ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑ ΡΕΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΜΑΡΤΥΡΩΝ ΤΗΣ ΜΕΣΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ

Trevi-fountainΓράφει η Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

To 2007 κάποιοι στην Ρώμη για να διαμαρτυρηθούν για την μεγάλη σπάταλη που γίνονταν σε διάφορα καλλιτεχνικά φεστιβάλ του κινηματόγραφου όπου το χρήμα έρεε άφθονο, διάλεξαν έναν πολύ πρωτότυπο τρόπο.

Πήγανε στην περίφημη και παγκόσμιος γνώστη Trevi Fountain στο ιστορικό κέντρο της ιταλικής πρωτεύουσας, όπου συνηθίζουν να φωτογραφίζονται διάφοροι διάσημοι από όλο τον κόσμο και έριξαν κόκκινη μπόγια με αποτέλεσμα η δεξαμενή να γίνει όλη κόκκινη.

Τώρα αυτόν τον πολύ παραστατικό τρόπο διάλεξε μια χριστιανική οργάνωση για να καταδείξει το σύγχρονο δράμα του χριστιανισμού και τον αμέτρητων χριστιανών μαρτύρων που σφάζονται τα τελευταία χρόνια από τους μουσουλμάνους στη Μέση Ανατολή και όχι μόνο.

Αποφάσισαν λοιπόν να οργανώσουν στην 29 Απριλίου, Μεγάλη Παρασκευή των Ορθοδόξων, μια δημόσια τελετή στο ίδιο μέρος και να βάψουν ξανά κόκκινη την δεξαμενή της Trevi Fountain συμβολίζοντας έτσι το αίμα τον χριστιανών μαρτύρων που χύνετε ασταμάτητα εν μέσω της παγκοσμίας αδιαφορίας και κυρίως της υποκρισίας τον Ευρωπαίων ηγετών και του Πάπα, που αρέσκονται μόνο να δίνουν τηλεοπτικές παράστασεις συμπαράστασης στους μουσουλμάνος λαθρο που έχουν κατακλίσει όλη την Ευρώπη.

Αλήθεια ποιος αναφέρεται σε όλους αυτούς και στις καμένες και λεηλατημένες εκκλησιές ? Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να προβάλλονται σαν προστάτες των λαθρό που τους δίνουν τα πάντα, ενώ οι λαοί υπομένουν τα πάντα και στην Μέση Ανατολή η Μεγάλη Εβδομάδα των Χριστιανών δεν έχει τελειωμό.

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

1 Response

  1. εξαιρετικο!κατι κινειται!παρηγορο,κατι δειχνει πως και ο λαος εχει κριση και βλεπει και αντιδρα!!!κατι κανουν οι Ιταλοι και μπραβο τους!!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *