ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ: ΦΙΛΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΑΡΑΒΩΝ ΜΑΦΙΟΖΩΝ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ(Βίντεο)

5/5 (6)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Η Γερμανική αστυνομία στο Βερολίνο φαίνεται να έχει στενές σχέσεις με την αραβική μαφία καθώς αρκετοί Άραβες έχουν διεισδύσει μέσα στο αστυνομικό σώμα.

Ο Mohamed Hassan «El Zein», που είναι μέλος σε μια από τις πιο περίφημες αραβικές συμμορίες, βρίσκεται πλέον στη γερμανική αστυνομία NRW- Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία. Σύμφωνα με την εφημερίδα Spiegel ο θείος του Hassan, είναι ένας από τους πιο επικίνδυνα φανατικούς στη Γερμανία. Ο Μοχάμεντ ποζάρει περήφανα μαζί του στις φωτογραφίες.

Ο Μοχάμεντ και ο Γερμανός αστυνoμικός είναι στενά φιλαράκια.

Το προφίλ του Μοχάμεντ στα κοινωνικά δίκτυα.

Στο ερευνητικό τμήμα του κρατικού ραδιοτηλεοπτικού φορέα αναγκαστικής χρηματοδότησης NDR, επικρατεί η άποψη ότι πως στην ένωση της αστυνομίας υπάρχει μεγαλύτερος κίνδυνος από ότι στο οργανωμένο έγκλημα.

Στοιχεία με τέτοιες απόψεις απομακρύνονται επειγόντως από τις κρατικές εκπομπές, επειδή θέτουν σε κίνδυνο τη χώρα και τους ανθρώπους της.

Έτσι οι Τούρκοι και οι Άραβες κάνουν σιγά σιγά κομάντο στην αστυνομία καθώς ούτως η άλλος τα πράγματα βρίσκονται υπό διάλυση, σκάνδαλα δε από αστυνομικούς δεν σταματάνε να βγαίνουν στη φόρα.

Οι ειδικοί αναφερόμενοι στις αραβικές αυτές συμμορίες στη Γερμανία υποστηρίζουν πως οι ομάδες αυτές αισθάνονται τέτοια δύναμη που δεν διστάζουν να προχωρήσουν στην επίθεση.

Ο Ahmad ζει από την πρόνοια του γερμανικού κράτους και με την εγκληματική αραβική οργάνωση του Βερολίνου κάνει καθημερινά παρανομίες: κλέβει , απειλεί, πραγματοποιεί εγκλήματα, διακίνηση ναρκωτικών παράνομο σεξ κλπ.

Μετά τις εθνικές επιδρομές εναντίον του Οθωμανικού Γερμανικού Πυγμαχικού Ομίλου την περασμένη εβδομάδα, ένα αποχωρών μέλος στην τηλεόραση στο κανάλι stern TV έχει αναφέρει και μίλησε για τις μηχανορραφίες της ομάδας. «Οι εξαγορές γυναικών, τα ναρκωτικά και τα καταστήματα όπλων» αποτελούσαν εκεί την ημερήσια ατζέντα.

Έτσι κατέληξε η Μέρκελ την Γερμανία.

Στα τραγούδια εδώ και χρόνια αποκαλύπτουν πως αισθάνονται και τι σχέδια έχουν για τους Γερμανούς.

 

2023: το νέο Οθωμανικό Βασίλειο θα έρθει!

 

 

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

1 Response

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *