ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΓΕΝΙΑ: Η ΤΡΕΛΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΧΕΙ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΚΟΚΚΙΝΟ(Βίντεο)

4.88/5 (8)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Ό,τι πιο αρρωστημένο, ό,τι πιο απίθανο μπορεί κανείς σήμερα να το δει στο διαδίκτυο να προβάλλεται κυρίως από νεαρά άτομα γεγονός που δείχνει πόσο αρρωστημένη είναι σήμερα η ανθρώπινη κοινωνία.

Στα παρακάτω βίντεο θα δείτε μερικά φρικτά παραδείγματα από νέους που θέλουν να αποκτήσουν δημοτικότητα, να πάρουν πολλά λάικ, να κερδίσουν πολλούς θαυμαστές θυσιάζοντας ακόμα και την υγεία τους.

Σε αυτό το βίντεο, με το «Tide Pod Challenge», ένας νεαρός πειραματίζεται με κάψουλες πλυντηρίου που τις καταπίνει για χάριν εντυπωσιασμού και να κάνει τους θεατές του να αγωνιούνε για το τι θα γίνει στη συνέχεια.

Δυστυχώς το παράδειγμά του το μιμήθηκε ένα πιο μικρό παιδί με αποτέλεσμα να πάθει φρικτό αιμάτωμα στα πνευμόνια του και αυτό γιατί οι χημικές ουσίες προξένησαν παρενέργειες και σε άλλα όργανα του σώματος, κυρίως στα πνευμόνια.

Αλλά το πιο φρικτό είναι το παρακάτω βίντεο που δείχνει μια αρρωστημένη μόδα με την οποία οι νέοι παίρνουν προφυλακτικά, τα εισάγουν στη μύτη τους με σκοπό στη συνέχεια το βγάλουν από το στόμα ή από το άλλο ρουθούνι. Και όλα αυτά πάλι χάριν εντυπωσιασμού. Όπως φαίνεται η απειρότητα του σύμπαντος δεν μπορεί να συγκριθεί με την απειρότητα της ανθρώπινης βλακείας.

https://twitter.com/STcom/status/980805504967393280/photo/1

 

 

 

 

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *