ΣΕΝΑΡΙΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ (Βίντεο)

5/5 (1)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος θα έρθει όταν το σχέδιο θα έχει πλέον «ωριμάσει». Ωστόσο, δεν θα είναι αύριο: τόσο οι ΗΠΑ όσο και η Ρωσία (ο μέντορας του Πούτιν, ο φασίστας Αλεξάντρ Ντούτζιν), έχουν δηλώσει ότι δεν είναι έτοιμοι να ανάψουν τα πυροτεχνήματα.

Τώρα μας λένε ότι ο Πρόεδρος ο Pres. Bush Sr. σχεδίασε αυτόν τον πόλεμο ήδη από το 1990. Οι ψυχοπαθείς της Νέας Τάξης που κυβερνούν τον κόσμο θέλουν να πεθάνετε. Οι Κατευθυντήριοι Λίθοι της Γεωργίας λέει στους κυβερνήτες του κόσμου να κρατήσουν την ανθρωπότητα κάτω από 500 εκατομμύρια!

RUSSIA PREPARING FOR NUCLEAR WAR WITH U.S. ~ WW3 COLLISION COURSE ⚠️

WLADIMIR PUTIN DER ANTICHRIST | DER DRITTE WELTKRIEG | BABA WANGA

Αποκ. 18,2 —Και έκραξε με φωνήν μεγάλην, λέγων• “έπεσε, έπεσε η Βαβυλών η μεγάλη και έγινε κατοικητήριον των δαιμόνων και καταφύγιον παντός ακαθάρτου πνεύματος και απόκρυφη φωλιά κάθε ακαθάρτου και αντιπαθητικού ορνέου.

Αποκ. 18,3        Και μετεβλήθη εις ερείπια, διότι από τον δραστικόν οίνον της ακολάστου και παραφόρου αυτής φαυλότητος έχουν πιεί όλα τα έθνη. Και οι βασιλείς της γης επόρνευσαν μαζή της και οι έμποροι της γης επλούτησαν από τους ηδυπαθείς και παραφόρους πόθους της”.

Αποκ. 18,9        Και θα την θρηνολογήσουν και θα κάμουν κοπετόν δι’ αυτήν οι βασιλείς της γης, οι οποίοι διεφθάρησαν μαζή της και εφλογίσθησαν από τους παραφόρους πόθους, όταν θα βλέπουν τον καπνόν της πυρκαϊάς της.

Αποκ. 18,7       Οσον αλαζονικά εδόξασε τον εαυτόν της και παράφορα ερρίφθη εις την φαυλότητα, τόσον πολύν βασανισμόν και βαρύ πένθος αποδώσατε εις αυτήν. Διότι μέσα εις την αλαζονικήν και διεστραμμένην καρδίαν της λέγει, ότι κάθημαι σαν βασίλισσα και δεν είμαι χήρα και δεν θα ίδω ποτέ πένθος.

Αποκ. 18,8        Δια τούτο αιφνιδίως και εις μίαν ημέραν θα πέσουν επάνω της όλαι αι πληγαί της, θάνατος και πένθος και πείνα, και θα κατακαή εξ ολοκλήρου με το πυρ. Διότι ο Κυριος και Θεός, που την έκρινε και την κατεδίκασε, είναι παντοδύναμος και εκτελεί τας δικαίας αποφάσεις του.

Αποκ. 18,9      Και θα την θρηνολογήσουν και θα κάμουν κοπετόν δι’ αυτήν οι βασιλείς της γης, οι οποίοι διεφθάρησαν μαζή της και εφλογίσθησαν από τους παραφόρους πόθους, όταν θα βλέπουν τον καπνόν της πυρκαϊάς της.

 

3 Weltkrieg – Amerika und Europa gegen Russland und China

Alois Irlmaier, WWIII

Trailer: Alois Irlmaier – Die europäische Prophetie und ihre Aktualität heute (HD)

Και οι πολλές αυτές οι προφητείες που διαδίδονται, διαδίδονται για έναν συγκεκριμένο σκοπό, να προετοιμάσουν τον κόσμο ψυχολογικά να δεχτεί τη Νέα Παγκόσμια Τάξη με μια υπερκυβέρνηση που θα έχει αρχηγό τον Αντίχριστο. Προς αυτήν την κατεύθυνση συμβάλλουν βάσει σχεδίου οι διάφορες πουλημένες κυβερνήσεις των μεγάλων χωρών, οι υποτακτικές τους χώρες και οι οικουμενιστές ιεράρχες που προωθούν την πανθρησκεία στη υπηρεσία της Νέας Τάξης και του Αντιχρίστου. Όλα αυτά τα είπε ο Dr Richard Day στις 20 Μαρτίου 1968.

Ο Δρ. Lawrence Dunegan θυμάται μια συνάντηση με τον Dr Richard Day στις 20 Μαρτίου 1968, στην οποία ο Δρ. Richard Day αποκάλυψε τα παγκόσμια σχέδια μιας μυστικής ομάδας ισχυρών ανθρώπων που ανέφερε ως Νέα Τάξη Βαρβάρων. Ο Δρ Richard Day, ένας διαπρεπής καθηγητής και ιατρός, και ιατρικός διευθυντής του οργανισμού «Planned Parenthood». Ο Richard Day μιλούσε ως «εμπιστευτικές πληροφορίες», και όχι ως ένα πρόσωπο που παρουσιάζει μια θεωρία ή μιλώντας από την άποψη των υστέρων. Η γνώση του Dr Day ήταν συγκεκριμένη καθώς μίλησε για το μέλλον και τις στρατηγικές των ανθρώπων και των οργανισμών που είχαν ένα καθορισμένο σχέδιο για τον κόσμο και ήταν σε θέση να βεβαιωθούν ότι το σχέδιο εκτελέστηκε.

Η συνολικά αρρωστημένη κοινωνία που ζούμε σήμερα, η οποία έχει διαμορφωθεί από την ΝΤΠ, ο Richard Day έλεγε ότι έτσι τα έχουν σχεδιάσει, να σας γεμίσουν με ανώμαλους , ομοφυλόφιλους, να σας ταΐζουν με χημικά μέσα στα τρόφιμα για να αρρωσταίνετε γρήγορα και να πεθαίνετε από καρκίνο. Διότι χρειάζονται κάποια μορφή από αρρώστιες για να μειώσουν την ανθρωπότητα στα 500 000.000.

Τα φάρμακα για την θεραπεία του καρκίνου κατά πάσα πιθανότητα υπάρχουν ανέκαθεν κρυμμένα στα εργαστήρια τους. Θα ανεβάσουν τις ασφαλές υγείας τόσο πολύ που τελευταία κανείς δεν θα μπορεί να ωφεληθεί ώστε να φεύγουν από την ζωή οι ηλικιωμένοι πιο γρήγορα γιατί δεν θα μπορούν να πληρώσουν τα έξοδα του νοσοκομείου.

Ο κινηματογράφος θα χρησιμεύσει για να διαπαιδαγωγήσει η Νέα Τάξη την νεολαία με τον τρόπο που θέλει, δηλαδή δαιμονική, χωρίς ιδεώδη. Οι άνθρωποι δεν θα αναρωτούνται πολλά γιατί τυφλά θα εμπιστεύονται όσα τους υπαγορεύουν και με αυτόν τον τρόπο να τους εξουθενώσουν σχεδόν χωρίς όπλα.

Θα σας φορολογούν τόσο πολύ ώστε να μην μπορείτε ποτέ να πλουτύνετε και αν πλουτύνετε θα φροντίσουν με τους τρόπους τους να σας τα πάρουν όλα και να παραμείνετε απλοί σκλάβοι που θα δουλεύουν απλά για το σύστημα για την Νέα Τάξη χωρίς να σηκώνει κανείς κεφάλι ή να έχει το δικαίωμα να διαμαρτυρηθεί. Ο οικουμενισμός σε σύγκριση δεν θα είναι τίποτα σε σύγκριση με αυτά που θα δει η ανθρωπότητα από την Νέα Τάξη Πραγμάτων.

The NWO Agenda – as revealed by Dr Richard Day in 1969

NWO Plans Right On Track From 1969 ◦ Deborah Tavarez w/ Radio Liberty 08.29.2013

The Vicious Snake

narrated by Donald J. Trump

 

WE NEED TO TALK ABOUT MENTAL HEALTH

 

 

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

 

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *