ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ Η ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΩΝ ΤΟΥ ISIS

Διαβατηριο τζιχαντΓράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Κάτι που ήταν γνωστό αλλά δεν αναγνωρίζονταν και επίσημα. Η τουρκική εφημερίδα Milliyet ομολόγει ουσιαστικά ότι στην Τουρκία παράγονται τα διαβατήρια, «Türkiye’ de üretilmiş bir pasaport daha», με τα οποία οι άνθρωποι του Ισλαμικού Χαλιφάτου, οι φανατικοί και έτοιμοι για όλα Τζιχαντιστές, έρχονται στην Ελλάδα και στην Ευρώπη για να εκτελέσουν τις τρομοκρατικές τους επιθέσεις.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα το διαβατήριο του 25χρονου τρομοκράτη Ahmed Almuhammed, που πέρασε από την Ελλάδα και από την Σερβία για να προωθηθεί στην Γαλλία να εκτελέσει τις τρομοκρατικές του ενέργειες.

Το θέμα έχει έρθει στην τουρκική επικαιρότητα πολλές φορές, αλλά αυτή την φορά έχουμε το χτυπητό παράδειγμα ενός τρομοκράτη δολοφόνου που είχε προμηθευτεί τα «αναγκαία» από την Τουρκία και εφοδιασμένος με ότι χρειάζονταν πέρασε στην Ευρώπη για να κάνει αυτό που έκανε

Στην διάσκεψη της G-20, ο Ρώσος πρόεδρος είπε κάτι που όλοι το ήξεραν αλλά κανένας δεν το έλεγε φανερά. Ότι χώρες που μετέχουν στην διάσκεψη χρηματοδότησαν και στήριξαν το ISIS για να φτάσει εκεί που έφτασε. Αρκούσε κανείς να παρακολουθεί τον τουρκικό τύπο για να ήταν ενημερωμένος από το πόσο η Τουρκία του Ερντογάν ήταν ο μεγαλύτερος σπόνσορας, (φυσικά με το αζημίωτο, ας είναι καλά τα πετρέλαια της Μοσούλης του Ισλαμικού Χαλιφάτου), των δολοφόνων Τζιχαντιστών.

Τώρα ο Ερντογάν θα μας… ζητήσει και τα ρέστα!

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

1 Response

  1. 17 Νοέ. 2015

    […] ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος http://www.nikosxeiladakis.gr […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *