ΣΕ ΠΟΙΑ ΧΩΡΑ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΠΑΕΙ… «ΠΕΡΙΠΑΤΟ»

3/5 (3)

Η κυβέρνηση της περιοχής Luanda στην Αγκόλα είναι η μοναδική παγκοσμίως, που απαγόρευσε το Ισλάμ στην χώρα της. Η υπουργός πολιτισμού Rosa Cruz e Silva, ανακοίνωσε ότι το δικαστήριο ανθρωπίνων δικαιωμάτων δεν έχει κατατάξει ακόμα το Ισλάμ στις επιτρεπόμενες θρησκείες, και έτσι αποφάσισε να μείνουν όλα τα τζαμιά κλειστά επί αορίστου, μάλιστα αναφέρθηκαν ότι κατέστρεψαν και κάποια τζαμιά. Οι παράνομες θρησκευτικές αιρέσεις πρέπει να απαγορευτούν επιμένει.

Και ο πρωθυπουργός Αγκόλα Jose Eduardos dos Santos είπε την Κυριακή τέρμα πλέον με την ισλαμική επιρροή στην χώρα μας και θα απαγορεύσουμε και τις άλλες 190 παράνομες αιρέσεις, στην χώρα μας, είπε ο Σάντος.

Οτιδήποτε μουσουλμανικό θα απαγορευτεί στην χώρα τους, και όπως περιγράφουν μουσουλμάνοι τη ζωή τους την κάνουν δύσκολη, εκεί γιατί δεν τους θέλουν στην χώρα τους. Η κατεδάφιση τον τζαμιών άρχισε ήδη αρχάς Οκτωβρίου.

Οι αναφορές αυτές γίνανε από την International Businesstimes, και πρόκειται για έγκυρη πηγή. Στην Αγκόλα ζουν 20 εκατομμύρια άνθρωποι περίπου από τους οποίους το 92,5 % είναι χριστιανοί. Υπολογίζεται ο πληθυσμός των μουσουλμάνων που ζουν εκεί να είναι περίπου στους 240 000.

Και το ερώτημα που μπαίνει Φοράει , ποιος θα τολμούσε να το κάνει αυτό που έκαναν στην Αγγόλα μια υποτίθεται υποανάπτυκτη χώρα στην Ευρώπη που…τρέμει μην τυχόν και θίξει κάποιο μουσουλμάνο.

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *