ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ: ΤΙ ΟΔΗΓΗΣΕ ΣΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΤΩΝ ΠΑΡΙΣΙΩΝ(Βίντεο)

5/5 (3)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Το 2018, υπήρχαν 1.063 αντιχριστιανικές πράξεις βανδαλισμού, εκβλάστησης και εμπρησμών εκκλησιών και χριστιανικών συμβόλων στη Γαλλία (κυρίως από μουσουλμάνους, αν και ποτέ δεν θα το ακούσετε από τα ΜΜΕ). Υπήρξαν επίσης 541 αντιεβραϊκές πράξεις το 2018, αλλά μόνο 100 αντι-μουσουλμανικές πράξεις. Σκέφτείτε το.

Μεταξύ ορισμένων από τις πρόσφατες καταστροφές στη Γαλλία, τα ακόλουθα έλαβαν χώρα μόλις τον Φεβρουάριο και τον Μάρτιο:

Μεταξύ ορισμένων από τις πρόσφατες καταστροφές στη Γαλλία, τα ακόλουθα έλαβαν χώρα μόλις τον Φεβρουάριο και τον Μάρτιο:

Οι βανδαλλοί λεηλατούσαν την Εκκλησία της Notre-Dame des Enfants στην Nîmes και χρησιμοποίησαν ανθρώπινα περιττώματα για να τραβήξουν ένα σταυρό εκεί. Ανακαλύφθηκε ψωμί έξω από τα σκουπίδια

Η εκκλησία του Saint-Nicolas στο Houilles βανδαλίστηκε σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις τον Φεβρουάριο. Ένα άγαλμα της Παναγίας του 19ου αιώνα, θεωρούμενο ως «ανεπανόρθωτο», «ήταν εντελώς κονιοποιημένο», είπε ένας κληρικός. και ένας αιωρούμενος σταυρός ρίχτηκε στο πάτωμα

Οι βανδαλιστές κακοποίησαν και έσπασαν σταυρούς και αγάλματα στον Καθεδρικό Ναό του Saint-Alain στο Lavaur και κατέρριψαν τα χέρια ενός αγάλματος ενός σταυρωμένου Χριστού. Επιπλέον, κάηκε ένα πανί βωμού.

Οι εμπρηστές πυροδότησαν την εκκλησία του St. Sulpice στο Παρίσι(St. Denis (Άγιος Ντενίς) λίγο μετά τη μεσημεριανή μάζα την Κυριακή 17 Μαρτίου.

Ποιος είναι κατά κύριο λόγο πίσω από αυτές τις συνεχιζόμενες και αυξανόμενες επιθέσεις σε εκκλησίες στην Ευρώπη; Η ίδια γερμανική έκθεση προσφέρει ένα υπαινιγμό: «Οι σταυροί είναι σπασμένοι, τα ιερά σπασμένα, οι Βίβλοι καίγονται, οι βαπτιστικές γραμματοσειρές ανατρέπονται και οι πόρτες της εκκλησίας μαστίζονται με ισλαμικές εκφράσεις όπως ο Allahu Akbar.» Οι δράστες είναι συχνά νεαροί επαναστάτες με μεταναστευτικό υπόβαθρο. «Αλλού ονομάζονται» νέοι ισλαμιστές.

Στη Γαλλία φαίνεται επίσης ότι όπου ο αριθμός των μουσουλμάνων μεταναστών αυξάνεται, και οι επιθέσεις στις εκκλησίες. Μια μελέτη του Ιανουαρίου του 2017 αποκάλυψε ότι οι «ισλαμιστικές εξτρεμιστικές επιθέσεις σε χριστιανούς» στη Γαλλία αυξήθηκαν κατά 38%, πηγαίνοντας από 273 επιθέσεις το 2015 σε 376 το 2016. η πλειοψηφία συνέβη κατά την περίοδο των Χριστουγέννων και «πολλές από τις επιθέσεις πραγματοποιήθηκαν σε εκκλησίες και άλλους χώρους λατρείας».

Ως χαρακτηριστικό παράδειγμα, ένας μουσουλμάνος διέπραξε «σημαντικές πράξεις βανδαλισμού» μέσα σε μια ιστορική καθολική εκκλησία στο Thonon-les-Bains. Σύμφωνα με μια αναφορά (με εικόνες), «ανέτρεψε και έσπασε δύο βωμούς, τις κάμπες και τα αναλόγια, κατέστρεψε τα αγάλματα, κατέστρεψε μια σκηνή, στράφηκε ένα τεράστιο χάλκινο σταυρό, έσπασε σε μια πόρτα του σκευοφυλακίου και έσπασε μερικά παράθυρα από βιτρό. «Αυτός επίσης» ποδοπατούσε «στην Ευχαριστία.

https://www.document.no/wp-content/uploads/2019/03/vandalisert-kirke-frankrike.jpg

Σε όλες σχεδόν τις περιπτώσεις εκκλησιαστικών επιθέσεων, οι αρχές και τα μέσα ενημέρωσης υπονομεύουν την ταυτότητα των βανδάλων. Σε αυτές τις σπάνιες περιπτώσεις, όταν διαρρέει η ταυτότητα των μουσουλμάνων (ή «μεταναστών») των καταστρεπτικών, οι δράστες παρουσιάζονται έπειτα ότι πάσχουν από ζητήματα ψυχικής υγείας. Όπως αναφέρει η πρόσφατη έκθεση PI-News:

https://bit.tube/playerembed/251530/QmQHMmFk85k9pV5S2QwyF3ASLTzqZ4tD7PWLuobhFF5KtH

https://bit.tube/play?hash=QmQHMmFk85k9pV5S2QwyF3ASLTzqZ4tD7PWLuobhFF5KtH&channel=251530

«Σχεδόν κανείς δεν γράφει και μιλάει για τις αυξανόμενες επιθέσεις στα χριστιανικά σύμβολα. Υπάρχει μια εύγλωττη σιωπή τόσο στη Γαλλία όσο και στη Γερμανία σχετικά με το σκάνδαλο των αποζημιώσεων και την προέλευση των δραστών …. Δεν είναι ούτε μια λέξη ούτε καν ο παραμικρός υπαινιγμός που θα μπορούσε ούτως ή άλλως να οδηγήσει στην υποψία μεταναστών … Δεν είναι οι δράστες που κινδυνεύουν να εξαφανιστούν, αλλά εκείνοι που τολμούν να συσχετίσουν την βεβήλωση των χριστιανικών συμβόλων με εισαγωγές μεταναστών. Κατηγορούνται για μίσος, ομιλία μίσους και ρατσισμό».

Un musulman détruit une statue de la Vierge

Un africain musulman détruit des œuvres historiques dans 4 églises

Όταν όμως οι ίδιοι οι Γάλλοι καταστρέφουν τις εκκλησίες τους, δεν υπάρχει ενδιαφέρον για συντήρηση από την μασονική κυβέρνηση.

La destruction des églises de France

DEMOLITION OF St.TYDFILS

La France détruit ses églises

Και στην Ιταλία το ίδιο σκηνικό

PROFANATION EGLISE PAR 1 MUSULMAN (Italie archives)

Και ένα θαύμα στο Μεξικό το άγαλμα του Χριστού που κουνήθηκε

MAIS OUI ! VOUS NE RÊVEZ PAS CETTE STATUE A BOUGE LA TÊTE

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *