Ποιός είναι ο Θεός του Ισλάμ

ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

6 Σχόλια

 1. Η τιμωρία για τον βιασμό στο Ισλάμ είναι όμοια με την τιμωρία της μοιχείας, δηλαδή θανατική ποινή για τον έγγαμο εγκληματία και 100 μαστιγώματα συν ένα χρόνο εξορία για τον άγαμο. Μερικοί λόγιοι επίσης λένε ότι ο εγκληματίας πρέπει και να πληρώσει το θύμα.

  Ο μεγάλος λόγιος, ο Ιμάμ Μαάλικ είπε:
  «Ο άνδρας βιαστής, είτε βιάσει παρθένα είτε όχι, πρέπει να πληρώσει προίκα στο θύμα. Η τιμωρία πρέπει να εκτελεσθεί πάνω του, και δεν υπάρχει τιμωρία για το θύμα που βιάστηκε» (πηγή: Al-Muwatta 2:734)

  Ο λόγιος Salmaan al-Baji είπε:
  «Η περίπτωση της γυναίκας που εξαναγκαστεί (βιαστεί): Αυτός που την εξανάγκασε οφείλει να πληρώσει προίκα και η τιμωρία της θανατικής ποινής η του μαστιγώματος πρέπει να εκτελεσθεί πάνω του». Αυτό αναφέρει και ο μεγάλος Ιμάμης, ο Shafi, και υπάρχει αυθεντικό χαντίθ με αφήγηση από τον Ali ibn Abi Taalib.

  Η τιμωρία είναι εντολή και δικαίωμα του Ύψιστου, και η ‘προίκα’ δικαίωμα για το θύμα. Συνδυάζονται με παρόμοιο τρόπο όπως συνδυάζονται στην περίπτωση του κλέφτη ο οποίος πέρα ότι οφείλει να επιστρέψει το ποσό και τα κλοπιμαία πρέπει να εκτελεσθεί και η ποινή (κόψιμο χεριού) –(πηγές: Al-Muntaha Sharh al-Muwatta κεφ 5 σελ 268 και 269)

  Ο λόγιος Ibn Abd al Bar περιγράφει και την συναίνεση των Ουλεμά λέγοντας:
  «Οι Ουλεμά ομόφωνα συμφωνούν ότι ο βιαστής υπόκεινται στην τιμωρία εάν διαπιστωθούν ξεκάθαρες αποδείξεις εναντίον του η ομολογήσει το έγκλημα του. Ειδάλλως θα τιμωρηθεί (εφόσον δεν υπάρχουν αρκετές αποδείξεις η δεν το ομολογήσει) σύμφωνα με τιμωρία που θα κρίνει το Ισλαμικό δικαστήριο για να αποτραπεί μελλοντικά παρόμοιο έγκλημα από αυτόν και άλλων. Η γυναίκα (το θύμα) δεν θα τιμωρηθεί εφόσον αποδειχτεί ότι εξαναγκάστηκε η ακινητοποιήθηκε» (πηγή: Istidhkar, κεφ. 7 σελ 146-147)

  Σε περίπτωση που ο βιαστής φέρει όπλο (μαχαίρι, περίστροφο κτλ) κατά τον βιασμό τότε η κατηγορία είναι πιο βαριά και τιτλοφορείται ως «Μουχάριμπ» δηλαδή «αυτός που πολεμά» και τιμωρείται σύμφωνα με το Κορανικό εδάφιο:
  «Η τιμωρία εκείνων οι οποίοι πολεμούν τον ΑΛΛΑΧ και τον Απόστολο Του, και διαβιούν στη γη άσχημα, είναι να εκτελούνται ή να σταυρώνονται ή να κόβονται τα χέρια και τα πόδια αντίπλευρα, ή να εξορίζονται απ’ αυτή τη γη» (Κοράνι, 5:33)

  Έτσι λοιπόν ο δικαστής έχει την επιλογή, ανάλογα με το βαθμό του εγκλήματος, να επιλέξει μια από τις 4 τιμωρίες που αναφέρονται στο χωρίο κατά την κρίση του έτσι ώστε να διασφαλίσει την ειρήνη και την ασφάλεια στην κοινωνία και να την προστατέψει από κακοποιούς και εγκληματίες.

  • Και τοτε γιατι δεν εφαρμόζονται αυτά; Μηπως γιατι οι γυναικες που δεν ειναι μουσουλμανες δεν εχουν κανενα διακιωμα στα ματια των μουσουλμανων; Καλο ειναι να μας λετε τι λενε οι γραφες σας και οι ιμαμηδες σας αλλα οταν δεν τα κανετε πραξη δεν σημαινουν τιποτα. Εγω θα προτινα για καθε βιαστη εκτος απο τις αλλες τιμωριες και τον ευνουχισμο.

   • Για το λόγω που και στα δικά μας πολιτισμένα, δυτικά και χριστιανικά κράτη δεν τηρούνται ή τηρούνται χαϊδευτικές ποινές για βιαστές, με πάρα πολλά ελαφρυντικά αγαπητέ. Για παράδειγμα ένα από τα τελευταία εξοργιστικά, οπού 3 Αυστραλοί βίασαν ομαδικά μια Νορβηγή στην Κροατία, δήλωσαν ένοχοι και εξαγόρασαν την ποινή τους για 31.000 δολάρια( και οι 3 μαζί). Αυτό που θέλω να πω, είναι ότι ευκαιρίες για ρατσιστικές εκφράσεις, κυρίως σε μια τόσο δύσκολη περίοδο, υπάρχουν, το θέμα είναι να είμαστε σε θέση να αντιληφθούμε που τα εγκλήματα γίνονται από άτομα, και όχι από κοινωνικές/ θρησκευτικές ομάδες.

  • Kαλά μας τα λες κύριε Αλή αλ-Γιουνάνι, αλλά γιατι σαν τις τράπεζες, δεν μας λες και τα ψιλά γραμματα; ότι όλες αυτές οι τιμωρίες αφορούν εγκλήματα μουσουλμάνων προς μουσουλμάνες και όχι απέναντι σε όλες τις γυναίκες; Τι τιμωρίες προβλέπονται για βιασμούς «άπιστων» γυναικών σύμφωνα με τα διεστραμμένα κυρήγματα του ισλάμ;

 2. Δηλαδη καπιοσ βιαζει μια εγγαμη η αγαμη γυναικα παρθενα η μη εδώ στη δυση και η καθεται δυο τρια χρονια στη φυλακη η πληρωνει κ βγαινει!Το θυμα πωσ επανέρχεται στην αρχικη του κατασταση προσωπικη και οικογενιακη..!σωματικη και ψυχολογικη..!Το φερει μαζι του σε ολη την υπολοιπη ζωη του και αυτό κ οι οικείοι του!Ασ αφήσουμε την εξαγορά που ανοιγει το ενδεχομενο σε κάθε πλουσιο και ισχυρο εναντι αμοιβησ να εκτονωση κάθε αρωστη σκεψη του σε οπιαδηποτε γυναικα.Τωρα βεβαια φονο κανει καποιοσ στη δυτικη κοινωνια και καποτε βγαινει εξω!!το θυμα ομωσ δεν γυρυζει πισω,οθτε οι οικείοι του εχουν δευτερη ευκαιρια μαζι του!Για τον μουσουλμανικο κοσμο δεν μιλαω γιατι εκει ένα πορτοφολι εχει περ/ρη σημασια από μια γυναικα αφου αν το κεψεισ σου κοβουν το χερι ενώ αν βιασεισ σε μαστιγωνουν απλωσ η σε εξοριζουν..!Βεβαια κ εκει οι πλούσιοι κ ισχυροι εχουν άλλη αντιμετωπιση αφου ο δικαστησ επιλεγει εκτελεση η μαστιγωμα η εξοριαη κοψιμο ακρων ..!Εξορια για τους δυνατουσ με επιροη.Βγειτε στους δρομουσ φωνάξτε,διαδηλωστε..και οπου βλέπετε υποπτα ατομα η πεντε εξι μαζι να ενοχλουν καποιον-α σταθείτε διπλα του φωνάξτε και αλλουσ καλεστε αστυνομια.ο φοβοσ να εμπλακουμε ενθαρινει τετοιυσ θρασυδειλουσ!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *