ΣΟΚ – Εκτεθειμένος ο Κικίλιας, μετά τις αποκαλύψεις Βλαχογιαννόπουλου, για ακρωτηριασμό ασθενούς από θρόμβωση, μετά το εμβόλιο της ASTRAZENECA – Προσπάθεια συγκάλυψης! Εισαγγελέας; (Video) ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΠΡΙΝ, ΠΩΣ ΘΑ ΚΙΝΗΘΕΙ ΜΙΑ «ΠΑΝΔΗΜΙΑ»

5/5 (6)

Π.Βλαχογιαννόπουλος: Ο Υπουργός είπε άλλα,από αυτά που εντοπίσαμε στην Επιτροπή Φαρμακο-επαγρύπνησης Τι γράφουν οι πρόσφατες οδηγίες Υπη…

Π.Βλαχογιαννόπουλος: Ο Υπουργός είπε άλλα,από αυτά που εντοπίσαμε στην Επιτροπή Φαρμακο-επαγρύπνησης

Τι γράφουν οι πρόσφατες οδηγίες Υπηρεσιών Υγείας  του Καναδά, που αναπροσαρμόσθηκαν μετά από επιστολή της Astra Zeneca προς τους επαγγελματίες υγείας; Δεν έχει φτάσει ακόμα στην Ελλάδα η επιστολή που προειδοποιεί για θρομβώσεις…;

Η ασθενής, στην οποία αναφέρεται ο κ. Βλαχογιαννόπουλος, τις προηγούμενες ημέρες είχε υποστεί  εμβολιασμό, με το εμβόλιο της Astra Zeneca και ενώ το περιστατικό σύμφωνα με την επιτροπή φαρμακοεπαγρύπνισης του ΕΟΦ, είχε αξιολογηθεί ότι είχε πιθανή (possible) σχέση με το εμβόλιο, «ο Υπουργός Υγείας την άλλη μέρα στις ειδήσεις ανέφερε ότι “εμείς δεν έχουμε παρατηρήσει θρομβώσεις. Ένα περιστατικό συζητήθηκε από τους γιατρούς και τελικά αποκλείστηκε η συσχέτιση”. Τελικά μας λαμβάνει κανείς υπ όψιν ή όχι;»

Αναρωτιέται στην επιστολή του ο καθ. Κος Βλαχογιαννόπουλος, προς τα υπόλοιπα μέλη της Επιτροπής,  διαβάζοντας την αυτούσια στον 98.4

Ας σημειωθεί ότι ο κος Βλαχογιαννόπουλος είναι υπέρμαχος των εμβολιασμών και  μάλιστα στη συνέντευξή του,  μίλησε εκτενέστατα υπέρ των εμβολιασμών τονίζοντας, ότι είναι απαραίτητο να συνεχίσουν οι εμβολιασμοί.

Παράλληλα όμως τόνισε, ότι θα πρέπει να βελτιωθεί το σύστημα φαρμακοεπαγρύπνισης και να ενθαρρυνθούν οι γιατροί σχετικά με την συστηματική παρακολούθηση των εμβολιαζόμενων και την λεπτομερειακή καταγραφή των συμπτωμάτων που τυχόν παρουσιάζουν, δεδομένου ότι πρόκειται για νέο εμβόλιο, που χρησιμοποιείται πρώτη φορά σε τόσο μεγάλη (μαζική έκταση) στον πληθυσμό.

Στο σημείο αυτό απεκάλυψε επίσης ότι η  ίδια η εταιρεία έχει στείλει επιστολή, η οποία έχει καθυστερήσει  να κοινοποιηθεί στους επαγγελματίες υγείας επιφορτισμένους με τους εμβολιασμούς.

Ο ίδιος αρνήθηκε ωστόσο,  να αποκαλύψει το περιεχόμενο της επιστολής, επικαλούμενος νομικά κωλύματα.

Όταν όμως του γνωστοποιήσαμε τις πρόσφατες οδηγίες Υπηρεσιών Υγείας  του Καναδά, που αναπροσαρμόσθηκαν μετά από  αντίστοιχη προφανώς επιστολή της Astra Zeneca προς τους επαγγελματίες υγείας και το γενικό πληθυσμό δεν δήλωσε ότι πρόκειται για διαφορετικό περιεχόμενο.

Παραθέτουμε τα κυριότερα σημεία από το κείμενο των εν λόγω οδηγιών στον Καναδά:

1ον : Οι επαγγελματίες υγείας θα πρέπει να βρίσκονται σε επιφυλακή όσον αφορά την εμφάνιση σημείων και συμπτωμάτων θρομβοεμβολικών επεισοδίων ή θρομβοπενίας».

2ον : Οι ασθενείς θα πρέπει να αναζητήσουν άμεση ιατρική βοήθεια εάν το αναπτύξουν τα ακόλουθα συμπτώματα:δύσπνοια, πόνο στο στήθος, πρήξιμο στα πόδια ή κοιλιακό άλγος μετά τη χορήγηση του εμβολίου AstraZenecaΟι ασθενείς θα πρέπει επίσης να αναζητήσουν άμεση ιατρική φροντίδα εάν παρουσιάσουν τα ακόλουθα: ξαφνική εμφάνισησοβαρών ή επίμονων πονοκεφάλων που επιδεινώνουν ή θολώνουν την όραση αρκετές ημέρες μετά τον εμβολιασμό ή εάνεμφανίσουν μώλωπες ή μικρές κυκλικές ερυθρότητες. (Σε τοποθεσία διαφορετική από το σημείο της ένεσης) και πουεμφανίζονται λίγες ή περισσότερες μέρες μετά τον εμβολιασμό».

«Αν και αυτές οι περιπτώσεις είναι σπάνιες, τα άτομα που έχουν εμβολιαστεί θα  πρέπει να βρίσκονται σε επιφυλακή σχετικά με την εμφάνιση ορισμένων κλινικών σημείων και συμπτωμάτων που απαιτούν άμεση ιατρική βοήθεια».

Η μη κοινοποίηση της επιστολής αποτελεί μείζον πρόβλημα, δεδομένου ότι τόσον οι επαγγελματίες υγείας, όσον και οι εμβολιαζόμενοι έχουν πλήρη άγνοια των δεδομένων και είναι εκτεθειμένοι σε παραπληροφόρηση, η οποία πέρα από τους κινδύνους που ενέχει για την υγεία τους, είναι δυνατόν να καταφέρει ένα σοβαρό πλήγμα και να διαταράξει την ομαλή πορεία του εμβολιαστικού προγράμματος, λόγω της σύγχυσης που προκαλεί εκ των πραγμάτων.

Δυστυχώς, όπως επιβεβαιώνεται για άλλη μια φορά, από τις δηλώσεις του κ. Βλαχογιαννόπουλου, εμφανίζονται από τους αρμόδιους θεσμικά φορείς, τεράστια κενά στη διαχείριση της πανδημίας.

Αυτή τη φορά όμως δεν είναι απλώς εκτεθειμένοι, είναι υπόλογοι απέναντι στον πληθυσμό, που παραμένει εκτεθειμένος στο νέο επιδημικό κύμα, χωρίς μέτρα Δημόσιας Υγείας, χωρίς ανάχωμα της πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας, με τα δημόσια νοσοκομεία να μην μπορούν να αντιμετωπίσουν πλέον την κατάσταση.Οφείλουν  άμεσα μια ειλικρινή και πειστική απάντηση, στο όνομα της διαφάνειας , όπως εξήγησε ο καθηγητής Ανοσολογίας.

Δείτε το βίντεο:

ellinikiafipnisis.blogspot.com

ΠΟΙΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΠΡΟΕΒΛΕΨΑΝ ΟΛΑ ΟΣΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΙΧΑΝ ῬΥΘΜΙΣΕΙ»ΜΕ ΝΟΜΟΥΣ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ;

ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΠΡΙΝ, ΠΩΣ ΘΑ ΚΙΝΗΘΕΙ ΜΙΑ «ΠΑΝΔΗΜΙΑ» ΕΝΟΣ ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΙΟΥ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΝΟΜΟΘΕΤΗΣΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΤΩΡΑ.
ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ;

Γράφει ο Nikos Fonias

Τοτε που καποιοι μας θεωρουσατε ψεκασμενους…σας ειχα προειδοποιησει προσωπικα, επανειλλημενα και εγκαιρως…!
Καλά τα παχιά λόγια, καλές οι δήθεν επαναστατικές κορώνες και οι Ελληνικές σημαίες και τα ζήτω, αλλά όταν έρχεται η ώρα των πράξεων λίγοι/ες φωνάζουν παρών ή παρούσες. Με κάθε διαθέσιμο τρόπο…με πράξεις που κάποιοι γνωρίζουν ή που δε γνωρίζει κανένας…!
Μόλις ενεργοποίησαν το νόμο 4682/2020 που είχαν ψηφίσει τον Μάρτιο του 2020. Σας είχα πει τότε ότι ψηφίζουν νόμους, τους οποίους δε σημαίνει ότι θα τους ενεργοποιήσουν άμεσα, αλλά τους έχουν καβάτζα για όταν τους χρειαστούν. 
Και όταν τους χρειαστούν, θα μπορούν με μία απλή ΚΥΑ να τους ενεργοποιήσουν. Ο συγκεκριμένος νόμος είτε με την ανοχή είτε με την συνενοχή όλων των κομμάτων, πέρασε από τη Βουλή!!! Και τον πήραμε μόνο λίγοι χαμπάρι.
Και όταν άρχισε η φασαρία, ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΔΕΝ ΑΣΚΗΣΕ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ. ΠΡΑΞΗ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΣΥΝΕΝΟΧΗΣ. Γνώριζαν από της 25/2/2020 ή από τις 14/3/2020 πως θα κινηθεί μία » πανδημία » ενός »άγνωστου» ιού. 
Έγινε το ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ στην ιστορία της Ελλάδας. 
ΠΡΟΕΒΛΕΨΑΝ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΜΟΘΕΤΗΣΑΝ!!! 
Πότε, στην ιστορία του Έθνους, το έχει ξανακάνει ελληνική κυβέρνηση, για οποιοδήποτε θέμα αφορά την κοινωνία; ΟΣΟ ΨΕΚΑΣΜΕΝΟ ΜΕ ΘΕΩΡΟΥΝ ΑΥΤΟΙ, ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥΣ ΘΕΩΡΩ ΕΓΩ. 
Τρανή απόδειξη γι’ αυτά που λέω: αν τους ενδιέφερε η υγεία του πληθυσμού, θα έκαναν τεστ για τη γρίπη τα προηγούμενα χρόνια, για να μην πεθαίνει ο πληθυσμός, θα έπαιρναν μέτρα ουσίας στους χώρους εργασίας για να μην αρρωσταίνει ο πλυθυσμός, θα έφτιαχναν σοβαρές υγειονομικές εγκαταστάσεις πλήρως στελεχωμένες κλπ. 
Τα έκαναν όλα αυτά; ΟΧΙ…Τώρα τι άλλαξε; Δείτε με ποια εταιρεία θα υπογράψουν προμήθεια με τη μορφή του κατεπείγοντος για τα self test…!!!
Σας τα είπα. Σας τα είπαν και άλλοι. Τότε, το Σεπτέμβριο που μόνο εγώ δεν έστειλα τα παιδιά στο σχολείο του Περιστερίου επί 20-25 μέρες. 2 παιδιά στα 300+. 
Και κάνατε πως δεν ακούγατε, κυριευμένοι από φόβο ή αβεβαιότητα, χωρίς ίχνος ψυχραιμίας και νηφαλιότητας. Δε σας κατηγορώ, σας καταλαβαίνω. 
Σας φόβιζε το »άγνωστο». Μόνο που έχει περάσει ένας χρόνος, σας δόθηκαν εκατομμύρια πληροφορίες. Μάθατε, είδατε, ακούσατε, διασταυρώσατε. Και; ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΕΛΑΧΙΣΤΗ.
Όταν καταλάβετε πόσο οργανωμένα και μεθοδικά δουλεύουν, θα είναι αργά!!! Ίσως είναι ήδη αργά.
Σε ότι με αφορά, εγώ και κάποιοι άλλοι θα συνεχίσουμε. Με κάθε κόστος. Όποιος θέλει στέκεται στο πλάι μας, όποιος δε θέλει τραβάει το δρόμο του και αναλαμβάνει την ευθύνη των πράξεων του, όπως και εμείς.
Δε θα συνεχίσω, γιατί είμαι πολύ φορτισμένος.
Μία ευχή μόνο. Καλή τύχη σε όλους.
Τι ανακοίνωσε ο Κοντοζαμάνης…
«Επιπλέον, για να σιγουρευτούμε ότι τα σχολεία θα ανοίξουν ξανά με ασφάλεια, η κυβέρνηση θα νομοθετήσει την υποχρεωτική χρήση self test μία φορά την εβδομάδα για τους εκπαιδευτικούς, τους μαθητές και τους λοιπούς εργαζόμενους στα σχολεία.»

ΠΗΓΗ

www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Συναφή Άρθρα

Μπορεί να σας αρέσει...

1 Response

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *