«Σταματήστε άμεσα τους μαζικούς εμβολιασμούς!»Τα εμβόλια Covid-19 είναι όπλα μαζικής καταστροφής – και θα μπορούσαν να εξαλείψουν την ανθρώπινη φυλή-ΦΡΙΚΙΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ!!!!!

5/5 (5)

Βέλγος ιολόγος: Ο μαζικός εμβολιασμός κατά τη διάρκεια της πανδημίας θα επιδεινώσει την κατάσταση

Έκκληση από Βέλγο ιολόγο: «Σταματήστε άμεσα τους μαζικούς εμβολιασμούς!» – Υποστηρίζει ότι θα έχουν καταστροφικό αποτέλεσμα. 
Σε μήνυμά του στο Twitter ο Βέλγος ιολόγος Geert Vanden Bossche προειδοποιεί ότι οι μαζικοί εμβολιασμοί κατά του ιού COVID-19 θα έχουν καταστροφικό αποτέλεσμα, κάνοντας έκκληση να σταματήσουν, πριν επέλθουν τα χειρότερα. 
 Όπως εξηγεί στην ανάρτησή του οι εμβολιασμοί, τους οποίους χαρακτηρίζει ως «προφυλακτικούς», ουσιαστικά ευθύνονται για την εμφάνιση των μεταλλάξεων, αλλά και για μη φυσιολογική εξέλιξη της πανδημίας, η οποία θα εξαφανιζόταν σταδιακά από την κοινωνική ανοσία, ή ανοσία της αγέλης.


 Όπως λέει κανένας ιός, ούτε αυτός της ισπανικής γρίπης μετά ακριβώς το τέλος του Α’ ΠΠ δεν μπόρεσε να επιβιώσει για πάνω από δύο χρόνια, αφού αυτό είναι το μάξιμουμ της φυσικής εξέλιξής τους. 
Ο Βέλγος ιολόγος τονίζει πως ο COVID-19 «θα είναι πάντα ένα βήμα πιο μπροστά από όλα τα εμβόλια». 
«Το αρχικό στέλεχος του Covid-19 προκαλούσε μόνο ήπια συμπτώματα, ή ακόμη και καθόλου συμπτώματα, στην τεράστια πλειοψηφία των υγιών ατόμων. Έτσι, προτού συστήσουμε τη χορήγηση οποιουδήποτε τύπου εμβολίου σε όλους, θα έπρεπε πρώτα να βεβαιωθούμε ότι το όποιο εμβόλιο θα μείωνε το ρυθμό μεταδοτικότητας και θνησιμότητας κάτω από τους ρυθμούς που κάποιος θα μπορούσε λογικά να περιμένει όταν αφήσει την πανδημία να διατρέξει τη φυσική της πορεία»
Και αναρωτιέται ο Βέλγος επιστήμονας: «Συμβαίνει κάτι τέτοιο τώρα;». «Όχι» είναι η απάντησή του.
«Αυτό που βλέπουμε τώρα είναι ότι τα εμβόλια δεν είναι ικανά να αποτρέψουν την εξάπλωση του ιού από τους λήπτες εμβολίων που εκτίθενται σε αναδυόμενα και εξαιρετικά μολυσματικά στελέχη. Αυτό αποτρέπει την επίτευξη της ανοσίας της αγέλης. Ενώ στην αρχή της πανδημίας, η έμφυτη ανοσία σε υγιείς ανθρώπους προέβλεπε μια σταθερή γραμμή ανοσολογικής άμυνας, αυτό δεν συμβαίνει πλέον όταν τα μολυσματικά στελέχη κυριαρχούν όλο και περισσότερο στο τοπίο», λέει ο Geert Vanden Bossche για να συμπληρώσει: 
«Συμπερασματικά: Ενώ ο εμβολιασμός μπορεί να βοηθήσει στην προσωρινή μόνο προστασία ενός ατόμου, ο μαζικός εμβολιασμός κατά τη διάρκεια μιας πανδημίας θα επιδεινώσει την κατάσταση, “ενθαρρύνοντας” τον ιό να επιλέξει συγκεκριμένα “αντίμετρα”, όπως διαφορετικές πρωτεΐνες-ακίδες, που δεν περιλαμβάνονται στα υπάρχοντα εμβόλια. Ως συνέπεια, ο παγκόσμιος πληθυσμός πιθανότατα θα πρέπει να αντιμετωπίσει μια χειρότερη εκδοχή του ιού με ότι αυτό συνεπάγεται».


In this open letter I am appealing to the @WHO and all stakeholders involved, no matter their conviction, to immediately declare such action as THE SINGLE MOST IMPORTANT PUBLIC HEALTH EMERGENCY OF INTERNATIONAL CONCERN. Please read and share: https://t.co/0Fupw9JInP #COVID19 pic.twitter.com/I24mSjpVKM— Geert Vanden Bossche (@GVDBossche) March 6, 2021

thesecretrealtruth

video

https://www.facebook.com/Vaso.Dim87/videos/10221550752490499/

Τα εμβόλια Covid-19 είναι όπλα μαζικής καταστροφής – και θα μπορούσαν να εξαλείψουν την ανθρώπινη φυλή

Οι 10 Μηχανισμοί Πρόκλησης Βλάβης απο τα εμβόλια Covid ( Ελληνικοί Υπότιλοι )

Η δρ Sherri Tenpenny εξηγεί τους 10 μηχανισμούς πρόκλησης βλάβης απο τα εμβόλια covid , στη δεύτερη συνέντευξη  στην εκπομπή  Chew On This! της Reinette Senum

Το βίντεο στο Lbry.tv 

Οι 10 Μηχανισμοί Πρόκλησης Βλάβης απο τα εμβόλια Covid ( Ελληνικοί Υπότιλοι )

Το βίντεο στο Brighteon

  

https://oaskhths.blogspot.com

ΦΡΙΚΙΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΑΠΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΛΑΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΑΤΤΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ

ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΚΑΜΠΟΥΡΗΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ

www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Συναφή Άρθρα

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *