ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΕΡΜΑΝΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ : «Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΟΥΛΑΕΙ ΟΠΛΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΛΑΟΥΣ»

5/5 (9)

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Με μια επερώτηση του βουλευτή των Πρασίνων της Γερμανίας, Omid Nouripour, (ιρανικής καταγωγής), στην γερμανική βουλή   κατήγγειλε ότι η Γερμανία  έχει εγκρίνει την πώληση όπλων στην Τουρκία, ύψους 4 εκατομμυρίων 400 χιλιάδων ευρώ.

Όπως έγινε γνωστό, στα γερμανικά όπλα που δίνονται στην Τουρκία περιλαμβάνονται ντουφέκια, άρματα μάχης και ρουκέτες, καθώς και τεθωρακισμένα οχήματα, ενώ παράλληλα προσφέρεται και η τεχνολογία των οπλικών συστημάτων.

Ο ίδιος ο σύμβουλος του γερμανικού υπουργείου Οικονομικών, Matthias Machnig, ομολόγησε ότι πράγματι η Γερμανία  ενέκρινε την πώληση οπλικών συστημάτων παρά τις ενστάσεις που υπάρχουν για την χρήση αυτών των οπλικών συστημάτων από τους Τούρκους.

Αυτή είναι η Γερμανία και να μην ξεχνάμε ποιοι οργάνωσαν τους Τούρκους για να διαπράξουν τις μεγάλες γενοκτονίες του εικοστού αιώνα

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

1 Response

  1. 21 Απρ. 2018

    […] Σκάνδαλο ξέσπασε πριν λίγους μήνες στην Γερμάνια μετά τη επερώτηση του βουλευτή των Πρασίνων, Omid Nouripour, (ιρανικής καταγωγής), στην γερμανική βουλή ο οποίος κατήγγειλε ότι η Γερμανία -και ενώ ήταν σε εξέλιξη η τούρκικη εισβολή στην Συρία- ενέκρινε την πώληση όπλων στην Τουρκία, ύψους 4,400.000 εκ ευρώ. […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *