ΣΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ 8 ΑΠΟ 31 ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΑΝ ΣΕ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ- ΑΤΟΜΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΚΩΦΑΘΗΚΑΝ Η ΤΥΦΛΑΘΗΚΑΝ

5/5 (6)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Ο Γερμανός δικηγόρος Reiner Fuellmich, ο οποίος έχει δηλώσει προηγουμένως ότι οι υπεύθυνοι για το «Σκάνδαλο της Κορώνας» πρέπει να διωχθούν ποινικά για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, δημοσίευσε πρόσφατα μια συνέντευξη με έναν καταγγέλλοντα που εργάζεται μέσα σε ένα γηροκομείο στο Βερολίνο.

https://healthimpactnews.com/2020/testimony-of-german-attorney-those-responsible-for-corona-scandal-must-be-criminally-prosecuted-for-crimes-against-humanity/

Η συνέντευξη είναι στα γερμανικά, αλλά υπάρχει μια αγγλική μετάφραση αυτής που θα συμπεριλάβουμε παρακάτω. Η φωνή του καταγγέλλοντος αλλάζει για να αποτρέψει την αναγνώρισή της ταυτότητάς τους. Ο πληροφοριοδότης περιγράφει πώς οι Γερμανοί στρατιώτες συνόδευσαν νοσοκόμες για τη χορήγηση των εμβολίων και ότι δεν υπήρχε συναίνεση μετά από ενημέρωση, και ορισμένοι που αντιστάθηκαν ούτως ή άλλως εμβολιάστηκαν.

Ο καταγγέλλων δίνει στη συνέχεια γνώση από πρώτο χέρι για το πώς η υγεία των κατοίκων μειώθηκε γρήγορα αμέσως μετά τον εμβολιασμό, με αποτέλεσμα 8 από τους 31 κατοίκους να πεθάνουν μέσα σε λίγες εβδομάδες. Ενώ αυτοί οι κάτοικοι φέρεται να υπέφεραν από άνοια, φέρεται να είχαν καλή σωματική υγεία πριν από τις ενέσεις. Είχαν επίσης δοκιμαστεί αρνητικά για COVID, αλλά άρχισαν να είναι θετικοί μετά τις ενέσεις.

Σύμφωνα με τη γνώση και την παρατήρηση από πρώτο χέρι του πληροφοριοδότη, οι θάνατοι αυτών των ηλικιωμένων ήταν «απάνθρωποι». «Συνήθως, το άτομο που πεθαίνει τελικά θα δεχόταν τον θάνατό του που πλησίαζε και – ίσως αφού είδε ένα αγαπημένο για τελευταία φορά – να πάει ειρηνικά. Ωστόσο, ο θάνατος μετά τον εμβολιασμό ήταν διαφορετικός, είπε. Οι ηλικιωμένοι που είδε να πεθαίνουν είχαν αναπνεύσει βαριά, έτρεμαν δυνατά και έμοιαζαν σαν να είχαν ήδη πεθάνει. Του φάνηκε σαν ένας μοναχικός, μάταιος αγώνας ενάντια στο θάνατο, λες και οι άνθρωποι γνώριζαν ότι ο χρόνος τους δεν είχε έρθει ακόμα, και ως εκ τούτου δεν είχαν ακόμη καταφέρει να αφήσουν τη ζωή. » Ο γιατρός έχει αποβολή 3 ημέρες μετά την ένεση με Πειραματικό COVID mRNA

Το COVID Blog, μέρος του COVID Legal USA, το οποίο είναι «μια ομάδα παραλόγων, νομικών συγγραφέων και ερευνητών που βοηθούν τους Αμερικανούς να εκπροσωπούνται σε νομικά θέματα ενάντια σε καταπιεστικές, επικίνδυνες εντολές COVID», ανέφερε σχετικά με την αποβολή ενός γιατρού του Ουισκόνσιν αμέσως μετά τη λήψη ενός από τις πειραματικές ενέσεις COVID mRNA.

https://thecovidblog.com/2021/02/07/sara-beltran-ponce-wisconsin-resident-doctor-has-miscarriage-days-after-covid-vaccine/

Η Δρ. Sara Beltrán Ponce αποφοίτησε από το Ιατρικό Κολλέγιο του Ουισκόνσιν το 2019. Ολοκληρώνει την παραμονή της στο Radiation Oncology στο ίδιο κολέγιο του Μιλγουόκι.

Το προφίλ της σε έναν ιστότοπο που ονομάζεται SheMD λέει ότι «είναι παθιασμένη με την ιατρική εκπαίδευση, τη δημόσια υγεία και τη καθοδήγηση, ιδιαίτερα για τις γυναίκες που ενδιαφέρονται για την ακτινοβολία». Είναι παντρεμένη με μια κόρη και απέκτησε ένα άλλο παιδί.

https://www.shemd.org/profile/5fb4e57d-87d8-482e-bd44-fcda9415f024/profile

Η Δρ Beltrán Ponce έκανε tweetστις 28 Ιανουαρίου ότι είναι 14 εβδομάδων έγκυος και «πλήρως εμβολιασμένη». Επανέλαβε πολλά από τα πιο συνηθισμένα σημεία συζήτησης που σχετίζονται με το COVID-19 και τα εμβόλια στην αλυσίδα tweet.

https://web.archive.org/web/20210128203537/https:/twitter.com/SaraBelPonMD/status/1354890858789744641

Έγραψε στο Twitter μια ενημέρωση σχετικά με την εγκυμοσύνη της λιγότερο από μια εβδομάδα αργότερα.

https://web.archive.org/web/20210205130455/https:/twitter.com/SaraBelPonMD/status/1357676045076471814

Η αποβολή συνέβη στις 14 1/2 εβδομάδες, υποδηλώνοντας ότι ήταν τρεις ημέρες μετά την πρώτη ή δεύτερη λήψη του mRNA. Δεν είπε εάν ήταν το πλάνο της Pfizer ή της Moderna. Η Δρ Beltrán Ponce έκτοτε έχει κλειδώσει τον λογαριασμό της στο Twitter, ώστε μόνο οι επαληθευμένοι ακόλουθοι να μπορούν να δουν τα tweets της.

The Pregnant Doc Telling the Truth About COVID-19 | Informer

Karen Hudson-Samuels: πρώην διευθύνρια τηλεοπτικών ειδήσεων του Ντιτρόιτ νεκρη 24 ώρες μετά τη λήψη του mRNA

Karen Hudson-Samuels DETROIT – Ένα εικονικό είδωλο πολυμέσων του Ντιτρόιτ είναι νεκρό μια μέρα μετά τη λήψη των πειραματικών λήψεων mRNA που ενθαρρύνονται από τα μέσα ενημέρωσης και την κυβέρνηση. Η κα Karen Hudson-Samuels βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της στις 9 Φεβρουαρίου. Δεν είναι σαφές εάν η 68χρονη έλαβε το εμβόλιο Pfizer ή Moderna. Το mainstream media CBS 62 στο Ντιτρόιτ δήλωσε ότι η αιτία του θανάτου «είναι ακόμα άγνωστη».

Former Detroit TV Anchor Dies One Day After Taking COVID Vaccine

Ηνωμένο Βασίλειο: 12 άτομα κωφά, πέντε τυφλά μετά από λήψεις mfNA Pfizer BioNTech ΛΟΝΔΙΝΟ – Η Ρυθμιστική Υπηρεσία Φαρμάκων και Υγείας του Ηνωμένου Βασιλείου (MHRA) είναι το λειτουργικό ισοδύναμο της Υπηρεσίας Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) στις ΗΠΑ. Η MHRA χορήγησε άδεια χρήσης έκτακτης ανάγκης για τις λήψεις mfNA Pfizer BioNTech τον περασμένο Δεκέμβριο.

https://www.npr.org/sections/coronavirus-live-updates/2020/12/02/941022673/u-k-approves-pfizer-coronavirus-vaccine-for-emergency-use

Ενέκρινε επίσης το εμβόλιο ιού φορέα Oxford-AstraZeneca και τις λήψεις Moderna mRNA για χρήση σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.

https://www.verywellhealth.com/astrazeneca-oxford-covid-19-vaccine-5093148

Τα Κέντρα Ελέγχου Νόσων διαχειρίζονται το Σύστημα Αναφοράς Ανεπιθύμητων Συμβάντων Εμβολίων (VAERS) στις Ηνωμένες Πολιτείες. Επιτρέπει στους παρόχους υγειονομικής περίθαλψης και σε οποιονδήποτε άλλο Αμερικανό να αναφέρει ανεπιθύμητες ενέργειες σε εμβολιασμούς mRNA και άλλα εμβόλια. Το σύστημα Κίτρινης Κάρτας, το οποίο διαχειρίζεται η MHRA, είναι η αντίστοιχη βάση δεδομένων αναφοράς στο Ηνωμένο Βασίλειο.

https://thecovidblog.com/2021/01/27/cdc-reporting-system-logged-181-deaths-related-to-covid-vaccines-in-three-weeks/

https://yellowcard.mhra.gov.uk/

Η MHRA δημοσίευσε μια έκθεση στις 11 Φεβρουαρίου συνοψίζοντας τις αυτοαναφερόμενες ανεπιθύμητες ενέργειες στις λήψεις Pfizer BioNTech και Oxford-Astra Zeneca από τις 9 Δεκεμβρίου 2020 έως τις 31 Ιανουαρίου 2021. Οι συνηθισμένοι ύποπτοι, όπως αναφυλαξία (120), Bell’s Palsy (99) και (66) θανάτοι, εμφανίζονται στην έκθεση. Ωστόσο, έχουν εμφανιστεί ορισμένες νέες ανεπιθύμητες ενέργειες που ακόμη και αυτός ο blogger δεν έχει δει μέχρι τώρα.

https://www.gov.uk/government/publications/coronavirus-covid-19-vaccine-adverse-reactions/coronavirus-vaccine-summary-of-yellow-card-reporting

Πενταπλό τυφλό πείραμα Το MHRA ορίζει τη χρονική συσχέτιση ως «συμβάντα που συμβαίνουν μετά τον εμβολιασμό, αλλά μπορεί να προκαλούνται ή όχι από το εμβόλιο». Είναι αδιαμφισβήτητο, ωστόσο, ότι οι κίνδυνοι υπερτερούν κατά πολύ της κοινωνικής αποδοχής και της προσωρινής φήμης των κοινωνικών μέσων που αποκτήθηκαν από την ένεση με mRNA. Δώδεκα άτομα ανέφεραν ότι ήταν κωφοί αφού έλαβαν τις λήψεις Pfizer BioNTech.

https://thecovidblog.com/wp-content/uploads/2021/02/Pfizer-deafness-768×625.png

Εν τω μεταξύ, πέντε άτομα ανέφεραν ότι ήταν τυφλοί μετά τη λήψη του mRNA.

https://thecovidblog.com/wp-content/uploads/2021/02/Pfizer-Blindness-768×717.png

Μπορείτε να δείτε την πλήρη αναφορά εδώ.

https://thecovidblog.com/wp-content/uploads/2021/02/MHRA-Pfizer-adverse-report-Feb-2021.pdf

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *