ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ «ΤΥΧΑΙΑ» ΟΡΌ ΑΝΤΙ ΤΗΝ ΕΝΕΣΗ ΑΟΡΑΤΟΥ-19…!!!! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ

5/5 (12)

Στην Αμερική και τον Καναδά, αλλά και στην Ευρώπη, ορισμένοι άνθρωποι που κλείνουν ραντεβού για εμβολιασμό κατά της κορώνας κάνουν «κατά λάθος» αλατούχο διάλυμα, τον ορό. Τον Μάρτιο του τρέχοντος έτους, ορισμένοι κάτοικοι του Ρίτσμοντ της Βιρτζίνια ανακάλυψαν ότι δεν είχαν λάβει το εμβόλιο κορώνας, αλλά το αλατούχο διάλυμα.
Μια κλινική στη Μινεσότα είχε επίσης δώσει σε ορισμένους ασθενείς τον ορό. Τον Απρίλιο, ένα φαρμακείο στη Βόρεια Καρολίνα έδωσε σε μερικούς ανθρώπους ένα αλατούχο διάλυμα αντί για ένα εμβόλιο κορώνας. Τον ίδιο μήνα, ορισμένοι Καναδοί έλαβαν επίσης τον ορό. Και τον Ιούνιο, στους ανθρώπους στη Νότια Καρολίνα δόθηκε επίσης ο ορός αντί για το εμβόλιο κορώνας.

Τι ακριβώς συμβαίνει με αυτό?

Κάθε μέρα υπάρχουν όλο και περισσότερες αναφορές για άτομα που αντιμετωπίζουν σοβαρές παρενέργειες μετά τον εμβολιασμό.

Είναι πολύ πιθανό σε ορισμένα άτομα να χορηγείται ένα πλασέμπο/εικονικό φάρμακο για τη μείωση του ποσοστού των αρνητικών παρενεργειών. Και μάλλον αυτός είναι ο λόγος!!!
Όταν δύο YouTubers, ένας ασιάτης και μια μαύρη γυναίκα, ήθελαν να κάνουν το εμβόλιο κορώνας τον Δεκέμβριο του 2020, ο φαρμακοποιός προσπάθησε να δώσει στον Ασιάτη έναν διαφορετικό εμβόλιο από τη μαύρη γυναίκα. Τι συμβαίνει σε αυτήν την περίπτωση άραγε;

https://www.fox9.com/news/2-patients-receive-saline-shots-instead-of-covid-19-vaccine-doses-in-sauk-centre

Η Γαλλία και ο ορός

Για παράδειγμα, 140 Γάλλοι στην πόλη Épernay έλαβαν το αλατούχο διάλυμα αντί για το εμβόλιο Pfizer τον Απρίλιο, έγραψαν πολλά συστημικά κανάλια. Δεν έχει αποκαλυφθεί βέβαια πώς συνέβη το λάθος γιατί πάντα «θα μπορούσε να πάει κάτι στραβά». «Μόλις ανακαλύψαμε, ξεκινήσαμε μια έρευνα», δήλωσε το νοσοκομείο στην κοντινή πόλη Ρεμς, το οποίο διευθύνει το κέντρο εμβολιασμού στο Épernay.

Κόρακας: Παραμύθι βέβαια γιατί σε τέτοιες περιπτώσεις δεν είναι δυνατό να γίνουν λάθη, εφόσον η παγκόσμια φυλακή έχει κάνει καρμπόν όλα τα μέτρα, τα είχαν όλα έτοιμα, μέχρι και το PCR test το έβγαλαν ιερό όταν ο ίδιος ο κατασκευαστής του λέει ότι δεν μπορεί να λειτουργήσει σωστά στην περίπτωση του αοράτου. Δεν το κατασκεύασε για αυτό τον ιό και βγάζει αλλα νταλον διαγνώσεις. Παρόλα αυτά ο πλανήτης μπήκε με μια θνησιμότητα της τάξεως του 0,15% φυλακή, ενώ η εποχιακή γρίπη εξαφανίστηκε με νουμερα θνησιμότητας 0,16%…Καταλάβατε κύριοι και κυρίες με τι ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ έχετε να κάνετε;;;
[Infowars]

ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ Ο ΙΟΣ-19, ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΜΑΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ -ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!

Για να καταλάβετε την τεράστια συνωμοσία εναντίον της ανθρωπότητας πριν μας απαγορέψουν το ίντερνετ δείτε το βίντεο και στείλτε τους στο αφεντικό τους…

ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟΝ TERRA KRATOR ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ!!!

Η αρχή είναι το ήμισυ του …παντός
και το τέλος το ήμισυ της….ουσίας

ΜΕΊΝΕΤΕ ΜΑΚΡΙΆ ΑΠΌ ΤΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΈΝΟΥΣ! ΕΊΝΑΙ ΕΠΊΣΗΜΟ, ΑΠΌ ΤΑ ΈΓΓΡΑΦΑ ΤΗΣ PFIZER

Διαβάστε το και ανατριχιάστε, τα έγγραφα της Pfizers, αναφέρουν ότι τόσο η εισπνοή όσο και η επαφή με το δέρμα θα μεταφέρουν ό, τι υπάρχει στον εμβολιασμό στους μη εμβολιασμένους, αναφέρει ο Thetruthseeker.co.uk.
Αυτό λέει μόνο ένα μικρό μέρος αυτού του εγγράφου Pfizer:

Εάν ένας άντρας που δεν έχει εμβολιαστεί αγγίξει μια εμβολιασμένη γυναίκα ή εισπνέει τον αέρα που εκπνέει (με άλλα λόγια, περπατάει κοντά στο γραφείο) και έπειτα κάνει σεξ με τη γυναίκα του, η σύζυγός του μπορεί να έχει ένα ανεπιθύμητο γεγονός και δεν πρέπει να κάνει παιδιά.

Εάν μια γυναίκα που δεν έχει εμβολιαστεί ποτέ, έρχεται σε επαφή με μια γυναίκα που έχει εμβολιαστεί, μπορεί:

Α: Εχει αποβολή,

Β: αυθόρμητη άμβλωση,

Γ: Δηλητηριάσει ένα μωρό μέσω του μητρικού γάλακτος,

Δ: Να κάνει μωρά με γνωστικά προβλήματα (προβλήματα μνήμης και συγκέντρωσης).

Το αποτέλεσμα είναι γενικό και άσχημο. Εδώ είναι ένα μικρό μέρος του κειμένου που μεταφράζεται σε απλά αγγλικά:

8.3.5.3. Επαγγελματική έκθεση ατόμου
«Η επαγγελματική έκθεση συμβαίνει όταν ένα άτομο έχει απρόβλεπτη άμεση επαφή με ένα άτομο μ ένα εμβόλιο, το οποίο μπορεί ή όχι να οδηγήσει στην εμφάνιση ανεπιθύμητου συμβάντος. Αυτά τα άτομα μπορεί να περιλαμβάνουν υγειονομικούς βοηθούς, μέλη της οικογένειας και άλλα άτομα κοντά στην οικογένεια.

Όταν συμβαίνουν τέτοιες εκθέσεις, ο ερευνητής πρέπει να τις αναφέρει στην Pfizer saftey εντός 24 ωρών από την ενημέρωσή της, ανεξάρτητα από το εάν συμβαίνει δευτερεύον ανεπιθύμητο συμβάν ή όχι. Αυτό πρέπει να αναφέρεται με τη φόρμα αναφοράς δευτερογενών ανεπιθύμητων ενεργειών εμβολίου. ΑΠΟ ΜΕΛΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΣΤΗ ΜΕΛΕΤΗ, οι πληροφορίες θα χωριστούν από τη μελέτη ».

Για να καταστεί σαφές, οι συμμετέχοντες σε μελέτες εμβολίων γίνονται σούπερ κολλητικοι για κάτι, δεν λένε τι είναι, αλλά προκαλεί δευτερεύουσες ανεπιθύμητες ενέργειες σε άτομα που δεν είχαν ποτέ το «εμβόλιο» όταν εκτίθενται σε άτομα που έχουν το « εμβόλιο.

Αυτό είναι τόσο άσχημο εδώ, σε αυτό το μικρό κείμενο που αναφέρεται, προειδοποιεί ότι οι μη εμβολιασμένοι άνδρες που έχουν εκτεθεί σε μια γυναίκα που είχε το εμβόλιο θα μεταδώσουν αυτό που υπάρχει στο εμβόλιο σε άλλη γυναίκα.

Ακόμη και στο σχετικά μικρό τμήμα του εγγράφου που παρουσιάζεται παρακάτω, αναφέρεται ότι το εμβόλιο προκαλεί αυθόρμητες αποβολές και αναπαραγωγικά προβλήματα όταν άτομα χωρίς εμβολιασμό εκτίθενται σε εμβολιασμούς και ότι το μητρικό γάλα από μια εμβολιασμένη μητέρα μπορεί να είναι επιβλαβές για το βρέφος. Και αν κάποιος δεν το πιστεύει, κάντε κλικ στον παραπάνω σύνδεσμο και περιηγηθείτε σε αυτό το τεράστιο και σκόπιμα κείμενο σύγχυσης.

Είναι πραγματικά αλήθεια, το εμβόλιο είναι πράγματι η σύριγγα δολοφόνων!

Μην αφήσετε τους εμβολιασμένους να σας πλησιάσουν, είναι πλέον επίσημο.

https://greek-dutch-truth.blogspot.com/2021/05/meinete-makria-apo-tous-emboliasmenous.html

Απόδοση

KORAKAS NEWS

www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Συναφή Άρθρα

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *