ΣΚΗΝΕΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ(ΒΙΝΤΕΟ)

africans-control-girls

Γράφει η Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Σε λίγο καιρό όλες αυτές τις σκηνές που θα δούμε παρακάτω και τις φρικτές ιστορίες που θα μάθουμε είναι πάρα πολύ πιθανόν να τις ζήσουμε και εμείς στις πόλεις μας και στα σπίτια μας.
Αφρικανοί κάνουν ό,τι θέλουν με τις Γερμανίδες, τις κοροϊδεύουν στο δρόμο και προσπαθούν να τις ελέγχουν χωρίς να φοβούνται κανέναν.

Στο επόμενο βίντεο μπορείτε να δείτε πώς μια μάνα ξεσπά σε κλάματα στα δικαστήρια στην Γερμάνια διότι μόλις αθώωσαν τον δράστη της κόρης της. Η ιστορία είναι ως έξης: Η κόρη της, μια νεαρή κοπέλα, πήγε μια μέρα για καφέ σε ένα μπαρ. Ύστερα από λίγο έρχεται ένας Αφρικάνος, της κάνει παρέα και την καλεί για ένα ποτό στο σπίτι του, εκεί όπου τους περιμένει και ο φίλος του Αφρικανού. Το σχέδιο ήταν να προελκύσουν μια κοπέλα και να την βιάσουν μαζί. Αυτό έκαναν και με την 27χρόνη φοιτήτρια, δηλαδή την κλείδωσαν μέσα στο διαμέρισμα και την βίαζαν επί ώρες μαζί. Η κοπέλα έπαθε σοκ και αυτοκτόνησε.

rape-in-milan-revised-e1474742559194

 

 

 

Το τραγικό της ιστορίας είναι ότι δεν τιμωρήθηκαν οι δράστες, ενώ το χειρότερο είναι πως όταν η δημοσιογράφος αντίκρισε τον δράστη έξω από τα δικαστήρια, αυτός απήντησε με ειρωνεία στην ίδια, ότι μόνο ο Θεός μπορεί να τον δικάσει, κανείς άλλος, και αποχωρεί χαμογελώντας. Αυτούς μάζεψε και μαζεύει η Ευρώπη καθημερινά για να μετατρέψει την ζωή των Ευρωπαίων πολιτών μια ζωντανή κόλαση.

Το εξωφρενικό πλέον είναι στην Αγγλία όπου σε μια πόλη της, βίασαν 1400 παιδιά, δράστες που κατάγονταν κυρίως από Πακιστάν, και όποιος μιλήσει είναι ρατσιστής. Το ρεπορτάζ έγινε το 2014, και τίποτε δεν άλλαξε από τότε. Όχι μόνον δεν τιμωρούνται αυτοί οι δράστες αλλά καθημερινά και μεθοδικά καλούν όλο και περισσότερους να έρθουν.

Ακόμη, ένα βίντεο σχετικά με ένα μικρό κοριτσάκι το οποίο ξυλοκοπούν για να διασκεδάσουν και να το ανεβάσουν στο Facebook και σε άλλα κοινωνικά δίκτυα. Αυτή είναι η Ευρώπη και τα παιδιά της σήμερα, τι μέλλον μπορεί να περιμένει κανείς από αυτές τις ψυχές.

Μετανάστες προσπαθούν με βίαιο τρόπο να αποσπάσουν μια κοπέλα από τον φίλο της.

Εδώ μπορούμε να δούμε ένα κοινωνικό πείραμα όπου υποτίθεται ένας «λαθρο» χτυπάει μια γυναίκα μπροστά σε κόσμο. Το εκπληκτικό είναι η πλήρης αδιαφορία από μέρους των περαστικών όπου σχεδόν κανένας δεν προτίθεται να βοηθήσει.

Γερμανία 2016: Αυτή είναι η επιθετική πλευρά των «προσφύγων». Χτυπούν όποιον βρεθεί στο δρόμο τους ανεξαρτήτως αστυνομίας, ανδρών, γυναικών ή παιδιών. Βιάζουν γυναίκες και παιδιά ενώ δεν έχουν κανένα σεβασμό για την αστυνομία ή τους συνανθρώπους τους. Κυριολεκτικά ποδοπατούν τον νόμο και την ίδια τη Γερμανία.

Η πτώση Ευρώπης-οι τελευταίες μέρες της:

Η καθημερινότητα στο Βερολίνο:

Οι καταστηματάρχες φοβούνται για την ζωή τους καθώς κάθε μέρα γίνονται εγκλήματα μπροστά στο μαγαζί τους, τους κλέβουν συνεχώς ενώ οι ίδιοι είναι ανυπεράσπιστοι. Οι γυναίκες στο δρόμο παρενοχλούνται σεξουαλικά ενώ τα πάρκα είναι γεμάτα από εμπόρους και ναρκομανείς. Δεν φοβούνται κανένας από αυτούς την αστυνομία, ενώ οι αστυνομικοί τις περισσότερες φόρες είναι ανυπεράσπιστοι και πλέον κάνουν τα στραβά μάτια. Τα εγκλήματα είναι τόσα πολλά που δεν τα προλαβαίνουν.

jewish-girl-800x479

Σύντομα και στις δίκες σας γειτονίες θα εξελίσσονται οι ίδιες εικόνες. Ετοιμαστείτε ανάλογα διότι το σχέδιο τις ελίτ προχωρεί, ενώ εμείς κοιμόμαστε, αλλά σύντομα θα αναγκαστούμε να ξυπνήσουμε από τον βαθύ ύπνο.

Ο διάσημος Γερμανός τραγουδιστής Xavier Naidoo, παρόλο που έχει και ο ίδιος ρίζες από οικογένεια μεταναστών, ανησυχώντας για όλη αυτήν την κατάσταση στην Γερμανία, έγγραψε πρόσφατα κάποια τραγούδια στα οποία εκφράζει την ανησυχία του για όλες τις εξελίξεις στην πατρίδα του την Γερμανία.

 

 

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

 

Αξιολογήστε Το

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *