ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΗΠΑ: ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ

american_soldier_terrorism_in_syria_1

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Όλο και περισσότεροι εκπρόσωποι του στρατού των ΗΠΑ στη Συρία αρχίζουν να καταλαβαίνουν πλέον ότι αγωνίζονται στο πλευρό των τρομοκρατών.

Στη στρατιωτική βάση των ΗΠΑ στη Συρία αρνούνται όλο και περισσότεροι στρατιώτες να υποστηρίξουν τις τρομοκρατικές ομάδες της Αλ-Κάιντα, Αλ Νούσρα και τη λεγόμενη μετριοπαθή αντιπολίτευση. Οι παρακάτω εικόνες και το βίντεο δείχνουν την γνώμη ενός μεγάλου μέρους των στρατευμάτων των ΗΠΑ στη Συρία.
american_soldier_terrorism_in_syria4

Οι υπεύθυνοι και οι αρχηγοί του εγκληματικού πολέμου στη Συρία καθώς και οι εγκληματίες αυτού του πολέμου βρίσκονται στις Ηνωμένες Πολιτείες. Εκτός αυτού τα καθεστωτικά ΜΜΕ φροντίζουν με κάθε τρόπο ώστε όλοι οι υπαίτιοι του βάρβαρου πολέμου στη Συρία να μπορούν να κοιμούνται ήσυχοι.

Για περισσότερα από πέντε χρόνια, οι Σύριοι έχουν εκτεθεί σε αφάνταστη τρομοκρατία. Το δημιούργημα των «βάρβαρων ισλαμιστών» δεν είναι τίποτα περισσότερο από μια νέα παραλλαγή των ψυχοπαθών «ταγμάτων θανάτου» που ο αμερικανικός στρατός , για παράδειγμα η CIA έχει χρησιμοποιήσει πριν χρόνια και στην Λατινική Αμερική (όπως πχ. στη Νικαράγουα).
american_soldier_terrorism_in_syria_2

Το μόνο που χρειάζεται για να αποκτήσουν δύναμη είναι να μπορέσουν να μας πείσουν ότι ο πόλεμος, η καταπίεση και η εκμετάλλευση είναι προς το συμφέρον μας. Είναι γνωστό πως ο πλούτος τους εξαρτάται, από το αν μπορούν να επιφέρουν το θάνατο στην εργατική τάξη, για να ελέγχουν τις αγορές όλων των χωρών.Για να καταφέρουν εξασθενίσουν και να εξουθενώσουν τις μάζες, πρέπει να κάνουν τον κόσμο να πιστέψει ότι δεν είναι καλύτετροι  ούτε ισχυρότεροι από αυτούς.

Πρέπει να ξυπνήσουμε και να συνειδητοποιήσουμε ότι ο πραγματικός εχθρός μας δεν περιμένει σε μια μακρινή χώρα, δεν είναι άνθρωποι των οποίων δεν γνωρίζουμε τα ονόματα τους και τους πολιτισμούς τους.

Ο ΕΧΘΡΟΣ είναι το ΣΥΣΤΗΜΑ που υποκινεί τον ΠΟΛΕΜΟ, με απώτερο σκοπό την κερδοσκοπία. Εχθρός είναι τα διοικητικά συμβούλια. Ο εχθρός μας δεν βρίσκεται 5000 μίλια μακριά, αλλά εδώ στο σπίτι μας!

dollar-regiert

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

 

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *