ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ, Ο ΑΧΜΕΝΤ: ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝΩΝ(Βίντεο)

5/5 (4)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Στη Γερμανία,  ο μουσουλμάνος μετανάστης-εκμεταλλευτής, Ahmed, μπορεί να υπερηφανεύεται για όλα τα δωρεάν πράγματα που ο ίδιος και οι 2 σύζυγοι του και τα 6 παιδιά του παίρνουν, με την χορηγία των Γερμανών φορολογουμένων.

Λαμβάνει ένα δωρεάν σπίτι, ξοδεύοντας τα χρήματα, τις κοινωνικές παροχές, και δεν φαίνεται να έχει δουλειά. Μία από τις συζύγους του ήταν 13 όταν την παντρεύτηκε. Η τρίτη σύζυγός του εξακολουθεί να είναι στη Συρία, αλλά η γερμανική κυβέρνηση πιθανότατα θα πληρώσει για αυτήν να έρθει, επίσης.

Όλοι γνωρίζουν ότι το Κοράνι επιτρέπει στους άντρες να κτυπήσουν τις συζύγους τους αν δεν τους υπακούουν. Όμως, ένας πρώην μουσουλμάνος περιγράφει πώς μεγάλωσε με τακτικούς ξυλοδαρμούς από τον πατέρα του, επειδή του είπαν «ήταν για το καλό του».

 

 

Το βίντεο μας επισημαίνει έναν λειτουργικά αναλφάβητο, τον Αχμέτ Α,  που αποφάσισε να μετακομίσει από τη Συρία στο Pinneburg κοντά στο Αμβούργο με δύο από τις τρεις συζύγους του, όπου ζουν με κρατικά επιδόματα ή αλλιώς γύρω στα € 150,000 το χρόνο, συμπεριλαμβανομένων ένα σπίτι για να ζήσει μέσα και δωρεάν ιατρική περίθαλψη. Η τρίτη σύζυγός του παραμένει προς το παρόν στη Συρία.

Παραμένει το ερώτημα: Όταν είναι ασφαλής η τρίτη σύζυγός του να παραμείνει στη Συρία, τι κάνει η οικογένεια αυτή στη Γερμανία που διεκδικεί παράνομα κρατικές πληρωμές πρόνοιας; Ο μέσος ετήσιος ακαθάριστος γερμανικός μισθός είναι 41.000 δολάρια.

Σε αντίθεση με το γερμανικό κοινό και συνταγματικό δίκαιο, η Γερμανία επιτρέπει και μάλιστα χρηματοδοτεί την εξάπλωση του νόμου της Σαρία στην Γερμανία ενάντια στη βούληση του γερμανικού λαού.

 

 

Δείτε και στην Αυστραλία η έξυπνη μουσουλμάνα η οποία ζούσε όχι απλώς καλά αλλά με πολυτέλειες εις βάρος του κράτους.

Η μουσουλμάνα γυναίκα χρωστάει στο Γραφείο Ευημερίας του Centrelink 150.000 δολάρια και γελώντας γι ‘αυτό, χωρίς πρόθεση να τα επιστρέψει. Συλλέγει ευημερία, κερδίζοντας εισόδημα από αυτοαπασχόληση και ενοικιάζοντας ένα διαμέρισμα.

 

 

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

 

 

 

 

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *