ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ Η… «ΤΑΧΥ-ΠΡΟΣΕΥΧΗ» ΣΤΟΙΧΙΖΕΙ ΜΟΝΟ… 5 ΣΕΝΤΣ!!!

5/5 (5)

Γράφει o Νίκος Χειλαδάκης

Έκπληκτοι οι διερχόμενοι ταξιδιώτες στο αεροδρόμιο της Στουτγάρδης στην Γερμανία, αντίκρισαν ένα περίεργο θάλαμο που θύμιζε θαλάμους αυτόματης φωτογράφησης, όπου αναγράφονταν : Θάλαμος Προσευχής.

Όπως έγινε γνωστό, ο θάλαμος αυτός προσφέρει σε βιαστικούς που θέλουν να προσευχηθούν την δυνατότητα και μάλιστα σε μια σειρά διαφορετικών θρησκειών, με… 50 σεντς, να ακούσουν την προσευχή της επιθυμίας τους και να προσευχηθούν αυτόματα καθώς πολλοί που πρόκειται να ταξιδέψουν θέλουν να κάνουν μια δέηση για το καλό του ταξιδιού.

Υπάρχει τέτοια δυνατότητα επιλογής, όπως αναφέρεται, ώστε ο κατάλογος προσφέρει… 300 διαφορετικές προσευχές για αυτόν που θα θελήσει να προσευχηθεί.

Μάλιστα όπως έγινε γνωστό, παρόμοιοι θάλαμοι ταχείας-προσευχής κατά το πρότυπο των… ταχύ-φαγείων, έχουν στηθεί επίσης και στα αεροδρόμια του Βερολίνου, της Φρανκφούρτης και της Karlsruhe.

Λοιπόν…καλά κέρδη και γερμανικό πρότυπο για την κατεχόμενη Ευρώπη.

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

2 Σχόλια

  1. 12 Μαΐ. 2017

    […] Έκπληκτοι οι διερχόμενοι ταξιδιώτες στο αεροδρόμιο της Στουτγάρδης στην Γερμανία, αντίκρισαν ένα περίεργο θάλαμο που θύμιζε θαλάμους αυτόματης φωτογράφησης, όπου αναγράφονταν : Θάλαμος Προσευχής. Όπως έγινε γνωστό, ο θάλαμος αυτός προσφέρει σε βιαστικούς που θέλουν να προσευχηθούν την δυνατότητα και μάλιστα σε μια σειρά διαφορετικών θρησκειών, με… 50 σεντς, να ακούσουν την προσευχή της επιθυμίας τους και να προσευχηθούν αυτόματα καθώς πολλοί που πρόκειται να ταξιδέψουν θέλουν να κάνουν μια δέηση για το καλό του ταξιδιού. Υπάρχει τέτοια δυνατότητα επιλογής, όπως αναφέρεται, ώστε ο κατάλογος προσφέρει… 300 διαφορετικές προσευχές για αυτόν που θα θελήσει να προσευχηθεί. Μάλιστα όπως έγινε γνωστό, παρόμοιοι θάλαμοι ταχείας-προσευχής κατά το πρότυπο των… ταχύ-φαγείων, έχουν στηθεί επίσης και στα αεροδρόμια του Βερολίνου, της Φρανκφούρτης και της Karlsruhe. Λοιπόν…καλά κέρδη και γερμανικό πρότυπο για την κατεχόμενη Ευρώπη. ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγοςnikosxeiladakis.gr […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *