ΣΠΕΡΜΑ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ (Βίντεο)

5/5 (6)

Γράφει η Σουλτάνα Χειλαδάκη

Σήμερα στο Λονδίνο έχουν προοδεύσει τόσο πολύ , που διαθέτουν…πατέρες κατά παραγγελία. Συγκεκριμένα, όταν μια γυναίκα θέλει να κάνει παιδί είναι πλέον πολύ απλό. Χωρίς να φύγει καν από το σπίτι της για να γνωρίσει τον σύντροφο της η μέλλουσα μητέρα, με το iphone της απευθύνεται στην εταιρία που διαθέτει πατέρες κατά παραγγελία, δηλαδή αντρικό σπέρμα κατά παραγγελία. Αφού μελετήσει τον κατάλογο των «προϊόντων» της εταιρίας και επιλέξει το πρόσωπο που της αρέσει, παραγγέλνει το σπέρμα του.

Όπως παραγγέλνεις μια πίτσα, η παραγγελία αυτή θα της κοστίσει γύρω στα 1500 ευρώ. Στην συνέχεια επισκέπτεται τον γυναικολόγο της που της εμφυτεύει το σπέρμα για γονιμοποίηση.

Ουσιαστικά πρόκειται για μια επιχείρηση online μέσω διαδικτύου. Επιλέγεις από ένα κατάλογο που σου προσφέρει η εταιρεία και ο οποίος περιέχει διάφορα είδη όπως γιατροί, καθηγητές, πιλότοι, αξιωματικοί, μοντέλα, κατάδικους ακόμα και … αρχιμανδρίτες τον μελλοντικό τύπο πατέρα του παιδιού σου. Έτσι αντί να έρθεις σε προσωπική επαφή μαζί με αυτόν που θα επιλέξεις, απλά παραγγέλνεις το σπέρμα του.

Το πρόβλημα που γεννάται εδώ ότι δεν μπορεί να υπάρξει καμιά εγγύηση ότι το σπέρμα που παρήγγειλες προέρχεται από το άτομο που επέλεξες και ότι πράγματι αυτούς που βλέπεις στο κατάλογο ανταποκρίνονται σε αυτά που γράφουν για την ταυτότητα τους. Διότι δεν πρέπει η μέλλουσα μητέρα να έχει καμιά προσωπική επαφή με τον επίδοξο πατέρα.

Μια τέτοια περίπτωση απάτης είναι αυτή ενός δωρητή σπέρματος, ο οποίος έδωσε ψευδείς πληροφορίες στην τράπεζα σπέρματος αναφέροντας πως είναι μορφωμένος με τρία πτυχία και αρκετά επιτυχημένος. Όταν όμως ζευγάρια αποφάσισαν να χρησιμοποιήσουν το σπέρμα του φανερώθηκε αργότερα πως είναι κλέφτης, απατεώνας και ψυχικά διαταραγμένος. Παρόλα αυτά, δυστυχώς ήταν ήδη πολύ αργά. Ο ίδιος αυτήν τη στιγμή έχει σπείρει 36 παιδιά τα οποία κυμαίνονται από βρέφη ως έφηβα.

Χαρακτηριστικό της όλης ανώμαλης αυτής κατάστασης είναι ότι η απάτη αυτή αποκαλύφτηκε από ένα …ζευγάρι λεσβίων που είχαν αγοράσει το σπέρμα του για να κάνουν παιδί.

Ο διευθυντής της εταιρείας, Dr Kamal Ahuja, υποστηρίζει ότι η εταιρεία του είναι πρωτότυπη και…επιτελεί έργο γιατί διευκολύνει τις επίδοξες μητέρες χωρίς καν να φύγουν από το σπίτι τους να κάνουν το πρώτο και σημαντικό βήμα για να τεκνοποιήσουν. Σε όλα αυτά βέβαια, κανείς δεν ενδιαφέρεται για το παιδί αυτό που θα έρθει στον κόσμο καθώς οι φυσιολογικοί δεσμοί μιας οικογένειας πάνε περίπατο και όλα γίνονται με μηχανιστικό τρόπο.

Οι προοπτικές αυτής της επιχείρησης είναι ότι σε λίγο καιρό δεν θα χρειάζεται καν η μητέρα για να γεννηθεί ένα παιδί. Η μητέρα θα αντικατασταθεί από μια τεχνητή μητέρα και η τεκνοποίηση θα γίνεται χωρίς μητέρα και πατέρα. Ήδη η επιστημονική προεργασία έχει γίνει και οι τεχνητές μητέρες βρίσκονται στο στάδιο της παραγωγής.

Δηλαδή το παιδί θα γεννιέται χωρίς να έχει ούτε πατέρα ούτε μητέρα και θα μεγαλώνει σε ένα απρόσωπο κουτί όπου όλα θα λειτουργούν μηχανικά. Μάλιστα υποστηρίζουν ότι έτσι ουσιαστικά καταργείται το προπατορικό αμάρτημα όπου η γυναίκα θα γεννά με πόνους το παιδί της και όλα θα γίνονται ωραία και χωρίς κανένα κόπο. Η πατέντα γι αυτή την επιχείρηση έχει προδιαγραφεί ήδη από το 1955 αλλά σήμερα ήρθε η ώρα να γίνει πραγματικότητα.

Με αυτόν τον τρόπο καταργούνται και οι περιορισμοί της ηλικίας καθώς και μια εβδομηντάρα μπορεί να πληρώσει και να κάνει ένα παιδί.

Εδώ γεννάται το ερώτημα: αλήθεια τα εκατομμύρια παιδία που κάθε χρόνο σκοτώνονται με τις εκτρώσεις δεν θα μπορούσαν να ικανοποιήσουν την απαίτηση αυτών των γυναικών να γίνουν μητέρες χωρίς να καταφεύγουν σε αυτές τις παραφύσεως μεθόδους;

Όλη αυτή η υπόθεση με αυτές τις εταιρείες που κερδίζουν εκατομμύρια δείχνουν και όλη την αρρωστημένη ανωμαλία της σύγχρονης κοινωνίας που διαστρέφει την φύση για τις προσωπικές της ιδιοτέλειες. Ένα χτυπητό παράδειγμα που δείχνει αυτήν την αρρωστημένη κατάσταση είναι μια Γερμανίδα που στα 65 της χρόνια ήθελε να κάνει παιδία και για αυτό τον λόγο πήγαινε στο εξωτερικό όπου της εμφύτευσαν τέσσερα γονιμοποιημένα σπέρματα για να φέρει στον κόσμο τέσσερα μωρά στα 65 της χρόνια. Κανείς δεν ενδιαφέρθηκε για αυτά τα μωρά, αύριο τι αισθήματα θα έχουν για αυτόν τον κόσμο στον οποίο βρέθηκαν με τόσο ανώμαλο τρόπο.

Σήμερα εφαρμόζεται και η μέθοδος της τρίτης μητέρας. Συγκεκριμένα, οι μητέρες που δεν θέλουν να υποστούν την ταλαιπωρία της κύησης και επειδή ακόμα δεν έχει τελειοποιηθεί η μέθοδος της τεχνητής μήτρας, καταφεύγουν συνήθως σε φτωχές χώρες και εκεί πληρώνουν μια άλλη γυναίκα για να κυοφορήσει το παιδί τους.

Ένα άλλο σημαντικό στοιχείο σε όλα αυτή την ιστορία είναι ότι οι επίδοξες μητέρες που καταφεύγουν σε τέτοιες παραφυσικές μεθόδους ξοδεύοντας μεγάλα ποσά, έχουν την απαίτηση και το παιδί που θα γεννηθεί να είναι τέλειο από κάθε άποψη.

Η σύγχρονη τεχνική δίνει τη δυνατότητα με επέμβαση στα γονίδια να επιλέξουν το χρώμα των ματιών, το χρώμα των μαλλιών ,το ύψος τα γενικά χαρακτηριστικά και φυσικά την ανθεκτικότητα και τη γενικότερη ανοσία. Έτσι φτιάχνουμε έναν σύγχρονο Φρανκεστάιν, ένα άψυχο ρομπότ που θα ικανοποιεί τη μητρική ματαιοδοξία και το οποίο θα μπορεί στα 95 του να συμπεριφέρεται σαν 15χρονο.

Ζούμε σε μια τόσο ωραία εποχή όπου αντί για μητέρες θα έχουμε τεχνητές μήτρες και θα παράγουμε design παιδιά. Ο άνθρωπος πλέον θα παίζει το ρόλο του Θεού και θα έχει διαστρέψει ολοκληρωτικά την ανθρώπινη φύση.

Έχει σκεφτεί κανείς ποιες θα είναι οι συνέπειες και ποια θα είναι η τιμωρία του σε όλα αυτά;

Ένας άλλος άντρας, ο Todd Whitehurst, 49 ετών, έχει δωρίσει από τα φοιτητικά του χρόνια περίπου 400 φορές στην τράπεζα σπέρματος και πρόσφατα σε μια «οικογενειακή συνάντηση» ήρθε σε επαφή με μερικά από τα 22 παιδιά συνολικά που έχει φέρει στον κόσμο.

Ο άντρας αυτός, οποίος είναι μηχανικός υπολογιστών της Google, δήλωσε πως το έκανε για να βοηθήσει ανθρώπους και υπέγραψε έντυπα που δήλωναν πως θα έπρεπε να μείνει ανώνυμος.

Μια μέρα όμως, όταν ένα από τα παιδιά του επικοινώνησε μαζί του, ο Todd ανακάλυψε ότι έχει ένα τσούρμο από παιδιά που θέλουν απεγνωσμένα να τον γνωρίσουν.

Σήμερα, ο Todd και τα παιδιά του συζητούν, κάνουν παρέα, ακόμη και πηγαίνουν διακοπές μαζί. Ο ίδιος αισθάνεται πολύ κοντά στα παιδιά του ενώ μαζί με τα 22 αυτά παιδιά έχει άλλα δύο από προηγούμενο γάμο.

Σε μια άλλη περίπτωση, μια κυρία, η Nadya Suleman, έφερε με αυτόν τον τρόπο το 1998 στον κόσμο οκτάδυμα . Ερευνώντας την περίπτωση αυτήν, έγινε γνωστό ότι πήγαινε πολλές φορές στο Ιατρικό Κέντρο της Καλιφόρνια (Medical Board of California) στο τμήμα αναπαραγωγής, γιατί είχε μεγάλη επιθυμία να γίνει μητέρα. Εκεί όμως οι γιατροί του Κέντρου και αφού είχαν προχωρήσει στην εμφύτευση του σπέρματος για να μείνει έγκυος, σοκαριστήκαν όταν έμαθαν ότι η ίδια είχε άλλα 6 παιδιά που τα είχε γεννήσει με τον ίδιο τρόπο. Και όλα αυτά ενώ ήταν άνεργη και δεν είχε καμιά οικονομική δυνατότητα να τα αναθρέψει.

Η γυναίκα αυτή αποτελεί ειδική περίπτωση ανευθυνότητας γιατί όπως έγινε γνωστό ήταν παντρεμένη αλλά ο άντρας της ο Marco Gutierrez την χώρισε εξαιτίας της αρρωστημένης επιμονής της να κάνει παιδιά όχι με τον φυσιολόγο τρόπο αλλά μόνο με τεχνητά μεσα “test tube babies”. Ο Dr. Kamrava του Κέντρου δέχτηκε να κάνει την επέμβαση και τις εμφύτεψε 12 γονιμοποιημένα ωάρια από τα οποία τα 8 αναπτύχτηκαν σε έμβρυα και έτσι πήρε την ονομασία ‘Octomom”.

 

Η αρρωστημένη περίπτωση της έγινε πολύ γνωστή καθώς τα κανάλια την καλούσαν σε τηλεοπτικές εκπομπές, σε ριάλιτι σόου, όπου αποκαλύπτονταν το δράμα αυτών των δυστυχισμένων παιδιών που γεννήθηκαν από έναν μηχανικό σωλήνα χωρίς πατέρα, χωρίς καμιά ψυχολογική κάλυψη αλλά και οικονομική δυνατότητα να επιβιώσουν. Τελικά ο άνθρωπος κατάντησε ινδικό χοιρίδιο παραγωγής με τεχνητούς σωλήνες προς χάριν ενός αρρωστημένου σύγχρονου πολιτισμού.

Το μεγαλύτερο αίσχος όλης αυτής της ιστορίας διαστροφής της φύσης είναι η περίπτωση του Thomas Beatie που παραβιάζοντας όλους τους νόμους της δημιουργίας, με τεχνητά μέσα έμεινε έγκυος. Κάτι ανάλογο με τους νόμους της φύσεως είχαν γίνει και στα Σόδομα και Γόμορρα που κατακάηκαν από την οργή του Θεού. Σήμερα τα έχουμε ξεπεράσει κατά πολύ.

 

 

ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *