ΣΛΑΝΔΑΛΟ : ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ Η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΤΕΙΝΕΙ ΝΕΑ ΧΕΙΡΑ ΦΙΛΙΑΣ ΣΤΗΝ…ΤΟΥΡΚΙΑ!!!

5/5 (3)

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Συνήλθε με τηλεδιάσκεψη η μεικτή κοινοβουλευτική επιτροπή Τουρκίας – Ευρωπαϊκής Ένωσης, η οποία, όπως τονίζουν σήμερα τα τουρκικά ΜΜΕ, τόνισε την ανάγκη να ενισχυθεί και άλλο η φιλία και οι σχέσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης με την Τουρκία και των ευρωπαϊκών λαών με τον τουρκικό λαό.

Δηλαδή με λίγα λόγια πάει περίπατο από την Ευρωπαϊκή Ένωση όλη η προκλητική στάση της Τουρκίας εναντίον ενός μονίμου μέλους της, την Ελλάδα.

Αποφασίστηκε επίσης σύμφωνα με δηλώσεις του προέδρου της επιτροπής, Ryszard Czarnecki και του προέδρου της ομάδας τουρκοευρωπαικής φιλίας, πρώην προέδρου της Ρουμανίας, Traian Basescu η περεταίρω ενίσχυση της ομάδας προς το συμφέρον των δυο πλευρών

Το λιγότερο που θα μπορούσε να πει κανείς με αυτή την είδηση είναι ότι η στάση της Ευρωπαϊκής Ένωσης να αγνοεί συνεχώς την τουρκική προκλητικότητα είναι πλέον ένα μεγάλο σκάνδαλο, που θα πρέπει να αντιμετωπιστεί αναλόγως από την ελληνική πλευρά εκτός αν η ελληνική κυβέρνηση θέλει ως συνήθως να κάνει τα…στραβά μάτια.

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

1 Response

  1. ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΜΟΥ ΕΊΝΑΙ ΌΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΆΡΞΕΙ ΣΎΝΤΟΜΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΉ ΈΝΩΣΗ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΉ ΘΡΗΣΚΕΊΑ <<<>>>>>>>ΚΑΙ ΌΛΟΙ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΊΟΙ ΟΙ ΔΟΎΛΟΙ ΑΥΤΏΝ —-ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΆΣΤΕ ΑΥΤΌ !!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *