ΣΤΑ 103 ΠΑΙΔΙΑ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΜΟΝΟ…2 ΓΕΡΜΑΝΑΚΙΑ, ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΕΔΩ ;;; (βίντεο)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Σήμερα στην υπό ισλαμική εισβολή Ευρώπη, σε σχολείο στην Γερμανία από τα 103 παιδία μόνο τα 2 είναι γερμανάκια

Ο Πατέρας της Yaras Carl-Anton-Henschel αφηγείται στο παρακάτω βίντεο το μαρτύριο που πέρασε το κοριτσάκι του σε ένα σχολείο στην Γερμανία. Η Yara πήγε στην πρώτη τάξη φέτος αλλά δυστυχώς μέσα στην τάξη της ήταν η μόνη Γερμανίδα. Αποτέλεσμα να την κοροϊδεύουν και να την χτυπούν καθημερινά τα αλλά παιδιά από μετανάστες, (λαθρό).

Καθημερινά παραπονιόταν στους δάσκαλους αλλά δεν της έδιναν καμία σημασία. Ο πατέρας της λέει ότι σε λίγες εβδομάδες έγινε ένα μελαγχολικό και κλειστό παιδί ενώ ήταν πάντοτε χαρούμενο και ανοιχτό.

Κάποια μέρα τα άλλα παιδία από αραβικές χώρες προχώρησαν στην κακοποιήση του παιδιού και στα καλά καθούμενα την μαχαίρωσαν με ένα πολύ μυτερό αντικείμενο που είχαν στα χέρια τους.

Τότε ο πατέρας αποφάσισε να το πάρει το παιδί του από αυτό το σχολείο και έτσι βρήκε την ηρεμία της η Yara και η οικογένεια της.

Δυστυχώς αυτό δεν είναι το μοναδικό περιστατικό. Καθημερινά πλέον τα γερμανάκια υποφέρουν από τα «αγρίμια» των μουσουλμανικών χωρών που έχουν πλημμυρίσει τις χώρες μας δυστυχώς. Σκηνές τέτοιες να περιμένετε και εδώ στην Ελλάδα σύντομα .

Η Ζώη των δασκάλων και τον μαθητών στην Γερμανία έχει γίνει κόλαση λένε οι ίδιοι. Το 70 % τον καθηγητών λένε ότι «μας βρίζουν γιατί ήμαστε Γερμανοί. Την θέλουν την χώρα ιδιοκτησία τους».

Φανταστείτε τι έχει να γίνει όταν θα υπογράψουν το ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΕΩΣ τον Δεκέμβριο του 2018. Τι έχει να γίνει και στην Ελλάδα.

Οι Δάσκαλοι στην ίδια την Γερμανία ανησυχούν γιατί όλο και περισσότερα ριζοσπαστικοποιημένα στο Ισλάμ παιδιά έρχονται στα τοπικά σχολεία.

Lehrer besorgt: Immer mehr radikalisierte islamische Kinder an Schulen
Μουσουλμάνος υποχρεώνει τα παιδία να λένε στα αραβικά την shahda

Moslem zwingt an Halloween deutsche Kinder die shahda zu sagen

Deutsche Kinder sind bereits Minderheit (!) an deutschen Schulen – Türkische Journalistin deckt auf
ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *