ΛΑΦΥΡΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟ ΕΚΘΕΤΟΥΝ ΟΙ «ΦΙΛΕΥΣΠΛΑΧΝΟΙ» ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΕ ΕΡΕΙΠΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ!

1/5 (1)

kilise-kalintilari-arasinda-multeci-sergisi--926587Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Η τουρκική υποκρισία σε όλο της το μεγαλείο. Ενώ κατηγορούν την ελληνική πλευρά ότι φέρεται με πολύ σκληρό τρόπο στους λαθρό που θέλουν να περάσουν παράνομα στο ελληνικό έδαφος αυτοί εκθέτουν τα λάφυρα τους από το κυνηγητό των λαθρό και μάλιστα σε εγκαταλελειμμένη ιστορική ελληνορθόδοξη εκκλησία.

Ασυνείδητοι Τούρκοι ενώ στέλνουν τους λαθρό συχνά να πνιγούν στα νερά του Αιγαίου στην προσπάθεια τους να φτάσουν στα ελληνικά νησιά, προχώρησαν, ακούστε, στα ερείπια ιστορικής ελληνορθόδοξης εκκλησίας σε έκθεση των απολεσθέντων από τους ναυαγούς λαθρό στο Αιγαίο Πέλαγος.

a7041347f4e38765b9de04c335d4d7b1

Όπως αναφέρει το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων DHA και η τουρκική εφημερίδα Sözçü, στα ερείπια της ιστορικής εκκλησίας του Αγίου Νικολάου στην Μούγλα της νοτιοδυτικής Μικράς Ασίας απέναντι από τα Δωδεκάνησα και με την πρωτοβουλία τοπικών οργανώσεων και κάποιου Τούρκου καλλιτέχνη, δημιουργήθηκε μια έκθεση από διάφορα αντικείμενα όπως ρούχα, στρώματα, παπούτσια, σωσίβια, τσάντες, σακίδια και άλλα από τους λαθρό που στην προσπάθεια τους να περάσουν το Αιγαίο τα έχασαν, ή ακόμα πιο τραγικά οι ίδιοι πνίγηκαν στα νερά του Πελάγους και τα πράγματα τους επέπλεαν στα τουρκικά χωρικά ύδατα από όπου τα μάζεψαν οι Τούρκοι.

79762928ff5402a15bc72c7da13448a8

Η μακάβρια αυτή έκθεση γίνεται στο εσωτερικό της ιστορικής ελληνορθόδοξης εκκλησιάς του Αγίου Νικόλαου, που δέσποζε στην άλλοτε καθαρά ελληνική πόλη της Μούγλας και όπως αναφέρεται τα εκθέματα είναι συλλογή των τελευταίων εννέα μηνών όπου το ρεύμα των λαθρό προς την Ελλάδα είχε αυξηθεί κατακόρυφα και χιλιάδες προσπαθούσαν να περάσουν στην ελληνική επικράτεια με την συνδρομή των Τούρκων δουλεμπόρων.

Δηλαδή και τους έστελλαν στην Ελλάδα με το αζημίωτο και τους έστελναν ακόμα και να πνιγούν στο Αιγαίο και τώρα εκθέτουν τα απολεσθέντα τους.

Η τουρκική κυνική ασυνειδησία σε όλο της το μεγαλείο!

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *