ΣΗΜΕΙΟ : Εικόνα της Παναγίας ΧΥΝΕΙ Δ Α Κ Ρ Υ Α μύρου, κατά τον κεκλεισμένων θυρών Ακάθιστο Ύμνο, στο ναό Hagiu στο Βουκουρέστι. [ BINTEO ]

4.86/5 (7)

Η θαυματουργή εικόνα της Παναγίας, από την εκκλησία Hagiu στο Βουκουρέστι, έκλαιγε με δάκρυα μύρου!  Μυρόβλισε δάκρυα κατά την διάρκεια του κεκλεισμένων θυρών Ακάθιστου Ύμνου το βράδυ της Παρασκευής 04/04/20 στην Ρουμανία.


Ο π.Cristian Grama βιντεοσκόπησε και έδειξε το θαύμα στους πιστούς, εν μέσω της πανδημίας ‘covid-19’. Στην Ρουμανία, υπάρχουν 60 – 200 ​​θαυματουργές εικόνες θαύματος, και η εκκλησία της πρωτεύουσας έχει αποθησαυρισμένη την μια από αυτές.


Η εκκλησία Hagiu, χρονολογείται από την εποχή του Αγίου Κωνσταντίνου Μπρανκοβεάνου, βρίσκεται στην οδό Τραϊάν στην πρωτεύουσα και τιμάται στην Κοίμηση της Θεοτόκου.
Μέσα στην εκκλησία υπάρχει επίσης μέρος των λειψάνων του Αγίου Γρηγορίου του Δεκαπολίτη από την Μονή Bistriţa – Vâlcea, και πρόσφατα δημιουργήθηκε πλαίσιο από δρύινη ξυλογλυπτική για την παλιά εικόνα της Παναγίας.

dimpenews.com

Ρώσος ΓΕΡΩΝ Μοναχός, έκανε ΛΙΤΑΝΕΙΑ καί διάνυσε …ΓΟΝΑΤΙΣΤΟΣ 400 χλμ. !!!!!!!!!! [ Β ί ν τ ε ο ] (‘ΘΑΥΜΑΣΤΟΣ Ο ΘΕΟΣ ΕΝ ΤΟΙΣ ΑΓΙΟΙΣ ΑΥΤΟΥ’!)

ΑΥΤΗ Η Σ Υ Γ Κ Λ Ο Ν Ι Σ Τ Ι Κ Η ΕΙΔΗΣΗ, ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΤΑΧΑ; ΠΟΥ;

ΕΧΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΓΙΟΥΣ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ, ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΚΛΗΡΑ ΚΑΙ ΕΠΙΜΟΝΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ!
Ο Γέροντας εδώ ξεκίνησε  λ ι τ α ν ε ί α μόνος του, από τό μοναστήρι τού Αγίου Σεραφείμ του Σαρώφ, μέχρι την Λαύρα τού Αγίου Σεργίου 400 χλμ. γονατιστός!!!!!!
Ήταν 9,5 μήνες στον δρόμο …κοιμόταν σε λακκούβες (!) πού άνοιγε καί τίς έστρωνε με κλαδιά τού δάσους καί με φωτιά, πού άναβε όταν έκανε κρύο!

Για να συγχωρέση ο Θεός, τις αμαρτίες τού Ρωσικού λαού !!!

Крестоходец Александр о причастии экумены

ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ

ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *