ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΛΟΓΩ ΛΑΘΡΟ, ΚΑΤΑΡΓΟΥΝΤΑΙ ΣΑΝ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΓΛΩΣΣΑ(Βίντεο)

5/5 (1)

 

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

 

Δείτε ως που μπορεί να φτάσει η κατάσταση με τους παράνομους μετανάστες σε μια χώρα κέντρο της Ευρώπης όπως είναι η Γερμανία.
Συγκεκριμένα στην περιοχή του Duisburg λόγω μεγάλης συσσώρευσης παράνομων μεταναστών – λαθρο η τοπικές αρχές για να ευκολύνουν τις συναλλαγές υποβίβασαν την γερμανική γλώσσα ως δευτερεύουσα γλώσσα και επιτρέπουν πλέον οι συναλλαγές να γίνονται μόνο στην γλώσσα των παράνομων μεταναστών.
Αυτό έχει ως συνέπεια όπως ομολογεί ένας Γερμανός στο παρακάτω βίντεο την επέλαση της Νέας Τάξης με την εξόντωση κάθε ένας εθνικής ταυτότητας και έπεται και συνέχεια με μια παγιοποιημένη και διαλυμένη Ευρώπη.

 

DEUTSCH nur noch Zweitsprache – Alarm an Duisburger Schulen

 

Πατέρας παραπονείται για τα μαθήματα Ισλάμ που έχει το παιδί του καθημερινά πλέον.

 

VID-20190221-WA0007.mp4

Εθνικός ύμνος της Γερμανίας
Ψυχίατρος ισχυρίζεστε ότι οι μετανάστες δεν είναι δυνατόν να προσαρμοστούν στην Ευρώπη. Έχουν άλλη κουλτούρα , άλλη θρησκεία άλλη εθίματα, υποβάλουν αυτά που θέλουν και δεν προσαρμόζονται στις χώρες μας. Στα σχολεία η δάσκαλοι και καθηγητές κάνουν καθημερινά παράπονα διότι δεν τα βγάζουν πέρα. Ο ψυχολόγος επισήμαναν ότι όλα αυτά τα λέγαμε επί χρόνια, οι κυβερνόντες αδιαφορούν και μας αφήνουν να αλληλοσκοτωνόμαστε. Αυτό είναι και ο στόχος τους όπως το έλεγε πριν 10 χρόνια ο δημοσιογράφος Udo Ulfkotte στο περίφημο βιβλίο του ‘’Krieg in den Statten””πόλεμος στις πόλεις. Ο κίνδυνος του Ισλάμ.

 

Psychiater über Flüchtlinge: «Da ist nichts zu integrieren»

 

 

VID-20180228-WA0011.mp4

 

Μιας και ο ελληνικός λαός είναι υπό εξαφάνιση, πολλοί έχουν φύγει στο εξωτερικό . Εμείς εδώ γεμίσαμε με ομοφυλόφιλους , λεσβίες , δαιμονιζόμενοι, ψυχοπαθείς, τι πιο εύκολο για αυτούς που έρχονται να μας κατακτήσουν. Ετοιμαστείτε λοιπόν μάθετε αραβικά και τούρκικα διότι η ελληνική γλώσσα θα είναι και αυτή σε λίγο καιρό πλέον δευτερεύουσα επιλεγμένη γλώσσα. Δεν συμφωνείτε , θα το δείτε σε λίγο καιρό τι έχει να γίνει.

https://scontent.fskg1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/51755786_119597062468445_6300929375005048832_n.jpg?_nc_cat=103&_nc_ht=scontent.fskg1-1.fna&oh=9125c130a91e84f33fb3a1267e4046ca&oe=5CEAD61C

 

Ο αιτών άσυλο έκανε αισθητική επέμβαση ομορφιάς στην Τουρκία

Ένας ιρακινός αιτών άσυλο, ο οποίος έλαβε ένα ελάχιστο εισόδημα στην Αυστρία, ταξίδεψε στην Τουρκία για ένα μήνα, όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση ομορφιάς. . Η ζημιά ανέρχεται σε αρκετές εκατοντάδες ευρώ. Η αστυνομία ερευνά.

Asylbewerber leistet sich Schönheits-OP in der Türkei

 

Asylbewerber leistet sich Schönheits-OP in der Türkei

 

 

Rοststock – Γερμανία Άγνωστα άτομα πήραν κεφάλι χοίρου την Τρίτη και το τοποθέτησαν στο δημοτικό εργοτάξιο όπου ήταν σχεδιαζόμενου Μεγάλου Τζαμιού στο Ρόστοκ. «Θεωρούμε την τοποθεσία ως σκηνή εγκλήματος», δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας.

 

https://www.journalistenwatch.com/wp-content/uploads/2019/02/Schweinekopf-678x381.jpg

 

Τι να περιμένει κανείς από την Γερμανία πλέον όταν αυτοί που αντιπροσωπεύουν το κόμμα των πρασίνων είναι αυτά τα φρούτα που βλέπετε στην φωτογραφία , transsexuals , homosexuals… και πάει λέγοντας.

https://pp.userapi.com/c852236/v852236165/c1841/19n7SJnv6kU.jpg

 

https://pp.userapi.com/c850220/v850220616/e7edd/ZM3hA-yprrY.jpg

 

Καθημερινότητα στην Γερμανία

 

Κολωνία Shishabar: Με αιχμηρό αντικείμενο μαχαίρωσε στην Κολωνία και τον τραυμάτισε σοβαρά

 

https://i2.wp.com/philosophia-perennis.com/wp-content/uploads/2019/02/shisabar.jpg?resize=696%2C539&ssl=1

 

Ξύπνησαν επιτέλους οι Γερμανοί και επαναστατούν και αυτοί φορώντας κίτρινα γιλέκα.

 

Yellow Vest speech in Heilbronn Germany

https://www.bitchute.com/video/TOEn64h2B6Q/

 

Ιταλία: Τα τύμπανα ζούγκλας αναδεύονται! Η κοινωνική ατμόσφαιρα και η αφρικανική εισβολή στην Ιταλία έχουν ήδη προσαρμοστεί στις ιταλικές εκκλησίες.

 

«Αυτό που μας φέρνουν είναι πιο πολύτιμο από τον χρυσό.» (Schulz, SPD). Μπορεί να είναι Ebola, κατά την οποία ο νέος μετανάστης από τη Δυτική Αφρική πέθανε την Κυριακή στη μέση του κέντρου της πόλης. Με αιμορραγία, ο νεαρός ξαφνικά κατέρρευσε. Η πυροσβεστική υπηρεσία ήρθε προειδοποιημένη σε προστατευτικά κοστούμια. Οι επιδημίες και η αστυνομία κρατιούνται. Δεν ήθελαν άσκποπα να ανησυχήσουν τους πολίτες.

Σε εκείνη την περιοχή γέραν ειδικούς πυροσβέστες και ειδικά συνεργεία που καθαρίσαν όλο τον τόπο από μικρόβια και αίμα.

https://blog.halle-leaks.de/wp-content/uploads/2019/02/seuchen-ebola-1024x538.jpg

 

Και όσον αφορά εδώ στην Ελλάδα

http://www.kathimerini.gr/1010415/gallery/epikairothta/ellada/h-megalh-e3odos-twn-toyrkwn-fygadwn

Η μεγάλη έξοδος των Τούρκων φυγάδων

ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΤΖΑΜΙΟΥ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ… ΗΔΗ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ!

https://ethnikismosblog.files.wordpress.com/2019/02/muslims-athens__article.jpg?w=620

 

Στην τελικά ευθεία πριν από τα επίσημα εγκαίνια του ισλαμικού τζαμιού του Βοτανικού, βρίσκεται η κυβέρνηση των προδοτών.
Έτσι, το κομισαριάτο Παιδείας του Γαβρόγλου, προέβη σε ανοιχτή πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την απόσπαση προς αυτό μόνιμων ή με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου υπαλλήλων που υπηρετούν σε φορείς της Γενικής Κυβέρνησης και του ευρύτερου Δημόσιου Τομέα και των ΟΤΑ α’ και β’ βαθμού.
Σύμφωνα με το οργανόγραμμα, οι οργανικές θέσεις του τακτικού προσωπικού που πρέπει να καλυφθούν με αποσπασθέντες είναι συνολικά είκοσι (20), ενώ οκτώ (8) αφορά η πρόσφατη πρόσκληση του υπουργείου, με χρονικό όριο για την κατάθεση των δικαιολογητικών μέχρι την 1 Μαρτίου, ενώ η διάρκεια της απόσπασης θα είναι αορίστου χρόνου…
Προφανώς, τα εγκαίνια θα γίνουν μέσα στην άνοιξη – πιθανότατα τις ημέρες της Λαμπρής, για να κάνουν «σπάσιμο» στους Έλληνες χριστιανούς οι άθεοι κομμουνιστές του ΣΥΡΙΖΑ!

https://pp.userapi.com/c834300/v834300162/1a3340/ETu05Jbhf2g.jpg

 

Το Συμβούλιο της Ευρώπης προωθεί την μετατροπή της Ελλάδας σε ένα απέραντο “hot spot”

Έκθεση σχετικά με την παρουσία των λαθρομεταναστών στην Ελλάδα εκπόνησε το Συμβούλιο της Ευρώπης, για να μας πει ότι κακοπερνάνε οι λαθρομετανάστες στην Ελλάδα.
Στην έκθεση αυτή, που φιλοξενείται στα πρωτοσέλιδα του εγχώριου Τύπου, διαπιστώνεται «υπερπληθυσμό, κακές συνθήκες κράτησης, ακόμα και κακομεταχείριση των κρατούμενων μεταναστών». Μάλιστα, το Συμβούλιο της Ευρώπης προχωρά και σε… συστάσεις προς την χώρα μας, όπως την μη κράτηση των λαθρομεταναστών, σε καμία των περιπτώσεων.
Από την όλη έκθεση εγείρονται δύο σημαντικότατα ζητήματα, που ζητούν απαντήσεις:

Α) Τι γίνανε άραγε όλα αυτά τα λεφτά που έδωσε η Ευρωπαϊκή Ένωση, ασχέτως ή επιπροσθέτως από τον Soros και τους άλλους ταγούς της παγκοσμιοποίησης, λεφτά που τώρα της δίνουν το δικαίωμα να κάνει… συστάσεις;
Β) Εφόσον οι ευρωπαίοι «εταίροι» μας ανησυχούν για τον υπερπληθυσμό των λαθρομεταναστών και απαγορεύουν τις επαναπροωθήσεις, γιατί δεν δέχονται μερικές εκατοντάδες χιλιάδες λαθρομεταναστών στα εδάφη τους, αλλά αντιθέτως αρχίσανε τις επαναπροωθήσεις λαθρομεταναστών από την Γερμανία προς την Ελλάδα;
Εκτός ελέγχου το έγκλημα στη Θεσσαλονίκη: Συμμορίες αλλοδαπών σκορπούν τον τρόμο.

 

https://grothia.gr/wp-content/uploads/2019/02/ektos-elegchoy-to-egklima-sti-thessaloniki-symmories-allodapon.jpg

 

Εκτός ελέγχου η εγκληματικότητα στη Θεσσαλονίκη. Ένοπλες συμμορίες αλλοδαπών σκορπούν τον τρόμο με την Αστυνομία να είναι εξαφανισμένη.
Τόσο η υποστελέχωση όσο και η έλλειψη υλικοτεχνικού εξοπλισμού, έχουν αφήσει «πεδίο δόξης λαμπρόν» σε δεκάδες συμμορίες.
Το «βαρύ» όμως έγκλημα ανήκει σε συμμορίες αλλοδαπών από τον Καύκασο οι οποίοι έχουν έρθει στη χώρα ανενόχλητοι ή ως «ομογενείς» αφού έχουν καταβάλει από 3.000 έως 3.500 ευρώ.
Πολλοί εξ αυτών δε, είναι και στη λίστα των 49.711 αλλοδαπών που αναμένουν την ελληνοποίησή τους.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η ένοπλη ληστεία σε κατάστημα ψιλικών στην οδό Μοναστηρίου, που σημειώθηκε λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Τρίτης, όταν ένοπλοι ληστές πυροβόλησαν στο ψαχνό τον ιδιοκτήτη, το γιο του κι έναν υπάλληλο της επιχείρησης.
Σύμφωνα με τα όσα δήλωσαν τα θύματα της ληστείας στους αστυνομικούς, οι δράστες με το μπήκαν στο κατάστημα άρχισαν να πυροβολούν αδιακρίτως. Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος ψιλικών δέχτηκε μία σφαίρα στη βουβωνική χώρα και μία στο πόδι. Ο γιος του πυροβολήθηκε στην κοιλιά. Ο υπάλληλος του καταστήματος δέχτηκε μία σφαίρα στα πλευρά.
Από τους στόχους όμως των αλλοδαπών δεν λείπουν ούτε οι κλινικές!
Λίγο μετά τις 3:30 τα ξημερώματα τέσσερις δράστες εισέβαλαν στο χώρο υποδοχής της κλινικής, έχοντας καλυμμένα τα πρόσωπά τους. Ένας από αυτούς κρατούσε βαριοπούλα.
Ζήτησαν από τους υπαλλήλους της κλινικής να μείνουν ακίνητοι. Στη συνέχεια έσπασαν την πόρτα ενός γραφείου και άρχισαν να γκρεμίζουν τον τοίχο προκειμένου να αφαιρέσουν ένα από τα δύο χρηματοκιβώτια που βρίσκονταν εκεί.
Παρέμειναν στην κλινική περίπου επτά λεπτά. Από τη στιγμή που έσπασαν την πόρτα του γραφείου και μέχρι την αποχώρησή τους ηχούσε το σύστημα του συναγερμού, αλλά διόλου αυτό τους ενόχλησε.
Υπάλληλος της κλινικής δήλωσε στους αστυνομικούς ότι ο ένας από τους δράστες έβριζε στα ρώσικα και ζήτησε από το προσωπικό να παραμείνει ήρεμο για να μην πάθει κανένας κακό.
Αφού πήραν το χρηματοκιβώτιο επιβιβάστηκαν στο όχημά τους και έγιναν καπνός.
Η Αστυνομία εξαπέλυσε το… γνωστό «ανθρωποκυνηγητό» για τη σύλληψη των δραστών.
Επίσης, συμμορίες Βουλγάρων σκορπούν τον τρόμο τις νύχτες σε οικισμούς του Δήμου Λαγκαδά, αφού εισβάλλουν σε σπίτια και καταστήματα και πριν ξημερώσει επιστρέφουν με τη λεία τους στην πατρίδα τους.
Δεν είναι όμως μόνο οι συμμορίες. Συνεχή είναι τα αιματηρά επεισόδια ακόμη και στο κέντρο της πόλης με μαχαιρώματα μεταξύ αλλοδαπών.
Οι τελευταίοι, σε αντίθεση με τους ρωσόφωνους, έχουν έρθει ως «πρόσφυγες» μέσω της γνωστής οδού των νήσων του Αιγαίου από τα τουρκικά παράλια.
Αυτή που υποφέρει περισσότερο όμως είναι η δυτική Θεσσαλονίκη.
Οι ένοπλες ληστείες, οι κλοπές, οι διαρρήξεις σε σπίτια και καταστήματα και οι επιθέσεις σε περαστικούς αποτελούν σχεδόν καθημερινό φαινόμενο.
Εκτός όμως από ληστείες οι δολοφονίες είναι στην ημερήσια διάταξη.
Πριν από τρεις ημέρες ένας 45χρονος βρέθηκε δολοφονημένος στο Πανόραμα.
Σύμφωνα με την αστυνομία που ειδοποιήθηκε στις 9.30 το βράδυ στις 10 Φεβρουαρίου, ένας άνδρας περίπου 45 χρόνων βρέθηκε νεκρός στο οδόστρωμα με τραύμα από όπλο.
Κατά τα άλλα όλοι οι φορείς δημοτικοί και άλλοι διαμαρτύρονται για την εγκληματικότητα.
Γιατί δεν θα μειωθεί ποτέ η εγκληματικότητα
Το πρόβλημα όμως δεν θα λυθεί δυστυχώς ποτέ. Οι κάτοικοι πρέπει να μάθουν να ζουν με αυτό, από εδώ και πέρα.
Πρώτον ποτέ δεν πρόκειται να υπάρξει επαρκής αστυνόμευση. Αυτό είναι δεδομένο.
Δεύτερον ποτέ επίσης δεν πρόκειται να αλλοδαποί που εγκληματούν να απελαθούν, αφού μετά μια σύντομη παραμονή στις φυλακές αφήνονται ελεύθεροι και πάλι.
Τρίτον δεν πρόκειται η χώρα να αποκτήσει ξανά σύνορα με την έννοια που τη γνωρίζαμε πριν τα μέσα της δεκαετίας του ΄90. Όποιος θέλει να μπει στη «χώρα» απλά περνά τα σύνορα.
Τέταρτον δεν υπάρχει κανένα ουσιαστικό ενδιαφέρον από την Πολιτεία για τη αντιμετώπιση του φαινομένου, που δεν είναι πια ένα απλό «φαινόμενο».
Κατά συνέπεια η εγκληματικότητα, όχι μόνο δεν πρόκειται να μειωθεί, αντίθετα θα βαίνει συνεχώς επιδεινούμενη.
Καλό είναι όλοι μας να μάθουμε πλέον να ζούμε με αυτή τη νέα πραγματικότητα.

 

Προσφυγάκια» συνελήφθησαν για διακίνηση ναρκωτικών στο ΑΠΘ:

Στην σύλληψη πέντε «προσφύγων» για εμπορία ναρκωτικών, που στην κατοχή τους βρέθηκαν μικροδέματα κάνναβης, συνολικού βάρους 101,9 γραμμαρίων, όπως επίσης το χρηματικό ποσό των 561 ευρώ κι ένα κλεμμένο κινητό τηλέφωνο, προχώρησε η Ασφάλεια Θεσσαλονίκης.
Οι συλληφθέντες είναι ηλικίας 16 έως 30 ετών, Αλγερινοί, Πακιστανοί και Σύριοι, με την κατηγορία της συγκρότησης συμμορίας με σκοπό τη διακίνηση ναρκωτικών εντός του Πανεπιστημίου και πέριξ του Ιδρύματος.
Θυμίζουμε, ότι ανάλογη αστυνομική επιχείρηση είχε πραγματοποιηθεί την περασμένη εβδομάδα στην ίδια περιοχή και οδήγησε στην εξάρθρωση πολυμελούς «προσφυγικής» συμμορίας διακινητών ναρκωτικών.
ΑΚΟΥΤΕ ; Νέες π ρ ο σ λ ή ψ ε ι ς στό Δημόσιο γιά το …Τ Ζ Α Μ Ι !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΑΚΟΥΤΕ Ή ΔΕΝ ΑΚΟΥΤΕ;
ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΤΖΑΜΙΟΥ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ…
ΗΔΗ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ!

https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQ9RQid1qBGfMOeoghTjb60WUbCycmjnX6GBt3yFLBppCs0wd_g

Στην τελικά ευθεία πριν από τα επίσημα εγκαίνια του ισλαμικού τζαμιού του Βοτανικού, βρίσκεται η κυβέρνηση των προδοτών.
Έτσι, το κομισσαριάτο Παιδείας του Γαβρόγλου, προέβη σε ανοιχτή πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την απόσπαση προς αυτό μόνιμων ή με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου υπαλλήλων που υπηρετούν σε φορείς της Γενικής Κυβέρνησης και του ευρύτερου Δημόσιου Τομέα και των ΟΤΑ α’ και β’ βαθμού.
Σύμφωνα με το οργανόγραμμα, οι οργανικές θέσεις του τακτικού προσωπικού που πρέπει να καλυφθούν με αποσπασθέντες είναι συνολικά είκοσι (20), ενώ οκτώ (8) αφορά η πρόσφατη πρόσκληση του υπουργείου, με χρονικό όριο για την κατάθεση των δικαιολογητικών μέχρι την 1 Μαρτίου, ενώ η διάρκεια της απόσπασης θα είναι αορίστου χρόνου…

Προφανώς, τα εγκαίνια θα γίνουν μέσα στην άνοιξη – πιθανότατα τις ημέρες της Λαμπρής, για να κάνουν «σπάσιμο» στους Έλληνες χριστιανούς οι άθεοι κομμουνιστές του ΣΥΡΙΖΑ!
Και η εκκλησία μας αλήθεια τι λέει για όλα αυτά . ήπιε το αμίλητο νερό, ξέρουν μόνο να επαναστατούν όταν πρόκειται να κόψουν τον μισθό τους. Κατάντημα έλεος!!!!! Αλλά να μην ξεχνάμε τι μας είπε ο άγιος Κοσμάς για τους ιερείς και την εκκλησία στα έσχατα χρόνια
Οι κληρικοί θα γίνουν οι χειρότεροι και ασεβέστεροι των όλων» προφητεύει για τα έσχαταχρόνια ο άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός.
(«Ο Πατροκοσμάς», Προφητεία 57η , σελ. 39)
Διαβάστε αξίζει ο κόπος ,όμως έτσι θα καταλάβετε το κατάντημα μας.

https://simeiakairwn.wordpress.com/2018/10/12/%CF%80%CF%89%CF%82-%CE%B8%CE%B1-%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CE%BF%CE%B9-%CE%B1%CF%81%CF%87%CE%B9%CE%B5%CF%81%CE%B5%CE%AF%CF%82-%CE%BF%CE%B9-%CE%B9%CE%B5%CF%81%CE%B5%CE%AF%CF%82-%CE%BA%CE%B1/
https://www.vimaorthodoxias.gr/theologikos-logos-diafora/i-kliriki-ke-monachi-sta-eschata-chronia/
http://aktines.blogspot.com/2016/11/blog-post_939.html

 

 

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *